Stora sommarstugor med plats för storfamiljen, tre generationer eller flera vänpar

Hyr en stor stuga med plats för en semester med storfamiljen, tre generationer i samma hus eller en semester med flera vänpar.

 

Stora sommarstugor med plats för storfamiljen, tre generationer eller flera vänpar
Stora sommarstugor

Semester med storfamiljen

Tillbringa semestern i en stor stuga med plats för storfamiljen, "dina, mina och våra barn." Sol og Strand erbjuder stora, exklusiva sommarstugor nära kusten med plats för både 14 och 32 personer. Här finns det gott om plats för alla barnen och massor av aktivitetsmöjligheter både i och utanför huset. Många av de stora stugorna har lekredskap på tomten, där de yngre barnen kan roa sig själva. Alla de stora husen, som vi har valt ut för er, har en swimmingpool med plats för hela storfamiljen, liksom spa och bastu. Flera av de stora husen har ett biljardbord, pingisbord, bordsfotboll eller liknande. Men man har tänkt på de vuxna, eftersom några av de stora stugorna har fitnessavdelning med olika träningsredskap.

Res tre generationer och få en underbar semester i en stuga med hela familjen

Det har blivit populärt att ta semester i en stor stuga, där hela familjen över flera generationer är med. Mor- och farföräldrar, föräldrar, barnbarn, syskon och kusiner. När flera generationer reser på semester stugsemester tillsammans, så finns det fler, som kan hjälpa till när det gäller att vara tillsammans med barnen. På så sätt, kan till exempel småbarnsföräldrarna få en liten paus och få tid till att njuta av varandras samvaro. Och samspelet i familjen, när flera generationer reser tillsammans, kan vara mycket givande. Att se sina egna barn i samspel med ens föräldrar, det förhållandet mellan barnbarn och mor- och farföräldrar, kan bli mycket berikande. När tre generationer åker på stugsemester ihop, finns det massor av möjligheter att få stora upplevelser och skapa glada semesterminnen för hela familjen.

De stora husen som vi har valt ut, är idealiska för en semester med tre generationer. Ni bor 14-32 personer i mycket rymliga sommarstugor med gott om plats, för att alla tre generationerna kan samlas och njuta av att vara tillsammans. Barnbarnen kan plaska runt i swimmingpoolen så ofta de vill, medan mor- och farföräldrarna tittar på och njuter av barnbarnens lek. Föräldrarna kan förbereda maten eller göra inköp med gott samvete, eftersom det finns någon, som kan ta hand om barnen. Under dagen kan ni gå till stranden och bada, och de vuxna kan turas om att hålla ett öga på barnen. Och på kvällen kan alla tre generationerna njuta av en härlig måltid och kanske ta en promenad längs stranden eller spela bollspel och vikingaspel på stugtomten. Och om vädret spelar ett spratt, finns det i några av de stora husen, möjlighet att spela biljard, bordsfotboll eller bordtennis. För de vuxna finns det kanske även möjlighet att idka lite motion på en motionscykel eller liknande.

Weekend eller semester med flera vänpar

Ni kan åka iväg tillsammans med flera vänpar eller alla vännerna över ett veckoslut. Fyll det med trevligheter och roliga fritidsupplevelser. Ta en lång promenad i den danska naturen, tävla på stranden eller stugtomten, laga mat tillsammans, njut av att ha tid för varandra och skapa nya, härliga semesterminnen i en stor exklusiv stuga med alla moderna bekvämligheter. Förutsättningen är, att alla vänpar är överens om att njuta. Njut av samvaron, naturen, av att koppla av, sova länge och att njuta av maten. Vissa älskar att promenera, andra av att koppla av med en bok framför brasan, för andra gäller det att vara aktiv med spel och sport. I en stor sommarstuga behöver man inte vara tillsammans hela tiden. Här finns det utrymme för, att man kan vara tillsammans kors och tvärs och lära av varandras sätt att göra olika saker och ting på.

Stugsemester med två barnfamiljer

Våra stora exklusiva sommarstugor lämpar sig också utmärkt för en stugsemester med två familjer, där föräldrarna är gamla vänner. De har fått barn under tiden, och kan mycket väl tänka sig, att deras barn behöver lära känna varandra bättre. Varför då inte semestra tillsammans i en trevlig stuga, med plats för dem allihop? Här kan ni friska upp gamla minnen, bada med barnen i poolen, leka med dem inne i vardagsrummet eller ute och gå på promenader med dem på stranden. Om familjerna känner varandra väl i förväg, får de är vuxna möjligheter till, att både vara aktiva och koppla av tillsammans. Barnen trivs med att vara tillsammans i en stor stuga med många faciliteter och kan ha mycket glädje av att vara tillsammans. De har alltid lekkamrater runt omkring sig och kan bada tillsammans i poolen eller leka med lekplatsens lekredskap utanför. Och de lite större barnen kan spela kort eller bordsfotboll och bordtennis, eller så kan de gå ner till stranden och bada eller spela olika bollspel.

