Här-och-Nu-semester

I år är det också möjligt att boka en MiniSemester under högsäsongen. På sommaren, när solen skiner och om ni plötsligt får lust till att åka till en semesterstuga i ett par dagar och njuta av stranden, havet och naturen, har vi nu de lämpliga stugorna för er. Om ni kan resa iväg spontant, så beställ Här-och-Nu-semester och njut av sommaren.

Här-och-Nu-semester

Sommarsemester i härliga Danmark

Om ni gärna vill försäkra er om, att vädret spelar en roll - med sol och värme, innan ni bokar er semester, så är det även i år möjligt att boka spontant för er, som med kort varsel bara kan få några dagars semester. Om ni kan ta ett par dagar ledigt, så kan ni överraska er själv och familjen, hitta en passande stuga och bara åka iväg på semester vid den tidpunkt, som passar er bäst.

Her-og-Nu-ferie i sommerhus på terassen

Vårt urval av semesterstugor

Hos oss hittar ni många olika stugor i alla prisklasser. Om ni vill unna er själv något speciellt, kan ni med lite tur hitta en stuga med pool under högsäsong, eller en stuga med spa och bastu, där ni kan koppla av, i en exklusiv semesterstuga eller en stuga precis vid havet. Om ni bara har några dagars semester, så det är skönt att bo i en semesterstuga, som matchar era önskemål. 

Her-og-Nu-ferie i sommerhus

Populära semesterorter för er Här-och-Nu-semester

Många, som åker på semester med kort varsel, föredrar stugor, som inte ligger alltför långt bort från hemmet. Ni kan boka en här-och-nu-semester i hela landet, eftersom utvalda stugor på alla landets semesterorter har registrerat sig för här-och-nu-semester. De mest populära semesterorterna ligger på Jyllands västkust, men det finns fina semesterorter i hela Danmark. Åk till exempel till Skagen, där ni kan se hur Kattegatt och Skagerrak flyter ihop. Eller hyr en stuga vid Jyllands östkust, som inte är lika barsk som västkusten, och där ni kan låta barnen leka i de grunda vattnet, medan ni läser en bra bok eller kopplar av. Även Fyns skärgård har sin charm, eller de vackra orterna på Själland som Gilleleje, Hornbæk m.fl. Det finns många alternativ, och oavsett var i landet ni vill ha er semester, har vi den passande stugan till er.

Hur ni bokar er Här-och-Nu-semester

Bokningen av er här-och-nu-semester kan utföras fr.o.m. den söndag i den veckan, som ni vill resa. Ni kan boka en här-och-nu-semester från söndag i vecka 28 till lördag i vecka 33. Ankomst är möjligt under alla veckans dagar, men ni kan inte boka en Här-och-Nu-semester över en helg, med mindre än, att avresedagen är på den efterföljande lördagen. Det vill säga, att ni kan boka en här-och-nu-semester över en helg, om ni stannar hela den efterföljande veckan tills på lördagen. Här-och-Nu-semester kan bokas för en vecka, alltså från söndag, alltifrån 3-6 dagar.

Om ni plötsligt bestämmer er för en Här-och-Nu-semester mellan vecka 28 och 33, kan ni ringa till oss eller skicka oss ett mail. Vi hjälper gärna till med att hitta den passande stugan till er, när det rör sig om er semester i en semesterstuga.

Erbjudanden och rabatter på sommarsemester och upplevelser

Spara upp till 20% - Boka senast den 1 juli

Upp till 20% rabatt i vecka 29 - 30 - 31 - 32 
Boka sommarsemestern nu och spara upp till 20% i vecka 29 - 30 - 31 - 32 . Boka senast den 1 juli.

Sista Minuten

Bo i en sommarstuga och spara upp till 40 % på semestern i en sommarstuga. Njut av en spontan semester med vårt Sista Minuten erbjudande.

Minisemester

 Håll minisemester i en sommarstuga om ni behöver en paus från vardagen. En sommarstuga utgör en perfekt miljö för en avkopplande vistelse.

Spar-Semester

Ta en lång semester med tid för avkoppling och upplevelser. Boka en sommarstuga i min. 14 dagar och upp till 28 dagar med rabatt och kom helt ned i varv.

2-Personen rabatt

Om ni är två, som skall ha semester tillsammans i en stuga, kan ni spara pengar. Med rabatt för 2-personer får ni upp till 20% rabatt på semestern i en sommarstuga.

Här-och-Nu-semester

Solen värmer, och ni vill bara åka iväg till havet och stranden. Boka en Här-och-Nu stuga och skynda er iväg till en minisemester i sommarlandet.

Spara 20% under veckorna 25-28

Erbjudandet går ut den 30.04.24
Bo i en sommarstuga och spara 20% på semestern i en sommarstuga - under veckorna 25-28.