SOL OG STRAND

Sommarstugeuthyrning i Danmark

Hos Sol og Strand har vi mer än 30 års erfarenhet av stuguthyrning i Danmark. Detta gör oss till en kompetent och pålitlig partner, när ni behöver hitta den perfekta sommarstugan eller fritidslägenheten för er semester.

Sommarstugeuthyrning i Danmark

Populära sommarstugadestinationer

Välj mellan mer än 6000 vackra sommarstugor och hitta det absolut perfekta för er semester.

Nordvästjylland

Från Skagen i norr över Løkken och Blockhus till Klitmøller i söder, sträcker sig Ljusets Land utmed den nordjylländska västkusten. Ljuset lockar speciellt till sig konstnärliga själar, men också strand- och naturälskare.

Västjylland

Västerhavet är en upplevelse hela året om. Vilda, brusande och vacker på hösten och vintern. Mild och inbjudande på sommaren. De ändlösa vita sandstränderna kan ni uppleva från våra fina semesterstugor.

Limfjorden

Längs Limfjorden finns det gott om möjligheter till en aktiv semester, särskilt om ni är intresserade av vatten och segelsport. För naturälskare, är de jylländska hedarna speciellt intressanta. Ni kan se fram emot att uppleva ljungen i blom under sensommaren.

Bornholm

Klippön i Östersjön är mycket mer än "Sol över Gudhjem" (klassiskt danskt smörrebröd där äggulan på rökt böckling symboliserar solen över ön). Bornholm är genomsyrad av en atmosfär med semester, historia och kultur. Hyr en stuga och njut av de vita sandstränderna och den fantastiska naturen.

Nordöstjylland

Den nordjylländska ostkusten utmärker sig genom sin barnvänlighet. Det grunda vattnet gör, att badgästen måste vada långt ut, innan vattnet når naveln. Detta gör området mycket lämpligt för familjer med små barn.

Djursland och Mols

Danmarks näsa är kännetecknade av stora upplevelser och vacker natur. Hyr en semesterstuga och besök Fregatten Jylland, gå på vandring i Mols Bjerge eller njut av en rolig familjedag på Djurs Sommarland.

Sydöstjylland

Ända från Flensburg Fjord upp mot Norsminde i norr sträcker sig den östjylländska kusten i natursköna omgivningar. Njut av er semester och uppleva naturen från en av våra härliga semesterstugor.

Fyn och öar

På Fyn och öarna härskar en tydligt avslappnad stämning. En särskild stillhet, som kan få vilken stressad person som helst att ta semester. Vi rekommenderar er, att utforska de lokala bryggerierna och den lokala gastronomin.

Lolland, Falster och Mön

Møns Klint är utan tvekan en av Danmarks vackraste och mest spektakulära natur-upplevelser. Både på Lolland, Falster och Møn, har vi under-bara semesterstugor, från vilka ni lätt kan nå Møns Klint med bil.

Själland

Själland är känt för sina härliga semester städer. Vackra sommarhus och en avslappnad semester atmosfär är en del av hemligheten. På Sydsjälland ligger BonBon-Land, med roligt semesternöje för hela familjen.

Sommarstugor för alla smaker

Vare sig ni vill ha en sommarstuga eller en fritidslägenhet i närheten av strand och skog, eller om ni vill unna er en semester full av lyx, hittar ni den rätta här hos vår stuguthyrningsfirma. I online-katalogen kan ni enkelt och snabbt få en överblick över vårt breda utbud inom stuguthyrning . Vi kan erbjuda många olika sommarstugor och om ni känner för en lyxig sommarstuga med pool, spa eller bastu, kan ni också hitta den hos oss. Ni behöver bara välja, i vilken del av landet, ni helst vill att sommarstugan ligger i. Under varje område kan ni dessutom läsa nyheter om evenemang och händelser, som kan bidra till att inspirera er till fina semesterupplevelser i en sommarstuga eller en fritidslägenhet.

