Internet

Om ni har hyrt en semesterstuga med Internetanslutning, skall ni, om inget annat är antytt i hyreskontraktet, själv ta med egen dator och tillhörande kablar. Er dator skall ha ethernetkort och software. Trådlöst nätverk (WLAN) finns inte alltid till förfogande i semesterstugorna. Användande av Internet är gratis.

Internethastighet

2 mbit: 1 användare online. Surfa, läsa nyheter, besök på internetbank.
5 mbit: 1 användare online. Surfa, läsa nyheter, besök på internetbank.
10 mbit: 1 eller få användare online. Passande för streaming av videor, läsning av mail, besök på internetbank, surfing och lyssnande på musik. Inte tillräckligt för att ladda ner stora mängder data samtidig.
15 mbit: Fler användare online samtidig. Passande för streaming av film, läsning av mail, besök på internetbank, surfing och lyssnande på musik. Inte tillräcklig för att ladda ner store mängder data samtidig.
20 mbit: Fler användare online samtidig. Passande för streaming av film, läsning av mail, besök på internetbank, surfing och lyssnande på musik.
30 mbit: Fler användare online samtidig. Mycket passande för streaming av film, även i ultra HD kvalitet, läsning av mails, besök på internetbank, surfing och lyssnande på musik.