Fritidslägenheter i Danmark

Fritidslägenheter överallt i Danmark. Boka en fritidslägenhet och bo nära inpå aktiviteter för hela familjen.

Fritidslägenheter i Danmark
Semesterlägenheter

Fritidslägenheter i hela Danmark – bo nära strand och hamnmiljö

När ni tillbringar semestern i en fritidslägenhet, är ni omgiven av vacker natur och nära inpå det danska semesterlandet. Ni kan välja att hyra en fritidslägenhet med gratis aktiviteter i närheten av er semesterbostad. Ni kan bo i en fritidslägenhet i en charmig stad med utsikt över havet och i närheten av stadslivet eller, så kan ni tillbringa semestern i en enskild fritidslägenhet mitt i vacker natur, med närhet till strand och hav, där ni kan njuta av lugn och ro.


Hos Sol og Strand, finns det ett stort urval av fritidslägenheter i populära semesterområden, över hela Danmark.

Fritidslägenheter i semestercentra och semesterorter

Det finns fritidslägenheter i alla möjliga storlekar och med olika faciliteter, så ni kan bara leta upp just det fritidsboende som skulle passa bäst för er semester. En stor fördel med att tillbringa semestern i en fritidslägenhet är, att det i de flesta fall är billigare att hyra en fritidslägenhet, än en sommarstuga.


Enskilda, privata fritidslägenheter är moderna och av hög kvalitet, och ligger ofta i attraktiva semesterområden, i närheten av strand och stad. Fritidsbostaden bildar ramen om er semester, och är samlingsplatsen, när ni ska koppla av och njuta av en lång dag med upplevelser och aktiviteter.


Fritidslägenheter med tillgång till gratis faciliteter ser till, att ni får ut det mesta möjliga av er semester, oavsett om ni är en familj med barn, som kommer att vara aktiv och ha det roligt i badlandet, eller om ni har rest iväg utan barn, och bara vill skämma bort er själv med avkoppling och wellness under semestern.

På alla fritidsorter och semesteranläggningar finns också en reception, dit ni kan vända er och få snabb hjälp, om ni skulle behöva något, eller om ni har frågor under er vistelse.

Fritidslägenhet med gratis aktivitetscenter

Semester i en fritidslägenhet är populär bland barnfamiljer, eftersom många fritidslägenheter ligger i förbindelse med semesterorter och semestercentra, där det t.ex. finns tillgång till vattenland, utomhuspool, biljard, bollbanor och lekplatser. Här kan både barn och föräldrar roa sig och njuta av sin semester.

En fritidslägenhet är också perfekt för er, som vill hålla er i form ock vara aktiv under semestern, för ni har nämligen möjlighet att hyra en fritidslägenhet med ett gratis aktivitetscenter, som t.ex. erbjuder fitness, klättervägg eller tennis.

Om ni hellre vill ta ett varmt spa-bad, ett bad i bastun och få en omgång massage, så kan ni hyra en fritidslägenhet med tillgång till wellness faciliteter.

Aktiviteterna finns beskrivna under det enskilda aktivitetscentret. Beskrivningarna inkluderar också öppettider och priser på de aktiviteter som inte är gratis, men som kan utnyttjas mot betalning.

Barnvänlig semester

Om ni har barn med på semestern, så kan ni med fördel välja att tillbringa semestern i en fritidsbostad i ett semestercenter, eftersom det här finns många aktiviteter för barn, om ni väljer ett fritidsboende med ett gratis aktivitetscenter. Det bidrar till att alla i familjen får en möjlighet att ha en rolig semester med massor av upplevelser, både var för sig och tillsammans.

En vistelse i en fritidslägenhet i en semesterby, innebär gemenskap med familjen, aktiviteter och vacker natur. Fritidslägenheterna ligger i närheten av härlig badstrand och i lugna områden med ett minimum av trafik. De många fria aktiviteterna för barn, ligger inom gångavstånd från fritidsbostaden, och barn i skolåldern kan förflytta sig säkert på egen hand mellan fritidslägenheten och aktiviteterna.

