Semester i en stuga med extra trygghetspaket

Sol og Strand har under 2015 tillfört avbeställningsskydd och inventarieförsäkring till hyresvillkoren och vi kallar det vårt trygghetspaket. Detta har vi valt att göra, som några av de enda i branschen. Vi vill nämligen gärna ge er en semester med vetskapen om, att ni är i extra goda händer - och naturligtvis utan extra kostnader för er. Med vårt trygghetspaket är ni nu extra väl försäkrad både före, efter och naturligtvis under er vistelse. Sol og Strand samarbetar med den mycket erfarna reseförsäkringen, Tryg Forsikring, som också har mycket erfarenhet inom branschen.

 

Avbeställningsskydd

Med vårt nya avbeställningsskydd är ni bättre skyddade, om ni mot förmodan, blir tvungna att avbryta er semester på grund av följande orsaker:

  • Dödsfall
  • Allvarlig, akut sjukdom eller skada
  • Akut försämring av befintlig sjukdom (gäller endast om sjukdomen har varit i remission i 3 månader)
  • Betydande skador på egendom pga. naturfenomen, skadegörelse eller brand
  • Oväntad uppsägning av heltidsarbete
  • Start av ett nytt arbete - om personen vid boknigstillfället av vistelsen var utan arbete - förutsatt att vistelsen hade godkänts av Arbetsförmedlingen
  • Vaccinationsintolerans
  • Graviditet, som inträffat under försäkringsperioden

Om ni inte kan genomföra er semester beroende på ovanstående skäl, träder trygghetspaketet in och täcker de omkostnader, en avbokning skulle kosta er. Om ni blir tvungen, att ta er semester senare eller avbryta den oväntat, täcker försäkringen även de förlorade resdagarna.

Lille grønt modelhus i et par hænder  

 

Inventarieförsäkring

Under er semester i en stuga har ni ytterligare en inventarieförsäkring, som går in och täcker, om ni skulle komma att förstöra en del av inventarierna i stugan. Fönsterrutor, tvättställ, spaanläggning och badkar är också försäkrade med det extra trygghetspaketet, som Sol og Strand har infört.

Voksen- og børnehænder stablet ovenpå hinanden 

Ni är i goda händer

Vi hoppas, att vi med dessa nya försäkringsåtgärder kan uppfylla er önskemål och ge er en ännu bättre semester i en stuga. Vi sörjer med vårt trygghetspaket för, att ni kan få en trevlig semester, där ni kan koppla av och njuta av att umgås med varandra, i vetskap om, att vi står beredda att hjälpa till, om det inte fungerar som det ska. Viktigt att betona är, att trygghetspaketet inte kostar er något extra - det är naturligtvis inkluderat i hyran.

Vi hänvisar i övrigt till de hyresvillkor, som ni hittar här och önskar er en riktigt trevlig semester i en stuga i Danmark.

 

Book now knap på hvidt tastatur