Slutstädning

Sluttstädningen tar ofta 2 - 4 timmar - oavsett husets storlek - och kräver en del hårt arbete.

Om ni vill städa själva, så glöm då inte, att Sol og Strand kontrollerar städningen omedelbart efter er avres. Skulle det inte vara ordentligt rengjort, kommer Sol og Strand att skicka en räkning för den tid som använts för extra rengöring.

Som gäst är ni själv ansvarig för följande, som vår slutstädning inte omfattas av:
- disk
- allmän städning inne och ute
- rengöring av grill och trädgårdsmöbler
- Tömning av sopspänner och borttagning av tomma flaskor med mera
- borttagande av hår från husdjur

Kom därför ihåg att ta med diskhanddukar, rengöringstrasor och rengöringsmedel. Vid hyra av linnepaket, finns en diskhandduk med i varje paket. Se Linnepaket.

Speciellt semesterstugor med pool och/ eller spa kräver en mer omfattande slutstädning och vi rekommenderar därför våra gäster att överlåta flyttstädningen av dessa stugor till oss mot en avgift. En slutstädning omfattes av fönsterputsning, golvtvätt, rengöring av bord, hårda vitvaror, toaletter och badrum. Väljer ni att själva stå för rengöringen, måste ni komma ihåg att ta med de nödvändiga rengöringsmedlen. Rengöringstillbehör som spann, kvast, golvskrubba och dammsugare finns i huset.

Ni kan beställa en slutstädning, när ni beställer er semesterstuga, eller på lokalkontoret fram till 4 dagar före er avresa.

Priserna på slutstädning framgår av menypunkten "Priser" vid varje enskild stuga.