Hos Sol og Strand stuguthyrning kan vi erbjuda er många olika typer av sommarstugor och fritidslägenheter, så att ni har möjlighet, att hitta den sortens boende, som bäst passar er typ av semester. Våra privata sommarstugor och fritidslägenheter ligger ofta längs kusten, där ni kan njuta av de vackra danska sandstränderna för både avkoppling och för en aktiv semester för hela familjen. Ni kan bygga vackra sandslott och dekorera dem med snäckskal, eller så kan ni ta ett dopp i det friska vattnet. Vid många danska stränder kan ni surfa och fiska, så att ni enkelt kan kombinera flera av familjens intressen på er semester i en privat sommarstuga.

Den danska naturen har mer än bara vackra sandstränder. Runt om i landet hittar ni vackra skogar och plantager, som med ett varierande landskap och ett rikt fågel- och djurliv, kan ge er många goda naturupplevelser . I många skogar kan ni hitta naturlekplatser och hundskogar, där både barn och hund kan tillbringa många timmar på att leka och stoja runt i den vackra naturen. Gå på härliga promenader eller hyr cyklar och kom ytterligare runt i naturen vid er sommarstuga. På flera ställen är det möjligt att hyra hästar och uppleva fina guidade turer på hästryggen .

I Danmark finns det många intressanta sevärdheter och aktiviteter. Ni finner bl.a. golfbanor, paintball och bowling center, där ni kan vara aktiva och skapa fina minnen från semestern. Det finns också många nöjesparker med rutschbanor, stora glassar och lekplatser, där hela familjen kan ha en rolig dag. Om ni har lust att se på konst och kultur, kommer ni att hitta både stora konstmuseer och små gallerier med aktiva verkstäder. Få en inblick i konstskapande och gör spännande unika fynd under er semester i en sommarstuga.

Semester i en sommarstuga på kusten

Vi har många destinationer till trevliga semesterorter på både väst- och östkusten, där ni kan njuta av att vistas i en sommarstuga nära stranden och dess många möjligheter. På västkusten finner ni bl.a. de populära semesterorterna Rømø och Fanø. På dessa vackra öar på västkusten kan ni uppleva en semester i en sommarstuga med genuin ö atmosfär och massor av vackra, vita badstränder. Rømø har en mycket vacker natur med skog, hedar och vackra sandstränder. På Rømø har ni många möjligheter att tillbringa en semester, som passar er precis. Med vår sommarstugeuthyrning kan ni hyra en lyxig sommarstuga, en fritidslägenhet eller en stuga, dit ni får lov att ta med er hund. Vi har bl.a. fritidslägenheter i det lyxiga Enjoy Resorts Rømø och Feriecenter RIM Rømø. När ni besöker Rømø kan ni följa med på en spännande sälsafari, där en naturvägledare tar er på en guidad tur, där ni får kika på sälarna och härliga naturupplevelser. På Rømø finns det också intressanta museer om öns historia och natur.

På Fanø finns det en vacker natur vid Vadehavet och den stora vita sandstranden är en bra plats för en semester i en sommarstuga. Naturen här är mycket rik på fåglar och djur, så ni har kanske turen att uppleva bl.a. sällsynta fågelarter, sälar och vilda kaniner. Fanø är en livlig ö, där ni alltid hittar många spännande aktiviteter och attraktioner. Ön är ofta platsen för olika festivaler, där ni kan få många goda upplevelser. Vår sommarstugeuthyrning på Rømø ger er möjlighet att hyra en trevlig privat sommarstuga och här kan ni också hitta en vacker lyxig sommarstuga med pool, spa eller bastu. Till flera av våra stugor får ni ta med er hund. På Fanø ni lätt en trevlig fritidslägenhet och om ni väljer en i Fanø Bad, kan hela familjen njuta av de många fina gemensamma faciliteterna.

Ett stort utbud av sommarstugor

Sol och Strand stuguthyrning erbjuder ett brett utbud av trevliga sommarstugor. Om det skall vara lite extra lyxigt på semestern, kan ni hyra en av våra vackra lyxiga sommarstugor. Här har ni möjlighet att tillbringa en semester med extra fokus på wellness, njutning och avkoppling. En lyxig sommarstuga har ofta en privat pool, spa och bastu, där ni kan njuta av extra omvårdnad. Ni hittar särskilt många lyxiga stugor i vackra Blåvand på västkusten.