Oavsett, om ni är 10, 14 eller 32 personer, hittar ni med all säkerhet den perfekta sommarstugan för er semester hos Sol og Strand.

Här kan ni se ett urval av stora exklusiva, kustnära sommarstugor med plats för både 14 och 32 personer.

Sommarstuga, 82-1000, Marielyst

Den andra sommarstugan ligger i sköna Marielyst på Falster med 900 meter till vattnet. Här är den perfekta platsen för familjefesten, företagskonferensen, födelsedagen eller semestervistelsen, där ni kan samla generationerna för närvaro, umgänge och lek.
Det 360 kvadratmeter stora huset innehåller ett överflöd av aktivitetsmöjligheter och utstrålar lyx. Husets hjärta är det stora och ljusa köket där ni kan samlas kring matlagningen. Slappna av i spabadet, kasta er i den uppvärmda poolen, håll er egen boule- eller minigolfturnering i trädgården eller ordna er egen trädgårdsfest vid det exklusiva grillområdet.
Huset har fått pris som ”Best family friendly holiday home” av den europeiska organisationen European Holiday Home Association (EHHA).

Sommarstuga, 26-0684, Blåvand

Den femte sommarstugan ligger också i Blåvand och är helt exceptionell. Det lämpar sig perfekt för en semester med vännerna eller flera vänpar, med eller utan barn. Här kan ni njuta av en dröm om en swimmingpool och en bubbelpool, som ligger ovanför poolen med en fin utsikt. I poolområdet kan ni använda er av en poolbar, med bland annat eget kylskåp, ångbad med aromdofter och bastu. Om ni gärna vill vara lite aktiv, finns det också en fitnessavdelning med motionscyklar, crosstrainer och löpband. Ni kan också laga mat tillsammans i köket utomhus med inbyggd kolgrill och njuta av en trevlig middag på den vackra terrassen.

Sommarstuga, 11-2087, Nr. Lyngby

Det sjätte och sista huset, som vi vill visa er, ligger också i Nr. Lyngby och bara 800 meter från Västerhavet. Tomten är inhägnad, så om ni har en storfamiljssemester med små barn eller hund (1 hund är tillåten i det här huset), kan ni vara säker på, att de inte kan springa bort. Denna sommarstuga har dessutom ett fristående aktivitetshus, där både barn och vuxna kan roa sig med att spela bordtennis, bordsfotboll eller pool. Här finns det också en liten trevlig bar, där ni kan njuta av bra musik. På tomten finns dessutom en petanquebana, som både mor- och farföräldrar, barn och barnbarn kan få glädje av. Och om vädret är lite regnigt, finns det hjälp att få. Swimmingpoolen, som både har simlärare, spabad och en trevlig lounge bidrar till ett fantastiskt tidsfördriv i alla slags väderlekar.

Sommarstugor med särskilda bekvämligheter

Marina hus

Fritidsbostäder i pittoreska, maritima omgivningar med utsikt över småbåtshamnen. Tillbringa semestern i ett maritimt hus, så är ni nära hav och stad.

Swimmingpool

Hyr en sommarstuga med swimmingpool, och njut av ett dopp i det varma vattnet, oavsett årstid och oberoende av väder och vind. Barnen kommer att älska det!

Stora sommarstugor

Skall hela stora familjen resa på semester tillsammans, eller behöver ni en samlingsplats för mer än 12 personer? Se urvalet av stora sommarstugor.

Semesterlägenhet

Vill ni ha utsikt över vattnet eller vara nära aktiviteter för barnen? Ni kan få både delarna, när ni tillbringar semestern i en fritidslägenhet.

Gratis aktivitetscenter

Hyr en stuga eller fritidslägenhet med fri tillgång till aktivitetscenter. Det är en semester med gratis aktiviteter och kul för hela familjen.

Lyxstugor

Tillbringa semestern förstklassigt i en lyxig sommarstuga med vacker inredning, lyxiga detaljer, massor av utrustning, havsutsikt eller wellness.

Rullstolsanpassat

Rullstol är inget hinder för en trevlig semester i en sommarstuga. Se urvalet av rullstolsanpassade stugor över hela landet och hitta er favorit.

Sportsfiskarhus

Om fiskespö och vadarbyxor är en viktig del av semestern, hyr då en stuga inredd för sportfiskare – i närheten av fiskeställen vid hav, mol, å och sjö.

Sommarstugor i närheten av LEGOLAND®

Bor ni nära LEGOLAND® på semestern, så finns roliga upplevelser i närheten. Ni får 25% rabatt på entrébiljetter till LEGOLAND®, när ni hyr en sommarstuga.

Hyr sommarstuga

Läs om sommarstugeuthyrning, där ni kan tillbringa semestern i en stuga i Danmark och vilka rabatter ni kan få, när ni hyr en sommarstuga.