Aktivitetscentren är ordnade så att ni kan komma och gå, närhelst det passar er. På många ställen finns det lekplatser för barnen i området, och några fritidslägenheter ligger alldeles i närheten av en lekplats, eller till och med så nära, att ni kan ha ögonen på barnen från fritidsbostaden.

Om vädret inte lämpar sig för lek utomhus, har de flesta semestercenter ett inomhus lekrum i det fria aktivitetscentret, så att barnen inte blir uttråkade. En fritidslägenhet med gratis aktivitetscenter ger glada barn, som är trötta på kvällen och som har haft roligt under hela semestern.

Läs mer om Sol og Strands fritidslägenheter med aktivitetscenter här.

Marint boende - fritidslägenheter i en småbåtshamn

Marint boende är fritidslägenheter i en småbåtshamn, där ni bor i en fritidslägenhet mitt i en charmig hamnmiljö, direkt ner till vattnet och vid det aktiva livet i hamnen. Här kan ni sitta på terrassen och höra vågorna klucka, njuta av den maritima atmosfären och följa aktiviteterna på havet och på kajen.

Marint boende är den perfekta lösningen för semestern för dem, som vill vara där något hela tiden händer. Ni bor inom gångavstånd från stadens restauranger, affärer och sevärdheter. Samtidigt är det inte långt till stranden och naturen.

Sol og Strand erbjuder marint boende i hela Danmark, och några av dessa bjuder, utöver den vackra atmosfären i hamnen, också på gemensamma faciliteter, såsom t.ex. swimmingpool, bastu och lekplats.

Läs mer om Sol og Strands marina boenden här.

Lyngby Mølle Feriecenter

Hyr en fritidslägenhet på västkusten och tillbringa den perfekta semestern i natursköna omgivningar och med en fantastisk utsikt över Västhavet.

Sommarstugor med särskilda bekvämligheter

Marina hus

Fritidsbostäder i pittoreska, maritima omgivningar med utsikt över småbåtshamnen. Tillbringa semestern i ett maritimt hus, så är ni nära hav och stad.

Swimmingpool

Hyr en sommarstuga med swimmingpool, och njut av ett dopp i det varma vattnet, oavsett årstid och oberoende av väder och vind. Barnen kommer att älska det!

Stora sommarstugor

Skall hela stora familjen resa på semester tillsammans, eller behöver ni en samlingsplats för mer än 12 personer? Se urvalet av stora sommarstugor.

Semesterlägenhet

Vill ni ha utsikt över vattnet eller vara nära aktiviteter för barnen? Ni kan få både delarna, när ni tillbringar semestern i en fritidslägenhet.

Gratis aktivitetscenter

Hyr en stuga eller fritidslägenhet med fri tillgång till aktivitetscenter. Det är en semester med gratis aktiviteter och kul för hela familjen.

Lyxstugor

Tillbringa semestern förstklassigt i en lyxig sommarstuga med vacker inredning, lyxiga detaljer, massor av utrustning, havsutsikt eller wellness.

Rullstolsanpassat

Rullstol är inget hinder för en trevlig semester i en sommarstuga. Se urvalet av rullstolsanpassade stugor över hela landet och hitta er favorit.

Sportsfiskarhus

Om fiskespö och vadarbyxor är en viktig del av semestern, hyr då en stuga inredd för sportfiskare – i närheten av fiskeställen vid hav, mol, å och sjö.

Sommarstugor i närheten av LEGOLAND®

Bor ni nära LEGOLAND® på semestern, så finns roliga upplevelser i närheten. Ni får 25% rabatt på entrébiljetter till LEGOLAND®, när ni hyr en sommarstuga.

Hyr sommarstuga

Läs om sommarstugeuthyrning, där ni kan tillbringa semestern i en stuga i Danmark och vilka rabatter ni kan få, när ni hyr en sommarstuga.