SOL OG STRAND

Om oss

Om oss
Företagsprofil

Sol och Strand vill placera semestergästen i mitten, ge landets bästa service och vara våra semestergästers föredragna semesterstuguthyrningsbyrå.

Huvudkontor

Sol og Strands huvudkontor ligger i norra Jylland, nära Nordsjön. Här finns ledningen, försäljningen/marknadsföringen, datainmatningen och finansavdelingen.

Servicekontorer

Personalen på Sol och Strand lokala servicebyråer, som ligger i semesterområdena i hela Danmark, är redo att hjälpa och vägleda er under er semester.

Trygghetspaket

Ni kan säkert hyra en semesterstuga vid Sol og Strand, eftersom vi har inkluderat avbeställningsskydd och inventarieförsäkring samt utökad sjukvård i priset.

40 år med Sol og strand

Läs hela historien om hur en sommarstuga på en bit sandjord i Lyngså söder om Sæby blev startskottet för Sol og Strand Feriehusudlejning. Läs också mer om Fonden Sol og Strand ved Margit og Kjeld.

Semestra med gott hjärta.

Väljer man att semestra i en sommarstuga eller hyra ut sitt fritidshus genom Sol og Strand är man indirekt med och gör skillnad för andra.

Historik

Läs berättelsen om Sol og Strand, som efter 40 års uthyrning av semesterstugor i Danmark fortfarande ägs av den danska familjen som grundade byrået.

Er semester är viktig! Ni talar om, vart ni vill resa, vad ni absolut vill uppleva, vilken tid på året ni skall iväg, och ni kan glädja er till att äntligen komma bort från vardagen och bara njuta av tiden. Semestern är värdefull, och ni vill ha en lyckad semester, där allt det praktiska bara fungerar. Hos Sol og Strand vet vi, att semestern är viktig, att tiden är dyrbar och att semesterupplevelserna varar för evigt, och att H.C. Andersen skrev, att resa är att leva. Hos Sol og Strand vi vill hjälpa er med att få den bästa semestern i Danmark.

Semester i en stuga

Hos Sol og Strand hyr vi ut danska semesterstugor. Vi kan tyvärr inte hjälpa till med semesterstugor i andra länder eller andra former för övernattning, som t.ex. hotell eller camping. Detta innebär i gengäld, att vi självklart kan hjälpa er med att hitta den perfekta danska semesterstugan. Vi har en gedigen kunskap om den danska stugbranschen. Vi vet, vad ni som gäster önskar, vilka faciliteter ni vill att stugan skall ha, och vilka krav ni har inför semestern som helhet. Våra stugor är alla privatägda, och det ger oss en mycket stor variation i de stugor som vi hyr ut. Detta ger er möjlighet, att hitta just den stuga, som ni tycker passar bäst för er smak. Vi utvecklar, testar och uppdaterar ständigt våra system och justerar både sökrutor och bokningsflödet, så att ni lätt kan hitta och hyra drömstugan. Skulle ni ändå inte hitta rätt på vår hemsida, står våra kontorsassistenter och semesterrådgivare redo vid telefonerna. Ni kan också möta upp på en av våra många lokalkontor, som ligger runt omkring i hela Danmark, och få ett bra samtal med en av våra kontorsmedarbetare.

Gästböcker online

Varenda semesterstuga hos Sol og Strand har sin egen personliga online gästbok I den kan ni läsa om andra gästers semesterupplevelser och erfarenheter i stugan. Vi är alltid glada, när en gäst väljer att dela sina erfarenheter med oss och ägaren till stugan. Efter avslutad vistelse är ni också välkommen att dela era erfarenheter om stugan i gästboken eller på Trustpilot. Vi har drygt 17 000 gästboksinlägg, och i allmänhet är våra gäster riktigt glada för oss och våra semesterstugor, som vi naturligtvis är mycket tacksamma över.

Ni kan tryggt hyra semesterstuga hos oss

Sol og Strand har, som den enda uthyrningsfirman i Danmark, valt att teckna ett avbeställningsskydd och inventarieförsäkring för våra gästers skull. Dessa kallar vi vårt trygghetspaket, och det är helt gratis för er. Detta innebär, att ni kan åka på stugsemester med vetskapen om, att ni är i särskilt goda händer. Ni är extra väl försäkrade, före, efter, och naturligtvis under er semestervistelse.

Det handlar om hela semestern

Vi vet att semestern består av flera delar, och inte bara en bra plats att sova. Vi har under många år samlat in information om Danmarks många små och stora attraktioner och har gjort dem lätt tillgängliga för er. Vid var och en av våra stugor hittar ni fliken "Visa på karta". Här får ni en översikt över alla de attraktioner, som finns i närheten av semesterstugan. Det är därför lätt för er att välja vilka upplevelser, som skall ingå i er semester.

Vi gläder oss att hälsa er välkommen till en av våra semesterstugor