Inspiration till semestern i stuga i Danmark

Var än ni hyr hus i Danmark, möts ni av en massa roliga och spännande upplevelser. En semesterhus i Danmark är för hela familjen.

Här nedan har vi samlat inspiration av olika slag för er nästa semester i en stuga. Vi har allt från lägenheter på trevliga semesteranläggningar till små, mysiga stugor till semesterstugor med swimmingpool och stora, flotta, lyxiga stugor. Oavsett vad ni väljer, är ni garanterad en härlig vistelse och många roliga, underhållande och spännande semesterupplevelser i Danmark. Vi har något, som passar för alla smakriktningar, oavsett vad ni söker - och vi ser fram emot att inspirera er och att välkomna er till den stuga eller den lägenhet ni hade som önskemål.

 
Erbjudanden och rabatter

Erbjudanden och rabatter

Här har vi samlat alla våra erbjudanden och rabatter, så att ni snabbt och enkelt kan få en överblick över var och när ni kan spara pengar på att åka på semester till en stuga. Det finns pengar att spara, när ni bara reser två tillsammans - eller så kan ni spara pengar genom att ta en lång semester på minst 14 dagar i samma semesterstuga. Om ni plötsligt väljer, att åka på semester till en stuga finns det också pengar att spara med våra Sista Minuten rabatter. Läs mer om var, när och hur ni kan få rabatt på er stugsemester här.

Tema semesterstugor

Tema semesterstugor

Låt er inspireras till en semester i en stuga utöver det vanliga. Vi har samlat våra stugor i kategorier, som matchar era önskemål och behov. Det kan vara sommarstugor i havsmiljön eller bostäder, som är anknutna till semesteranläggningar. På dessa anläggningar finns det extra aktivitetsmöjligheter, som ni kan delta i. Det kan också vara så, att ni letar efter en stuga för en semester med mycket fiske eller har ni kanske behov av en stuga, där det även finns plats för en rullstol. Alla våra temastugor har specifika beskrivningar av, vad det är, som gör dem speciella - så på det sättet får ni det största möjliga utbudet och den bästa informationen för att välja precis den semesterstuga, som gör er semester perfekt.

 
Övernattning för evenemang

Övernattning för evenemang

Vi har sammanställt en rad evenemang i Danmark, där det särskilt kan löna sig för er, att övernatta i en semesterstuga. Det finns nämligen ofta även pengar att spara, när ni väljer en stuga som boendeform, medan ni deltar i en av de stora begivenheterna i Danmark. Dessa kan bestå av sportsliga, folkliga, musikaliska eller kulturella evenemang. Efter en lång och händelserik dag med många intryck, kan det vara skönt att dra sig tillbaka in i stugan, där det finns ro, trivsel och plats för alla. Stugorna som vi har samlat, ligger alla inom köravstånd från själva evenemanget. Klicka här - och låt er inspireras till en lite annorlunda, men trevlig, typ av övernattningsform, medan ni är med på ett stort evenemang i Danmark.

Semester i Danmark

Semester i Danmark

En semesterstuga är något, som de flesta förknippar med sommarsemester, sol och strand. Och det är absolut också en trevlig tid att åka till en stuga på. På sommaren sjuder sommarlandet av liv och glada dagar - och strand, skog och natur är underbara platser ni kan vistas på. Danmark har också mycket att erbjuda resten av året. De stora ledigheterna är under höstlovet, jul-, nyårshelgen, sport- och påsklovet. Här kommer vi med vår förklaring på varför semesterstugan också kan utgöra basen för en trevlig semester, även om det inte precis är sommar i Danmark.

 

Tag barnen till en nöjespark eller njut av de brusande Västerhavet och sandstränderna.
Det finns många sätt att njuta av semestern i ett feriehus.

Allt finns hos Sol og Strand. Och med Sol og Strand stuguthyrning, Danmark kan ni få rabatt på entrébiljetter.


Semester året runt

Det är avkopplande att bo i sommarhus i Danmark - oavsett årstid. En båttur på Västerhavet eller cykeltur i gröna skogar är sommarsemester i Danmark.

En höstsemester är vacker med färgsprakande natur och mysiga stunder inomhus. En vintersemester i stuga med frisk vind ger röda kinder.
Välj även en kort minisemester och få en paus från vardagen.