SOMMARSTUGA MED POOL

Tag semester i en sommarstuga med pool i Danmark

Hyr en sommarstuga med pool hos Sol och Strand och bli oberoende av vädret. Skäm bort familjen med en sommarstuga med pool och njut av värmen och vattnet inomhus.

Tag semester i en sommarstuga med pool i Danmark

Om ni vill ha semester i Danmark med barn, är Sol och Strands poolhus perfekta. När vädret helt enkelt inte lockar till bad i havet, är en sommarstuga med egen pool den perfekta möjligheten till sysselsättning för barnen.

Sol og Strand Sommerhusudlejning, har mer än 500 privata sommarstugor med pool på alla de populära semesterorterna i Danmark, inklusive Bornholm. De flesta av våra pooler hus finns dock på västkusten, särskilt vid Blåvand och på öarna Fanø och Rømø samt i Marielyst på Falster. Flera av våra poolhus har också spabad och bastu, så att ni har möjlighet att sätta samman er egen wellness oas och kombinera er simtur med en härlig stund av välbefinnande. I en sommarstuga med pool kan ni bada året runt, och ni är försäkrade om, att det finns många timmars underhållning för både barn och vuxna. Det är ett rent nöje för alla som älskar vatten!

Stora hus

Ett flertal av våra poolhus är stora, rymliga sommarstugor med gott om plats och många sovrum. Här finns det utrymme för att, ni kan ha semester med flera generationer och koppla av tillsammans. Barnbarnen kan plaska runt i swimmingpoolen så ofta som de vill, medan mor- eller farföräldrar tittar på och njuter av barnbarnens lek. I der stora poolhuset, finns det också utrymme för att ni kan ha semester med alla vännerna eller kan ni välja att hyra en sommarstuga med pool för er nästa fest - ett poolparty för vuxna.

I de stora husen är det många som har ett biljardbord, pingisbord, bordsfotboll eller liknande. Men man har även tänkt på de vuxna, i och med att några av de stora sommarstugorna har ett fitnessrum med olika träningsredskap. Hyr ett av våra stora poolhus med plats för olika aktiviteter. En stor sommarstuga med pool kommer att utgöra ramen för en fantastisk semester.

Lyxiga sommarstugor med pool

När ni hyr en lyxig sommarstuga med pool från Sol og Strand, kan ni ha en första klassens semester.

Sommarstugor med gemensam pool

Hos Sol og Strand finns det också sommarstugor med gemensamma inomhus- och utomhuspooler, t.ex. på semesterorten, Rømø, Havneby, där det finns möjlighet till lek och trevlig samvaro med andra barn och vuxna.

 

Vattenkvalitet och säkerhet på toppnivå!

Den ökade efterfrågan på pool hus har gjort det nödvändigt att fokusera på säkerhet och kvalitet. Alla sommarstugor med swimmingpool eller bubbelpool, som hyrs ut via Sol og Strand, får därför fria kontrollbesök av vår specialutbildade servicemedarbetare, minst en gång i veckan. Under besöket blir vattnets klor- och pH-värde analyserat, kontrollerat och eventuellt justerat. Samtidigt blir det kontroll av vattnets temperatur och klarhet, och tekniken testas.

Alla Sol og Strands servicemedarbetare har utbildats av ”Miljø- og Levnedsmiddelkontrollen” och de har diplom i swimmingpoolteknik och vattenkvalitet. Detta är er garanti, för att kontrollerna utförs korrekt, och som hyresgäst behöver ni därför inte oroa er över vattenkvaliteten.

Vattentemperaturen i en inomhus swimmingpool ligger normalt på 24-28 ° C. Det drar mycket energi att värma upp stora mängder vatten, men ni kan minska energiförbrukningen genom att dra termoöverdraget över swimmingpoolen och på det sättet minska både energiförbrukningen och förångningen i poolrummet.

Vattenkvaliteten

Vattenkvaliteten i sommarstugornas pooler och bubbelpooler är av högsta klass. Därför är det viktigt, att ni följer några enkla badregler, som finns i huset. För att vi skall kunna ge er den optimala vattenkvaliteten, måste antalet personer motsvara de antal personer, som angavs vid bokningstillfället. Det är viktigt, så att servicepersonalen kan dosera den optimala mängden klor. Klor förbrukas snabbt - för ju fler personer som använder swimmingpoolen. Klorvärdet justeras således individuellt med hänsyn till just er semester.

En vällyckad semester i en sommarstuga med pool kräver, att ni efterföljer några enkla badregler, som finns att tillgå i huset.

 

Attraktioner i närheten av sommarstugor med pool

Om ni tillbringar er semester i en Sol og Strand-sommarstuga med pool, har ni även möjlighet att besöka några av de många attraktionerna, som ligger i de olika områdena. Sol og Strand Stuguthyrning har utvecklat en app med beskrivning av ca 1 500 attraktioner i Danmark. Beskrivningen innehåller också vägbeskrivningar, telefonnummer och länkar till hemsidor, men inga öppettider och priser. När ni väljer era intresseområden får ni upp relevanta attraktioner, som visas i en lista eller på en karta i förhållande till er aktuella position.

Finn den perfekta sommarstugan med pool för er semester.

Stugor med swimmingpool

Sommarstugor med särskilda bekvämligheter

Marina hus

Fritidsbostäder i pittoreska, maritima omgivningar med utsikt över småbåtshamnen. Tillbringa semestern i ett maritimt hus, så är ni nära hav och stad.

Swimmingpool

Hyr en sommarstuga med swimmingpool, och njut av ett dopp i det varma vattnet, oavsett årstid och oberoende av väder och vind. Barnen kommer att älska det!

Stora sommarstugor

Skall hela stora familjen resa på semester tillsammans, eller behöver ni en samlingsplats för mer än 12 personer? Se urvalet av stora sommarstugor.

Semesterlägenhet

Vill ni ha utsikt över vattnet eller vara nära aktiviteter för barnen? Ni kan få både delarna, när ni tillbringar semestern i en fritidslägenhet.

Gratis aktivitetscenter

Hyr en stuga eller fritidslägenhet med fri tillgång till aktivitetscenter. Det är en semester med gratis aktiviteter och kul för hela familjen.

Lyxstugor

Tillbringa semestern förstklassigt i en lyxig sommarstuga med vacker inredning, lyxiga detaljer, massor av utrustning, havsutsikt eller wellness.

Rullstolsanpassat

Rullstol är inget hinder för en trevlig semester i en sommarstuga. Se urvalet av rullstolsanpassade stugor över hela landet och hitta er favorit.

Sportsfiskarhus

Om fiskespö och vadarbyxor är en viktig del av semestern, hyr då en stuga inredd för sportfiskare – i närheten av fiskeställen vid hav, mol, å och sjö.

Sommarstugor i närheten av LEGOLAND®

Bor ni nära LEGOLAND® på semestern, så finns roliga upplevelser i närheten. Ni får 25% rabatt på entrébiljetter till LEGOLAND®, när ni hyr en sommarstuga.

Hyr sommarstuga

Läs om sommarstugeuthyrning, där ni kan tillbringa semestern i en stuga i Danmark och vilka rabatter ni kan få, när ni hyr en sommarstuga.