Marina hus - Tillbringa semestern i en sommarstuga i en småbåtshamn

När ni har semester i ett marinahus kan ni njuta av marinans väldigt speciella atmosfär dygnet runt. Ni bor mitt i hamnmiljön med utsikt över vattnet, båtarna och marinan.

Marina hus - Tillbringa semestern i en sommarstuga i en småbåtshamn

Om ni hyr en privat sommarstuga eller en privat fritidslägenhet i en småbåtshamn, kan ni se fram emot en mycket speciell semester i en trevlig maritim atmosfär. Ett marint hus är perfekt för er, som gärna vill tillbringa semestern nära vattnet vid en marina, där det finns mycket att uppleva. I en hamnmiljö finns det en hel del för alla era sinnen. Dofta på det friska saltvattnet, hör vindarna i segelbåtarnas segel och titta på de vackra omgivningarna runt omkring er. Med en utsikt över vattnet, båtarna och hamnen finns det alltid något att titta på.

Livet i en småbåtshamn

Det är alltid livligt i en småbåthamn och om ni hyr en privat sommarstuga eller en privat fritidslägenhet här, är ni garanterad en spännande semester i en vacker hamnmiljö. Här kan ni njuta av att se på de vackra båtarna och följa livet i en småbåtshamn. Ni kommer att upptäcka, att det ofta händer mycket i en småbåtshamn och att det finns vackra naturupplevelser både i hamnen och runt omkring den. Utöver läget i småbåtshamnen är ni också ofta i närheten av en stad med ett trevligt stadsliv och spännande sevärdheter. Här har ni fina möjligheter för matinköp, så att ni kan laga härlig mat hemma i er sommarstuga eller fritidslägenhet. I staden kan ni titta på spännande butiker och besöka härliga matställen, om ni har lust för att äta ute. Kanske hittar ni några mycket speciella affärer och restauranger, precis där ni bor. Det kan också finnas intressant konsthantverk eller butiker som säljer utsökta delikatesser, som ni kan njuta av hemma i er sommarstuga.

I och omkring småbåtshamnen finns det spännande upplevelser http://havneguide.dk/da/maritime-begivenheder. Det kan mycket väl vara så, att det är något alldeles speciellt på er destination, som kommer att bidra ytterligare till er semester i en privat sommarstuga vid en marina. Ni kan säkert hitta något för allas smaker i familjen. Om ni har lust att göra en utflykt, kommer ni, att över hela landet, hitta underbara djurparker, vackra nöjesparker, museer, upplevelsecentra och massor av platser med roliga aktiviteter där ni bl.a. kan spela minigolf och bowla. Ni hittar med säkerhet några attraktioner i närheten av er sommarstuga i småbåtshamnen. Det kan vara trevligt med utflykter på er semester och när ni kommer hem, kan ni sitta på terrassen vid er sommarstuga och prata om dagens upplevelser, medan ni tittar ut över vattnet.

Under sommarens lopp kan ni ha turen, att få uppleva en hamnfest i just den småbåtshamn där ni har hyrt en privat sommarstuga. På en hamnfest är det fullt ös med musik, nöjesattraktioner och underhållning. Hela familjen kan delta och få en spännande dag här. Ni kan prova på de käcka nöjesattraktionerna, äta glass och lyssna på bra musik. NI kommer också att hitta något gott att äta, både i form av mat och dryck, så var med på en hamnfest och få en festlig upplevelse på er semester i en privat sommarstuga.

Aktiviteter på er semester i en sommarstuga

Om ni har barn med på er semester i en privat sommarstuga eller i en privat fritidslägenhet, kan ni tillsammans njuta av många underbara upplevelser vid vattnet. I småbåtshamnen kan ni kanske, från kajen eller från en av bryggorna, fiska spännande fisk och andra vattenlevande djur. Ta med ett fisknät och en hink och låt er förvånas av den spännande världen under havets yta. Men glöm inte, att släppa ut djuren fritt i vattnet igen, när ni har tittat färdigt på dem, så att de kan återvända till sina habitat. Ni kan också ha tur, att det går att bada i småbåtshamnen vid er sommarstuga. Det kan finnas badmöjligheter i en anlagd hamnbassäng eller från en pir i hamnen. Här kan ni verkligen njuta av härliga badupplevelser tillsammans och om ni har med er en badboll, kan ni spendera mycket tid med att leka med varandra och njuta av varandras sällskap. Om vattnet är klart, kan det vara roligt att snorkla och se vad som gömmer sig på havsbottnen.

I många småbåtshamnar finns det möjlighet att fiska, så om ni har lust, kan ni prova om ni kan fånga dagens middag. Om ni får napp, blir det med extra stolthet, som ni kan tillreda och servera er egen färskfångade fisk. Om ni inte har så mycket tur med att få napp, har ni kanske tur med, att det just är i er hamn, som ni kan köpa nyfångad fisk från fiskebåtarna. Det bidrar till en alldeles speciell stämning att kunna köpa fisk, när fiskarna kommer in med båtarna och för barnen kan det vara en speciell upplevelse, att köpa fisk här i stället för i snabbköpet .

