Sportlov i en semesterstuga i Danmark

Om ni väljer att ha sportlov i Danmark, väljer ni ett sportlov i sus och dus - och det är också ett härligt alternativ till en resa söderut eller en skidsemester.

Sportlov i en semesterstuga i Danmark
Sportlov i en stuga

Sportlov i Danmark är en härligt kall upplevelse, där ni kan ta några raska promenader i skogen eller längs vattnet. Kanske att sjöarna har frusit till så mycket, att ni kan åka skridskor - eller kan ni få upp och hålla värmen med ett roligt och vilt snöbollskrig med familjen. Är ni av den aktiva sorten, kan ni också använda sportlovet på att försöka er på längdskidåkning. Danmark har ju inte så många backar, att slalom kan rekommenderas. Om det inte är snö ute, kommer det sannolikt att vara frost, och det finns knappast något vackrare, än en promenad bland sanddynerna på en klar frostdag, där frosten skiner i solen som små pärlor.

Sportlov med barn

Om ni har barn med på lovet, kommer de att älska att leka i snön. Med dem kan ni ta ett mindre vilt snöbollskrig och ni kan dra barnen på släde. Om barnen är något större, kan ni hitta en riktigt bra kälkbacke i närheten av er semesterstuga, där ni kan susa ner i full fart. Det är sannolikt inte bara barnen, som kommer att tycka det är kul! Ni kan också bygga snögubbar utanför stugan, där ni kan vinka till dem, medan ni sitter och myser inomhus.

Sommerhus i Blokhus om vinteren

Vintersportlov för HELA familjen

Om ni reser med hund, kommer den att älska att springa runt i snön, sniffa, och kanske försöka fånga en av de snöbollar, ni kastar. Under vintermånaderna är det tillåtet att låta hunden springa utan koppel på stranden, så det blir verkligen semester för HELA familjen på det här sättet. Det är också så gott som säkert, att er hund kommer att älska att gosa framför den öppna spisen och bara koppla av och veta, att den har er i närheten.

Lille dreng griner i sneen efter at være faldet af slæden

Familjemys och värme i semesterstugan

När ni så har blivit frusna av att leka ute i snön, kan ni värma de kalla tårna i stugans bastu eller framför den öppna spisen med en kopp varm choklad i handen. Ni kan också ta ett dopp i den uppvärmda poolen, som ni inte behöver dela med andra, än med dem ni själva vill.

Ni kan också mysa tillsammans i er stuga, om vädret inte är så bra för att vara utomhus - för sådant kan det danska vädret naturligtvis också vara ibland. Då är det bara fram med bakgrejerna eller brädspelet, så att hela familjen kan samlas och mysa tillsammans. Kanske är det också äntligen dags att få läst den bok, ni fick i julklapp, medan barnen roar sig med de nya leksakerna, att läsa högt för varandra - eller ta ett dopp i poolen.

Hvid hund sover foran tændt brændeovn

Erbjudanden under sporlovet - semester med rabatt

Sportlovet är också den tid, då ni får semesterstugorna till lägsta pris. I Danmark kan ni vintermysa tillsammans i sus och dus. Titta på priset på en lyxig semesterstuga under sportlovet - vintermånaderna är nämligen lågsäsong i Danmark, så det finns gott om lyx till lågpris. Under sportlovet kan ni boka flexibel ankomst till er stuga. Boka er vintersemester från onsdag till onsdag, eller vilken som helst dag i veckan. Hos oss kan ni nämligen ha sportlov, som det passar er bäst.
Förutom att spara pengar på en stuga, kan ni ytterligare spara pengar, genom att gå på vinterrea i de pittoreska kuststäderna - eller så kan ni besöka närmaste storstad, där det håller på att bli slutspurt för utförsäljningen, och mycket kommer därför att vara nedsatt med upp till 70 %.

To piger hygger og læser bog sammen

Sportlov i en fritidslägenhet i ett fritidscenter

I kan også vælge at holde jeres vinterferie i en ferielejlighed, der er tilknyttet et feriecenter. Feriecentrene ligger i naturskønne omgivelser og der vil være mange indendørs aktiviteter, I kan deltage i og hygge jer med som familie. Alle aktiviteter ligger i gåafstand fra jeres ferielejlighed. Vores feriecentre ligger typisk på meget attraktive destinationer og ferielejlighederne er af høj standard. Tit er det også noget billigere at leje en ferielejlighed frem for et almindeligt sommerhus. Så i en ferielejlighed kan I opleve ægte familiehygge og en masse sjove aktiviteter for hele familien. I kan se vores store udvalg af ferielejligheder her.

Ni kan också välja att tillbringa ert sportlov i en fritislägenhet, som är knutet till ett fritidscenter. Våra fritidscentra ligger i natursköna omgivningar och det kommer att finnas många inomhusaktiviteter, som ni kan delta i och njuta av som familj. Alla aktiviteter ligger på gångavstånd från er fritidslägenhet. Våra fritidscentra ligger normalt på mycket attraktiva destinationer och fritidslägenheterna är av hög standard. Ofta är det också något billigare att hyra en lägenhet i stället för en vanlig semesterstuga. Så i en fritidslägenhet kan ni uppleva genuin familjesamvaro och en hel del roliga aktiviteter för hela familjen. Ni kan se vårt stora utbud av fritidslägenheter här

Sommerhus 20-2004

Semester i Danmark

Boka stuga för 2024 nu

Om ni funderar på att boka en stuga i Danmark under 2024 ska ni inte vänta för länge. Det är populärt med stugsemester i Danmark och ju längre ni väntar desto färre stugor finns det att välja mellan

Sommarsemester

Havet, stranden och de ljumna sommarkvällarna - det danska semesterlandet bjuder på gott om semesterupplevelser, mysig samvaro och avkoppling i sommarstugan.

Jullov

Samla ihop familjen i en sommarstuga till jul. Njut av god mat, glögg och eld i vedspisen. Vi har sommarstugor med plats för hela familjen.

Nyaar

Fest och färger eller en lugn nyårsafton, där familjen njuter? Oavsett, vad ni tycker om, så är nyårsfirande i en sommarstuga något helt speciellt.

Sportlov

När vinterkylan är som värst, har ni förtjänat att bli extra bortskämd. Bo i en sommarstuga och njut av ett varmt spa-bad eller läs en god bok vid vedspisen.

Höstlov

Tillbringa höstlovet i en sommarstuga, där ni kan njuta med familjen framför brasan, njuta av skogens gyllene färger och vara aktiv i naturen

Påsklov

Släpp in våren och fira påsklov i en sommarstuga. Koppla av och ge er tid till att leta påskägg, äta en god lunch och njuta av naturen.