Bland vårt breda utbud av sommarstugor finns det också trevliga fritidslägenheter på populära resmål. Det är möjligt att välja en lägenhet i helt speciella omgivningar, en fritidslägenhet i en marina eller en lägenhet, som är anknuten till ett fritidscenter eller en semesterort. Några av våra fritidslägenheter har precis det lilla extra. Det kan vara ett speciellt läge, en särskild lyx i bostaden eller något helt annat. Dessa fritidslägenheter är inte alltid anknutna till gemensamma faciliteter.

Ni kan också välja en fritidslägenhet i form av ett marint hus och njuta av en vacker utsikt över vattnet. Ett marint hus är en fritidslägenhet, som ligger i en småbåtshamn och ni har därmed möjlighet att njuta av en vacker maritim atmosfär på er semester. Ni kan gå på promenader längs hamnen och se på de vackra båtarna som ligger i det blanka vattnet. Ofta har ni inte heller långt till spännande sevärdheter och bra restauranger, när ni hyr en fritidslägenhet vid en småbåtshamn.

Om ni väljer en fritidslägenhet i ett feriecenter eller i en semesterby, kan ni njuta gott av de många gemensamma faciliteterna, som t.ex. äventyrsbad, lekplats och bollplaner. I en fritidslägenhet i ett feriecenter kan ni få lätt tillgång till att utöva många roliga aktiviteter tillsammans och samtidigt njuta av den omgivande naturen. Ofta ligger er fritidslägenhet i närheten av vackra sandstränder, där ni kan njuta av härliga dagar med att bygga sandslott och bada i vattnet. Till en fritidslägenhet i ett feriecenter eller en semesterby, finns en anslutande reception, där ni kan få hjälp och vägledning.

Semester i en sommarstuga med rabatt

Stuguthyrning behöver inte vara en dyr form av semester. Hos Sol og Strand har vi många billiga sommarstugor och många typer av rabatter, som ni kan använda er av, när ni behöver hyra er stuga. Lågpris-Semester är en bra rabatt för er, som vill ha en extra lång semester i en sommarstuga. Här tillbringar ni minst 14 dagars semester under lågsäsongen och erhåller därmed rabatt på er semester. Använd den extra långa semestern till att koppla av och njut av områdets sevärdheter. Om ni är två personer, som är i behov av en semester i vackra omgivningar i en sommarstuga, kan ni utnyttja 2-personer rabatten. Med denna form av rabatt kan ni få upp till 25 % rabatt på er sommarstuga. Om ni väljer en semester i en privat sommarstuga i sista minuten, kan ni ha tur att hitta en med Sista Minuten rabatt. Med Sista Minuten har ni möjlighet att få en spontan semester med upp till 40 % rabatt.

Tag med hunden på er semester

Tag med hunden på er semester i en sommarstuga. Välj sommarstugeuthyrning och njut av att er hund kan tillbringa semestern tillsammans med er. Det kan bli så, att ni hittar en privat stuga, som är inhägnad, så att hunden lätt kan släppas lös utomhus. Annars finns det hundskogar på många platser i Danmark, där ni kan gå på promenad med er hund i vackra omgivningar. Det är möjligt, att en hundskog i närheten av er, har en agility bana och i övrigt finns det ofta bord och bänkar, så att ni kan njuta av en kopp kaffe, medan er hund roar sig själv. En semester med hund i sommarstugan, kan vara en aktiv semester där er hund kan delta i sköna joggingrundor på stranden, eller i trevliga promenader i skogen.

En semester i en sommarstuga kan skapa underbara minnen. Här kan ni vara tillsammans som en familj och njuta av att ha tid för varandra. Oavsett vilken destination ni väljer och vilken typ av semesterbostad, hittar ni harliga naturupplevelser och sevärdheter i närheten. En semester i en sommarstuga kan variera år efter år med olika destinationer och boende typer. Ni kan också besöka en plats, som ni har tyckt särskilt mycket om och njuta av glädjen att återuppleva platsen eller t.o.m. göra nya upptäckter. Så välj sommarstugeuthyrning och tillbringa en semester, som passar era önskemål och behov.