Hyr en semesterstuga i närheten av LEGOLAND®

Hyr en semesterstuga till LEGOLAND® och bo i närheten av parken

Hyr en semesterstuga i närheten av LEGOLAND®
Semesterstuga i närheten av LEGOLAND®

Varje barns dröm

LEGOLAND® är varje barns dröm och en fantastisk upplevelse för barn i alla åldrar. LEGOLAND®. bjuder på mer än 50 nöjesattraktioner, och oavsett om ni älskar action, fart, eller bara underhållning, så finns det massor av roliga upplevelser för hela familjen - och det är absolut inte säkert, att allt går att uppnå på en dag.

Om ni vill ha action och äventyr, dra då iväg till Adventure Land. Här kan de äldsta barnen prova de coolaste berg- och dalbanorna. Eller gå på en vild skattjakt i Templet. Men se upp, för här kommer ni att uppleva, bland annat jordbävningar och levande mumier i den första inomhus, interaktiva nöjesattraktionen i LEGOLAND®. s historia.

Gå även på upptäcktsfärd i det imponerande Miniland, och upplev en otrolig värld, där allt är byggt av LEGO® klossar. Baka snott bröd på en pinne med en indian eller följ med i ubåten ned till hajar och jättestora krabbor i Atlantis by SEA LIFE (tm). Glöm inte att ta med baddräkter, så att ni kan delta i det galna sjöslaget i Pirate Lagoon.

Om ni föredrar evenemang och bra konserter, bjuder LEGOLAND® in till en lång rad av spännande evenemang och upplevelser för både stora och små. Om ni har semester i en stuga i närheten av LEGOLAND®, har ni möjlighet att besöka LEGOLAND® flera gånger under loppet av er semester.

Hvidbjerg

Spännande stugområden nära LEGOLAND®.

Andkær Vig (ca 38 km från LEGOLAND®) är ett idylliskt område med semesterstugor nära Vejle Fjords sydkust. Massor av mysiga områden med semesterstugor ligger längs kusten, där området vid Andkær Vig ett av de vackraste och mysigaste. Andkær Vig är begränsat mot öster av näset Holser Hage och omges av vacker natur med skog. Längs kusten finns det flera fina badstränder.

Follerup (ca 43 km från LEGOLAND®) ligger ca 10 km bortom Fredericia i ett trevligt, lugnt och kuperat sommarstugeområde med åkrar och grönområden. Här finns det lugn och ro, öppna vidder samt vacker och orörd natur med bl.a. en fiskrik å och en sjö. I närheten av Follerup, finns det härliga badstränder, vackra naturområden och fritidsaktiviteter.

Hvidbjerg (ca 45 km från LEGOLAND®) ligger på den södra sidan av Vejle Fjord, 9 km norr om Fredericia och 19 km söder om Vejle. På sommaren är Hvidbjerg ett livligt område, delvis på grund av den fina barnvänliga stranden med östkusten största sanddyn och delvis på grund av de många semesterstugorna. Flera av stugorna i området har utsikt över Vejle Fjord. Det finns bra möjligheter för inköp i Hvidbjerg.

Juelsminde (ca 60 km från LEGOLAND®) är en trevlig och familjevänlig semesterort med atmosfär och bra strand. Staden Juelsminde är en riktigt trevlig stad med flera restauranger och många intressanta affärer. Här finns det dessutom en småbåtshamn och en charmig hamnmiljö - en perfekt tillflyktsort för er, som vill ha semester i en stuga i en lugn miljö, nära till strand, stad, aktiviteter och sevärdheter.

Blåvand

Andra populära stugområden i närheten av LEGOLAND®

Blåvand är en attraktiv och populär semesterort vid Västerhavet för såväl stora som små. Blåvand är en livlig semesterort med en mysig och familjevänlig miljö, en mängd butiker och massor av bra restauranger, ofta med uteservering på sommaren. De flesta semesterstugorna ligger i avkopplande, rogivande och natursköna miljöer, men ändå med närhet till staden och de många fritidsaktiviteterna.

Henne Strand är en fristad på Jyllands västkust, där det finns plats för alla. Den magnifika och särpräglade naturen, den härliga stranden tillsammans med de många aktivitetsmöjligheterna, gör Henne Strand till en populär semesterort.

Vejers Strand är en charmig badort vid Västerhavet. Semesterstugorna är belägna från de yttersta raderna av dyner och ända ned till vattnet - mitt i den storslagna naturen på västra Jylland. Den ändlösa sandstranden, den klara luften, de imponerande hedarna och de stora sanddynsplantagerna, gör området speciellt attraktivt. Vejers är en charmig stad med livsmedelsbutiker, konstgallerier och restauranger.

Bork Havn

Bork Havn är ett mysigt och modernt fiskeläge på den södra änden av Ringkøbing Fjord. Semesterorten har många affärer och restauranger, samt en stor småbåtshamn, som på samma gång fungerar som en fiskehamn. Ni har möjligheter att köpa färsk fisk på kajen varje dag. Det finns en härlig badstrand vid Ringkøbing Fjord. Bork Havn är surfarnas paradis - förhållandena är helt perfekta för vindsurfing här, och här finns det såväl surfskola som surfcenter.

Sommarstugor med särskilda bekvämligheter

Marina hus

Fritidsbostäder i pittoreska, maritima omgivningar med utsikt över småbåtshamnen. Tillbringa semestern i ett maritimt hus, så är ni nära hav och stad.

Swimmingpool

Hyr en sommarstuga med swimmingpool, och njut av ett dopp i det varma vattnet, oavsett årstid och oberoende av väder och vind. Barnen kommer att älska det!

Stora sommarstugor

Skall hela stora familjen resa på semester tillsammans, eller behöver ni en samlingsplats för mer än 12 personer? Se urvalet av stora sommarstugor.

Semesterlägenhet

Vill ni ha utsikt över vattnet eller vara nära aktiviteter för barnen? Ni kan få både delarna, när ni tillbringar semestern i en fritidslägenhet.

Gratis aktivitetscenter

Hyr en stuga eller fritidslägenhet med fri tillgång till aktivitetscenter. Det är en semester med gratis aktiviteter och kul för hela familjen.

Lyxstugor

Tillbringa semestern förstklassigt i en lyxig sommarstuga med vacker inredning, lyxiga detaljer, massor av utrustning, havsutsikt eller wellness.

Rullstolsanpassat

Rullstol är inget hinder för en trevlig semester i en sommarstuga. Se urvalet av rullstolsanpassade stugor över hela landet och hitta er favorit.

Sportsfiskarhus

Om fiskespö och vadarbyxor är en viktig del av semestern, hyr då en stuga inredd för sportfiskare – i närheten av fiskeställen vid hav, mol, å och sjö.

Sommarstugor i närheten av LEGOLAND®

Bor ni nära LEGOLAND® på semestern, så finns roliga upplevelser i närheten. Ni får 25% rabatt på entrébiljetter till LEGOLAND®, när ni hyr en sommarstuga.

Hyr sommarstuga

Läs om sommarstugeuthyrning, där ni kan tillbringa semestern i en stuga i Danmark och vilka rabatter ni kan få, när ni hyr en sommarstuga.