Minisemester i sommarstuga

Med ett hektiskt vardagsliv behöver de flesta av oss en paus då och då. Boka ett veckoslut och använd tiden till att koppla av och ladda om igen.

Minisemester i sommarstuga
Minisemester

Minisemester - kort och gott

Minisemester är ett perfekt tillfälle för att njuta av varandra och koppla av i vackra omgivningar. Ta en välförtjänt paus i en av våra sommarstugor och upplev årstiden och varandra. På en minisemester i en av våra lyxiga sommarstugor kan ni riktigt skämma bort er. Tillbringa t. ex ett par dagar vid havet i en sommarstuga med spa och bastu. Ni kan också välja en minisemester i en sommarstuga med pool, som är särskilt populärt bland familjer med barn. En pool ger daglig motion, men den är också väldigt rolig och ger aktivitet för barn.

Miniferie i sommerhus

En veckslutsvistelse är en liten semester

En vistelse under ett veckoslut ger er en möjlighet att komma bort ett tag och uppleva Danmark, utan att ni behöver göra en jättestor planering. Det är t. ex praktiskt att ta en veckoslutsvistelse, om ni gärna vill uppleva ett evenemang i Danmark. Då behöver ni inte tänka på den långa körsträckan hem, och kan få en god natts sömn i sommarstugan. Ni kan sova länge nästa dag och koppla av, innan det är dags att köra hem.


Minisemestern kan vara en vistelse under helgen med 2-3 övernattningar, där ni kan koppla av, läsa en bra bok och gå ut och uppleva det område, ni tillbringar ett veckoslut i. Här är det värt att notera, att priset för två och tre nätter ofta är detsamma. Om ni bara är i behov av två övernattningar, kan ni därför med fördel boka tre nätter, så att ni inte behöver skynda er ut ur sommarstugan, på den dag ni reser hem. Ni kan ta det lugnt och köra hem när det passar er.


Ni kan boka upp till 5 dagar, när ni tar en veckoslutsvistelse. Det ger er möjlighet att ta ett par extra semesterdagar utan att det syns i kalendern och utan att det går ut över arbete och andra åtaganden.

Boka minisemester

Överraska den bättre hälften med en minisemester i en stuga. Det finns möjlighet till minisemester i en sommarstuga eller en fritidslägenhet över hela landet. Om ni vill ha en liten veckoslutsvistelse i en sommarstuga med 2-3 övernattningar, är det en bra idé att hyra en stuga, som inte ligger för långt bort, så att ni inte behöver spendera för mycket tid på att köra.


Använd sökrutan för att ta reda på, vart ni vill åka och vad minisemestern får kosta. Ni kan skräddarsy er minisemester, så att den passar er semesterbudget. Välj ert önskemål för sommarstugan i sökrutan och välj antal dagar och tidsperiod som passar er plånbok bäst. Därefter kan ni se på utbudet av fritidshus som uppfyller era önskemål, och sedan kan ni välja er favoritstuga för minisemestern.

Beställ i god tid

Ni kan försäkra er om att få den sommarstuga ni vill ha för er minisemester genom att boka i god tid. Ju tidigare ni bokar, under desto längre tid kan ni glädja er. Observera dock, att vissa sommarstugor kommer att släppas för uthyrning, först 28 dagar innan inflyttning.

 

Erbjudanden och rabatter på sommarsemester och upplevelser

Spara upp till 20% - Boka senast den 1 juli

Upp till 20% rabatt i vecka 29 - 30 - 31 - 32 
Boka sommarsemestern nu och spara upp till 20% i vecka 29 - 30 - 31 - 32 . Boka senast den 1 juli.

Sista Minuten

Bo i en sommarstuga och spara upp till 40 % på semestern i en sommarstuga. Njut av en spontan semester med vårt Sista Minuten erbjudande.

Minisemester

 Håll minisemester i en sommarstuga om ni behöver en paus från vardagen. En sommarstuga utgör en perfekt miljö för en avkopplande vistelse.

Spar-Semester

Ta en lång semester med tid för avkoppling och upplevelser. Boka en sommarstuga i min. 14 dagar och upp till 28 dagar med rabatt och kom helt ned i varv.

2-Personen rabatt

Om ni är två, som skall ha semester tillsammans i en stuga, kan ni spara pengar. Med rabatt för 2-personer får ni upp till 20% rabatt på semestern i en sommarstuga.

Här-och-Nu-semester

Solen värmer, och ni vill bara åka iväg till havet och stranden. Boka en Här-och-Nu stuga och skynda er iväg till en minisemester i sommarlandet.

Spara 20% under veckorna 25-28

Erbjudandet går ut den 30.04.24
Bo i en sommarstuga och spara 20% på semestern i en sommarstuga - under veckorna 25-28.