Semester av 1:a klass i en lyxig stuga från Sol og Strand

Tillbringa er semester på 1:a klass nivå i en av våra genomförda lyxstugor. Våra lyxiga stugor är så trevliga, att ni faktiskt inte bryr er om vädret utanför - eftersom det finns så mycket att uppleva inne i den lyxiga stugan.

Semester av 1:a klass i en lyxig stuga från Sol og Strand
Lyxig semesterstuga
Fritidshus som kanske kan intressera dig

Indenførs luksus-swimmingpool med udsigt til hav

Här är det garanterat 100 % avkoppling och semester på era villkor. Våra lyxiga sommarstugor har alla fem stjärnor. Vi vinlägger oss om, att noga kategorisera våra sommarstugor korrekt, därför kan ni också räkna med en lyxig sommarstuga, när ni bokar en av våra stugor med fem stjärnor. Dessa sommarstugor är utrustade med lyxiga detaljer, välutrustade kök och flott inredning. Stugorna utstrålar lyx - och detsamma gör ytorna utomhus, där terrasserna ter sig vackra och även de med lyxiga detaljer.

Udendørs luksus-spa

Swimmingpool, spa och bastu

Om ni väljer en lyxig stuga med swimmingpool, bastu och spa, har ni möjlighet, att skapa er egen wellness-oas. Ni kan ta med eteriska oljor, vackra och mjuka handdukar, tända lite levande ljus och sätta på bra och avkopplande musik på musikanläggningen. Och så är det bara att bada, skrubba och massera varandra - allt detta, som det inte finns tillräckligt med tid för, i en annars stressig vardag.

Spa, bastu och swimmingpool är särskilt fantastiska, när ni har semester i en lyxig stuga utanför sommarsäsongen. Så kan ni komma hem och värma er efter en härlig lång promenad på stranden eller i skogen. En lyxig stuga är också billigare, när ni tar semestern utanför säsongen - och man skulle kunna hävda, att ni får mer för pengarna, eftersom man naturlig nog, håller sig mer inomhus, när vädret inte är så bra utomhus.

Luksussommerhus med stor terrasse

Om ni har barn med er på semestern, är det många, många timmars underhållning i swimmingpoolen. Kombinationen av barn och vatten är lika med lek och skoj för barnen, men även för hela familjen. För er som föräldrar eller kanske mor- eller farföräldrar, kan också ha det skojigt med barnen. Köp en uppblåsbar krokodil eller ta med några bollar - och se där ja, så har ni det roligt tillsammans, och få förmodligen pulsen att öka något. När ni har fått barnen i säng, kan ni upprepa succén med de levande ljusen. Det är helt otroligt vackert, att simma i skenet av stearinljusen med en glimt av stjärnorna utanför. Några av våra lyxiga semesterstugor har även utomhus spa - och då är det ju som gjort för, att ni kan sitta ute både under dagen och kvällen, och njuta av ett glas Champagne och den omgivande naturen.

Luksus-sommerhus med brændeovn

Lyxiga semesterstugor med speciella detaljer

Många av våra lyxiga stugor har speciella detaljer eller specialutrustning. Vissa har en Wii, Playstation och X-BoX, medan andra har bordtennis, bordfotboll eller dart. Några andra av våra lyxiga stugor har gym, och åter andra har den mest fantastiska utsikt över vattnet. I sökrutan ovanför, kan ni se de lyxstugor vi har hos Sol og Strand. Har ni några speciella önskemål, som inte framgår i sökrutan, kan ni alltid ringa till våra lokala servicebyråer, så att ni tillsammans kan hitta den perfekta semesterstugan för er och er familj.

Luksus-sommerhus med stor køkken-alrum

Internet en självklarhet

Även om ni är på semester och vill koppla av, så det kan det ju trots allt vara bra att vara uppkopplad. Alla våra lyxstugor har tillgång till höghastighets Internet, så att ni kan följa nyheterna, checka e-post eller koppla av med ett favoritspel på iPaden.

Sommarstugor med särskilda bekvämligheter

Marina hus

Fritidsbostäder i pittoreska, maritima omgivningar med utsikt över småbåtshamnen. Tillbringa semestern i ett maritimt hus, så är ni nära hav och stad.

Swimmingpool

Hyr en sommarstuga med swimmingpool, och njut av ett dopp i det varma vattnet, oavsett årstid och oberoende av väder och vind. Barnen kommer att älska det!

Stora sommarstugor

Skall hela stora familjen resa på semester tillsammans, eller behöver ni en samlingsplats för mer än 12 personer? Se urvalet av stora sommarstugor.

Semesterlägenhet

Vill ni ha utsikt över vattnet eller vara nära aktiviteter för barnen? Ni kan få både delarna, när ni tillbringar semestern i en fritidslägenhet.

Gratis aktivitetscenter

Hyr en stuga eller fritidslägenhet med fri tillgång till aktivitetscenter. Det är en semester med gratis aktiviteter och kul för hela familjen.

Lyxstugor

Tillbringa semestern förstklassigt i en lyxig sommarstuga med vacker inredning, lyxiga detaljer, massor av utrustning, havsutsikt eller wellness.

Rullstolsanpassat

Rullstol är inget hinder för en trevlig semester i en sommarstuga. Se urvalet av rullstolsanpassade stugor över hela landet och hitta er favorit.

Sportsfiskarhus

Om fiskespö och vadarbyxor är en viktig del av semestern, hyr då en stuga inredd för sportfiskare – i närheten av fiskeställen vid hav, mol, å och sjö.

Sommarstugor i närheten av LEGOLAND®

Bor ni nära LEGOLAND® på semestern, så finns roliga upplevelser i närheten. Ni får 25% rabatt på entrébiljetter till LEGOLAND®, när ni hyr en sommarstuga.

Hyr sommarstuga

Läs om sommarstugeuthyrning, där ni kan tillbringa semestern i en stuga i Danmark och vilka rabatter ni kan få, när ni hyr en sommarstuga.