Stugor i Kramnitse
Destination

Kramnitse

Kramnitse

Hyr semesterstuga i Kramnitse - Boka här

Stuga i Kramnitse, Lolland, Falster och Mön, Danmark till uthyrning!

Kramnitse är ett populärt sommarstugeområde på Lollands sydkust med en fin badstrand, en mysig, liten hamn och massor av trevliga stugor för alla smaker. Uthyrning av stugor ä mycket populärt i Kramnitse, som inbjuder till komfort och familjesemester i den Lolländska naturen.

Område

Sommarstugeområdet Kramnitse ligger alldeles vid havet och vid en bra badstrand. Kramnitse har en liten hamn varifrån det fortfarande bedrivs fiske. Här finns det möjlighet att köpa fisk direkt från båtarna. Det finns möjlighet till inköp av dagligvaror i Kramnitse om sommaren, annars finns det bra inköpsmöjligheter i Rødby, som ligger c:a 10 km öster om byn. Kramnitse och omgivningen har flera bra matställen.

Strande

Stranden vid Kramnitse är en härlig, barnvänlig sandstrand med klitter och Blå Flagg. En badbrygga leder från stranden och ut i vattnet och således finns det också möjlighet för rullstolsburna att bada här.

Natur

Landskapet på Lolland är mycket flackt. Området kring Kramnitse är präglat av härliga stränder, klitter och ängar. Det finns flera natursköna vandrings- och cykelstigar nära havet. På den norra delen av Lolland finns det skogsarealer med ett rikt djurliv. I Naturpark Maribosøerne kan ni vandra i det vackra landskapet eller ta en båttur på sjöarna.

Aktiviteter

Lolland är ett paradis för fritidsfiskare, oavsett om ni gillar kust- eller havsfiske från en kutter. Men förutom havet kan Lolland också bjuda på flera Put & Take-fiskeparker. För golfspelare finns det flera bra banor att välja mellan.

Attraktioner

I området kring Kramnitse finns flera herrgårdar. På Jack-Stone Ravsliberi (bärnstenssliperi) och Museum i Rødby kan ni uppleva bärnsten - havets guld - i alla former och nyanser.

Utflykter

I Knuthenborg Safaripark vid Maribo rör sig de vilda djuren i naturliga omgivningar - alldeles kring er bil eller buss. Grøn Verden vid Nakskov är en exotisk värld med tropiska fåglar, djur och växter (20 km). Besök den vackra, gamla handelsstaden Maribo. Här kan ni uppleva den mysiga stämningen, musik, marknadsdagar, spännande butiker, sightseeing och matställen (26 km). Huvudstaden København med ett levande kulturliv, museer, musik, teatrar, gallerier, nöjen och Europas längsta gågata 'Strøget' ligger c:a 150 km från Kramnitse. Här finns attraktioner som Tivoli, Planetarium, Eksperimentarium, Carlsberg Glyptotek, Rosenborg Slott med kronjuvelerna, København Zoo och mycket mer.