Stugor i Båring
Destination

Båring

Båring

Hyr semesterstuga i Båring - Boka här

Stuga i Båring, Fyn och öar, Danmark till uthyrning!

Semesterområdet Båring Strand ligger naturskönt mellan strand, skog och fält.

Område

Båring Strand ligger i Båring Vig på Nordvestfyn, 12 km från Middelfart och Lillebæltsbron. Båring Strand är ett lugnt och mysigt semesterområde - en idealisk plats för naturälskare och fritidsfiskare. Det finns möjlighet till inköp av dagligvaror i byn Båring, som ligger ett par km inne i landet bakom sommarstugeområdet.

Strande

Det är härlig sandbadstrand med Blå Flagg vid Båring. Stranden är mycket barnvänlig eftersom vattnet är stilla och grunt. De som vill bada i lite djupare vatten kan nyttja badbryggan vid stranden. Vattnet i Båring Vig är dessutom en bra plats att surfa på. Det är också möjligt att segla ut från stranden i en liten båt.

Natur

Båring Skov ligger helt nere vid vattnet, alldeles öster om Båring Strand. Runt om skogen är naturen präglad av kust och fält. På den andra sidan skogen är kustsluttningarna branta.

Aktiviteter

Det finns bra fiskemöjligheter längs kusten - speciellt österut mot Varbjerg Strand - och på havet ombord på en fiskekutter eller en hyrd båt. Dessutom finns det flera Put & Take-sjöar i området. För golfspelare finns Golfklubben Lillebælt i Middelfart. I skogen, som ligger alldeles vid Båring, finns det flera markerade vandringsstigar. Härliga naturupplevelser väntar längs cykelstigarna i området.

Attraktioner

Hindsgavn Slott och Slottspark i Middelfart ligger alldeles ut mot Lillebælt, och är omgivet av skog. Besök den vackra parken med många sällsynta träd och buskar. Det vackra, vita Wedellsborg Slott med Slottspark ligger i Husby, och här är det också tillträde till parken med dovhjort, sjöar samt sällsynta träd och växter. I Kongebroskoven vid Middelfart kan ni besöka en djurpark. Vid Brende Mølle i Tanderup finns Danmarks finaste fisketrappa.

Utflykter

I Middelfart kan ni uppleva de mysiga trottoarkaféerna, småbåtshamnen, museerna och de många spännande butikerna. Byn är naturskönt belägen ut mot Lillebælt och omgärdad av skog. Besök H.C. Andersens födelseort Odense; en modern och stämningsfull stad med många upplevelsemöjligheter i form av musik, teater, gyckel på stadens torg, gågator, kaféer, restauranger och krogar (45 km). På Odense Zoo kan ni få möta däggdjur, insekter, fåglar, fiskar, paddor och kräldjur. En allsidig djurvärld väntar er. Den Fynske Landsby vid Odense är ett museum som visar en fynsk bymiljö omkring år 1850.