Ren avkoppling i sportfiskeparadis

Tag semester i Danmark i en stuga, som är speciellt inredd för sportfiskare.

Ren avkoppling i sportfiskeparadis

Sportfiske - ren avkoppling

Sporfiske betyder hobby, sport och avkoppling. Vardagen är snabbt glömd, när ni sitter med fiskespöet i handen och drömmande iakttager de mjuka rörelserna i vattnet. Oavsett, om ni älskar att fiska vid fjord, kust, å, fiskepark/Put & Take eller på det öppna havet - så är ni i behov av en lämplig bostad.

Sportfiskarstugor i hela Danmark

Hos Sol og Strand finns massor av stugor över hela Danmark, som antingen ligger direkte på kusten, vid sjöar, åar eller på max. 3 km avstånd fågelvägen till fiskevatten. På många ställen ör det dessutom möjligt att hyra en båt. Alla stugor, som är lämpliga för sportfiskare, går under beteckningen sportfiskarstugor.

 

 

Speciell inredning i sportfiskarestugorna

I en Sol og Strand sportfiskestuga finns bl. a. en rensplats, en frys på min. 100 liter, torkutrymme för kläder samt avfallsspann med lock för fiskavfall. Hos Sol og Strand är ni i de bästa händer.

Sportfiskelicens

Om ni fiskar med spö och är mellan 18 och 65 år, måste ni ha sportfiskelicens. Köp ert statliga "fisketegn" på www.fisketegn.dk före semestern. Så kan ni gå ut och fiska direkt. Om ni har tillgång till Internet från mobiltelefonen, kan ni köpa ett fiskekort, som gäller för 1 dag, en vecka eller ett år, på m.fisketegn.dk. Under semestern kan ni även köpa "fisketegn" på många turistbyråer och på några av Sol og Strands lokalkontor. Alla får ett eget fiskenummer, som ni skall ta med tillsammans med legitimation, när ni fiskar.

Lystfisker

Sommarstugor med särskilda bekvämligheter

Marina hus

Fritidsbostäder i pittoreska, maritima omgivningar med utsikt över småbåtshamnen. Tillbringa semestern i ett maritimt hus, så är ni nära hav och stad.

Swimmingpool

Hyr en sommarstuga med swimmingpool, och njut av ett dopp i det varma vattnet, oavsett årstid och oberoende av väder och vind. Barnen kommer att älska det!

Stora sommarstugor

Skall hela stora familjen resa på semester tillsammans, eller behöver ni en samlingsplats för mer än 12 personer? Se urvalet av stora sommarstugor.

Semesterlägenhet

Vill ni ha utsikt över vattnet eller vara nära aktiviteter för barnen? Ni kan få både delarna, när ni tillbringar semestern i en fritidslägenhet.

Gratis aktivitetscenter

Hyr en stuga eller fritidslägenhet med fri tillgång till aktivitetscenter. Det är en semester med gratis aktiviteter och kul för hela familjen.

Lyxstugor

Tillbringa semestern förstklassigt i en lyxig sommarstuga med vacker inredning, lyxiga detaljer, massor av utrustning, havsutsikt eller wellness.

Rullstolsanpassat

Rullstol är inget hinder för en trevlig semester i en sommarstuga. Se urvalet av rullstolsanpassade stugor över hela landet och hitta er favorit.

Sportsfiskarhus

Om fiskespö och vadarbyxor är en viktig del av semestern, hyr då en stuga inredd för sportfiskare – i närheten av fiskeställen vid hav, mol, å och sjö.

Sommarstugor i närheten av LEGOLAND®

Bor ni nära LEGOLAND® på semestern, så finns roliga upplevelser i närheten. Ni får 25% rabatt på entrébiljetter till LEGOLAND®, när ni hyr en sommarstuga.

Hyr sommarstuga

Läs om sommarstugeuthyrning, där ni kan tillbringa semestern i en stuga i Danmark och vilka rabatter ni kan få, när ni hyr en sommarstuga.