Stugor i Bisnap, Hals
Destination

Bisnap, Hals

Bisnap, Hals

Hyr semesterstuga i Bisnap, Hals - Boka här

Stuga i Bisnap, Hals, Nordöstjylland, Danmark till uthyrning!

Stugområdet Bisnap, Hals är känt för sin breda sandstrand med små sanddyner och grunt, barnvänligt badvatten. De trevliga stugorna ligger i natursköna omgivningar bortom Kattegattkusten. I Bisnap, Hals finns det också ett aktivt stadsliv, en småbåtshamn och attraktioner för hela familjen, och därför är området populärt för uthyrning av sommarstugor.

Område

Den barnvänliga stranden, den härliga naturen och de många aktivitetsmöjligheterna gör Bisnap till en idealisk semesterort för familjen. Det finns dagligvarubutik i området och bara en kort spatser-, cykel- eller biltur från Bisnap ligger den gamla fiskarbyn Hals med flera sevärdheter, en mysig småbåtshamn, en gammal bydel, bra inköpsmöjligheter och många matställen.

Strande

Bisnap har en inbjudande och barnvänlig sandstrand med låga klitter och Blå Flagg. Stranden är bilfri. Här är vattnet grunt, botten är sand och det är bara små vågor. Det är populärt att flyga med drake och med modellflygplan här.

Natur

Bakom strandens klitter sträcker sig de natursköna backarna långt in i landet. På flera ställen kring Bisnap går skogen helt ned till stranden. Naturen mellan skogsområdena är präglad av backigt landskap med ängar och mossar.

Aktiviteter

I Hals arrangeras det under sommaren olika aktiviteter som byfester, utställningar, marknader och sportträffar. Det finns golfbana samt bowlingbanor i Hals. Dessutom finns simhall till förfogande i ett semestercenter. För fritidsfiskare finns det fina möjligheter såväl från kusten som i områdets Put & Take-sjöar. På Koldkærgård finns ridhästar för uthyrning. Fina naturupplevelser väntar längs de många markerade vandringsstigarna och cykellederna i området.

Attraktioner

Hals är en trevlig semesterort med en livlig och mysig hamnmiljö. Härifrån kan ni ta den 5 min. långa turen över Limfjorden till Egense. I Hals har man ställt upp valkäkar och ryggkotor från en blåval. Fästningen Hals Skanse ligger vid Limfjordens mynning. Kruttornet och tyghuset är bevarade och det sistnämnda är inrättat som museum. Hals Museum visar en lokalhistorisk utställning om hav, fjord, land, by, Hals Skanse, krig och ockupation.

Utflykter

Besök den fridfulla och idylliska byn Voerså, som ligger 25 km norr om Bisnap. Vid det gamla värdshuset kan ni hyra roddbåtar och vattencyklar, ta er uppför ån och uppleva den äkta danska naturen. Voergård Slott vid Flauenskjold är en av Danmarks vackraste renässansbyggnader och är, med sin park, sina vallgravar, franska konstskatter, fina samlingar av möbler och interiör väl värd ett besök. Upplev den charmiga handelsstaden Sæby, som ligger c:a 40 km norr om Bisnap. Här finns gamla välskötta hus, gågator, kullerstensgator, vattenkvarnen vid Sæby Å, en mysig hamnmiljö med småbåtshamn, härlig barnvänlig badstrand samt en kilometerlång stig längs stranden. Dessutom finns det glasbruk, bra inköpsmöjligheter och flera matställen. Aalborg är Nordjyllands 'huvudstad' och ligger c:a 30 km från Bisnap. Här finner ni konst, kultur, gågator, den charmiga gamla bykärnan, nöjesgatan Jomfru Ane Gade och diverse matserveringar.