Stugor i Arrild
Destination

Arrild

Arrild

Hyr semesterstuga i Arrild - Boka här

Stuga i Arrild, Västjylland, Danmark till uthyrning!

Arrild är ett trevligt fritidsområde i Sønderjylland med stugor i ogenerat läge i vacker skogsmiljö. Här hittar ni massor av aktiviteter, som simhall, minigolf, fiskesjö, lekplats och mycket mer för hela familjen. En semester i en sommarstuga i Arrild är en bra utgångspunkt för en aktiv familjesemester.

Område

Byn Arrild och det tillhörande sommarstugeområdet är omgiven av en fantastiskt vacker natur och det finns ett otal aktivitetsmöjligheter för hela familjen. En idealisk semesterort för bl.a. fritidsfiskare, golfspelare och andra, som bara njuter av att befinna sig i naturen. Det finns inköpsmöjligheter och matserveringar i Arrild.

Strande

Trots sitt läge mitt i Sønderjylland, är det inte långt till fina badstränder från Arrild. Vill ni uppleva Västkustens stora, breda, vita stränder, så ta den korta turen till Rømø där Lakolk Strand, en av Europas vackraste och bredaste stränder, ligger. (36 km) Den närmaste sandstranden på fastlandet ligger även den 36 km från Arrild, vid Emmerlev Klev. Här är stranden barnvänlig med sandbotten och grunt vatten. Härifrån har ni dessutom en fantastisk utsikt över Vadehavet och öarna Sild och Rømø.

Natur

Området kring Arrild kännetecknas av frodig natur med åar, ängar och skog. Helm Polde är ett helt speciellt, fridlyst ljungområde, som ligger alldeles norr om Arrild. Lindet Skov, nordost om Arrild, har en blandning av gamla bokar och ekar samt vackra granar. Här finns dessutom flera fornminnen i form av stendösar och gånggrifter.

Aktiviteter

För golfspelare finns det synnerligen goda möjligheter i området. Det finns bl.a. en 9-hålsbana i Arrild och en 18-hålsbana i Toftlund, 10 km från Arrild. För fritidsfiskaren finns det också ett hav av möjligheter - vid kusten, på havet eller i en av områdets Put & Take-sjöar, bl.a. den stora Arrild Fiskesø med egen flugfiskeström. I Arrild Svømmehal hittar ni olika bassänger, spa-bad, bastu, solarium, romerskt bad m.m. Genom att följa några av Sønderjyllands många cykel- och vandringsstigar upplever ni det vackra landskapet på nära håll.

Attraktioner

Sønderjylland har ett otal historiska sevärdheter. I de omkringliggande skogarna hittar ni bl.a. intressanta fornminnen. Besök ev. kulturbyn Løgumkloster och gå på upptäcktsfärd i det spännande klostret som uppfördes av munkar på 1100-talet (14 km).

Utflykter

Förflytta dig till järnålderns värld i Hjemsted Oldtidspark vid Skærbæk. Centret innefattar bl.a. ett museum, en järnåldersgård, gravar och underjordiska gångar (20 km). Besök Rømø, där finns Europas bredaste sandstrand med härligt vatten samt Vadehavets storslagna och ostörda natur- och djurliv. (30 km)