Spara upp till 20 procent med rabatt för 2-personer

Behöver ni komma bort lite, bara ni två - och njuta av varandra? Då ger vi upp till 20 % i rabatt för 2-personer på ett antal mysiga semesterstugor och lägenheter, som lämpar sig perfekt för en semester bara för två. Även om en stuga kanske inte det första man kopplar ihop med en romantisk parsemester, så bildar den grunden för en fantastisk semester, där ni kan koppla av och semestra på era villkor.

Spara upp till 20 procent med rabatt för 2-personer

Det goda livet

Ni kommer helt ner i tempo och har tid att gå på långa promenader på stranden eller i skogen. Titta på solnedgången, medan ni sitter i sanddynerna och njuter av ett glas Champagne. Kör runt på en tur i omgivningarna och hitta en trevlig gårdsbutik, där ni kan köpa fina och färska råvaror, som ni kan använda i matlagningen - naturligtvis tillsammans. Äntligen får ni tid till att läsa den bok, som så länge har stått i bokhyllan och samlat damm. Och kanske kan ni finna glädjen i att läsa högt för varandra.

Hanstholm strand mod syd

Konst, kultur och stadsliv

Kanske är ni mer intresserad av konst och konsthantverk - och att hitta ett galleri, som ni inte har besökt tidigare. Ni kan också ta en tur till närmaste storstad och sjunka ner i stolen medan ni njuter av en bio- eller teaterföreställning, följt av en härlig middag på en bra restaurang eller ett besök på ett café.

Wellness

Ni kan också låta skämma bort er med en omgång wellness och massage - och kanske ta med lite inspiration hem, som ni kan använda för att skämma bort varandra med under resten av semestern.

Aktiv i naturen

Ni kan välja att vara aktiva tillsammans utomhus i naturen. Ni kan ta en cykeltur i skogen eller spela golf, eller utmana varandra och er själv, genom att prova på något nytt och vilt, så t.ex. surfing eller firning.
Fulla av intryck, kan ni också koppla av och njuta av semesterstugan eller lägenheten och naturligtvis av varandra.

Blokhus Gateway-legeplads

Rabatt för 2-personer

För er, som tycker att det låter som en trevlig semester, så kan ni få upp till 20 % rabatt på utvalda hus, såvida ni bokar minst 7 övernattningar. Ni får maximalt vara högst två personer, dock räknas barn under tre år inte med.
Och för er, som inte tycker, att ovanstående är en drömsemester, så gäller naturligtvis erbjudandet i alla fall! Kanske är ni mor och dotter, som vill få lite mer tid tillsammans. Eller är ni far och son, som vill gå ut och fiska. Kanske är ni två goda kompisar eller två väninnor, som vill uppleva Danmark från en annan vinkel. Eller nyblivna föräldrar, som bara vill ha lite lugn och ro för att njuta av den nya världsmedborgaren. Vi kommer inte att kunna säga, varför ni vill ha semester, men rabatten gäller, och vi önskar er alla - oavsett orsak - en trevlig semester i en stuga.

Sommerhus 13-0024

Erbjudanden och rabatter på sommarsemester och upplevelser

Spara upp till 20% - Boka senast den 1 juli

Upp till 20% rabatt i vecka 29 - 30 - 31 - 32 
Boka sommarsemestern nu och spara upp till 20% i vecka 29 - 30 - 31 - 32 . Boka senast den 1 juli.

Sista Minuten

Bo i en sommarstuga och spara upp till 40 % på semestern i en sommarstuga. Njut av en spontan semester med vårt Sista Minuten erbjudande.

Minisemester

 Håll minisemester i en sommarstuga om ni behöver en paus från vardagen. En sommarstuga utgör en perfekt miljö för en avkopplande vistelse.

Spar-Semester

Ta en lång semester med tid för avkoppling och upplevelser. Boka en sommarstuga i min. 14 dagar och upp till 28 dagar med rabatt och kom helt ned i varv.

2-Personen rabatt

Om ni är två, som skall ha semester tillsammans i en stuga, kan ni spara pengar. Med rabatt för 2-personer får ni upp till 20% rabatt på semestern i en sommarstuga.

Här-och-Nu-semester

Solen värmer, och ni vill bara åka iväg till havet och stranden. Boka en Här-och-Nu stuga och skynda er iväg till en minisemester i sommarlandet.

Spara 20% under veckorna 25-28

Erbjudandet går ut den 30.04.24
Bo i en sommarstuga och spara 20% på semestern i en sommarstuga - under veckorna 25-28.