När ni befinner i en småbåtshamn, är det som gjort för att ta en båttur. I vissa småbåtshamnar och hamnar finns arrangerade båtturer, där ni kan komma ut på havet och känna vinden rusar i håret. På en härlig båttur får ni se mer av området runt omkring er fritidslägenhet eller sommarstuga och kanske blir ni även inspirerade att ta en närmare titt på några av platserna i närheten av er. Kanske upptäcker ni roliga aktiviteter i närheten, som ni har lust för att prova nästa gång.

Under er semester i en privat sommarstuga eller en privat fritidslägenhet i en småbåtshamn finns det gott om möjligheter för att gå på upptäcktsfärd. Ni kan gå på härliga promenader längs marinan, där ni kan njuta av att titta på de vackra båtarna i vattnet. Det kan också finnas ett spännande djurliv i småbåtshamnen, som det kan vara roligt att titta på. Köp en glass i glasskiosken och koppla av på en bänk, medan ni tittar på allt som händer runt omkring er. Om ni tar med era egna cyklar eller hyr cyklar i området, kan ni ta sköna cykelturer. På så sätt kan ni ta er fram snabbare och får se mer av området runt omkring er sommarstuga. Det kan vara ett härligt sätt att vara aktiv på, och samtidigt uppleva naturen och omgivningarna runt omkring er. Ta med en picknickkorg och ta en välförtjänt paus på en speciellt grön plats, som ni hittar på vägen.

Sommarstugor med vacker havsutsikt

Om ni väljer ett marint hus, har ni oftast också tillgång till en vacker havsutsikt. Vår stuguthyrningsfirma erbjuder både sommarstugor och fritidslägenheter, där ni kan njuta av en vacker havsutsikt under er semester. När ni stiger upp på morgonen, kan ni se ut över det glittrande vattnet med de vackra båtarna och med en balkong eller terrass blir det helt perfekt. Så kan ni sitta och njuta av era måltider med en vacker utsikt, där ni kan följa med i livet i småbåtshamnen. Ni kan se på de vackra båtarna, när de lägger till vid kajen och se på det vackra fågellivet vid vattnet. Er utsikt här är alltid fylld med aktivitet pga. det liv, som finns i en småbåtshamn med människor och båtar. På eftermiddagen och på kvällen ser er havsutsikt annorlunda ut igen. Vädret och solens läge bildar ett nytt skådespel av ljus och skuggor över er utsikt. Med en privat sommarstuga med havsutsikt, kan ni njuta av många vackra scener, när ni tittar ut över vattnet. Det är en vacker utsikt, som ni inte tröttnar på. Den maritima atmosfären från småbåtshamnen kan ni ta med in i ert kök på er semester och laga underbara fiskrätter. Njut av er måltid med en vacker havsutsikt, antingen inifrån er sommarstuga, eller om det är bra väder, från en balkong eller terrass. Det kan inte bli härligare!

Det är inte bara från ert hus, som ni kan njuta av en vacker utsikt. På era promenader vid marinan, kan ni titta på båtarna, som guppar i vattnet och kanske hittar ni en bänk på en vacker plats, där ni kan sitta och koppla av i de vackra omgivningarna . Här kan ni känna lugnet och njuta av att ha semester tillsammans. Om ni väljer sommarstugeuthyrning i en småbåtshamn som semesterform, kan ni tillbringa en härlig semester i marina miljöer, där det finns massor av liv och rörelse och möjligheter till underbara upplevelser.

Sommarstugor med särskilda bekvämligheter

Marina hus

Fritidsbostäder i pittoreska, maritima omgivningar med utsikt över småbåtshamnen. Tillbringa semestern i ett maritimt hus, så är ni nära hav och stad.

Swimmingpool

Hyr en sommarstuga med swimmingpool, och njut av ett dopp i det varma vattnet, oavsett årstid och oberoende av väder och vind. Barnen kommer att älska det!

Stora sommarstugor

Skall hela stora familjen resa på semester tillsammans, eller behöver ni en samlingsplats för mer än 12 personer? Se urvalet av stora sommarstugor.

Semesterlägenhet

Vill ni ha utsikt över vattnet eller vara nära aktiviteter för barnen? Ni kan få både delarna, när ni tillbringar semestern i en fritidslägenhet.

Gratis aktivitetscenter

Hyr en stuga eller fritidslägenhet med fri tillgång till aktivitetscenter. Det är en semester med gratis aktiviteter och kul för hela familjen.

Lyxstugor

Tillbringa semestern förstklassigt i en lyxig sommarstuga med vacker inredning, lyxiga detaljer, massor av utrustning, havsutsikt eller wellness.

Rullstolsanpassat

Rullstol är inget hinder för en trevlig semester i en sommarstuga. Se urvalet av rullstolsanpassade stugor över hela landet och hitta er favorit.

Sportsfiskarhus

Om fiskespö och vadarbyxor är en viktig del av semestern, hyr då en stuga inredd för sportfiskare – i närheten av fiskeställen vid hav, mol, å och sjö.

Sommarstugor i närheten av LEGOLAND®

Bor ni nära LEGOLAND® på semestern, så finns roliga upplevelser i närheten. Ni får 25% rabatt på entrébiljetter till LEGOLAND®, när ni hyr en sommarstuga.

Hyr sommarstuga

Läs om sommarstugeuthyrning, där ni kan tillbringa semestern i en stuga i Danmark och vilka rabatter ni kan få, när ni hyr en sommarstuga.