Förbrukningsavräkning

Förbrukningsavgifter (se hyreskontrakt) är inte inkluderat i hyran. Det är fasta taxor för el. och telefon.Förbrukningen är alltid endast vägledande. Förbrukningsavgifter kan variera – därför kan det förekomma avvikelser på de angivna priserna för el, vatten och värme. Närmare information om detta finns i hyreskontraktet samt i stugpresentationen på hemsidan. Ni är också välkommen att kontakta oss.

Under vintermånaderna kommer stugan att förvärmas. Som hyresgäst betalar ni endast för uppvärmningen - servicearbetet ingår i hyran. Det samma gäller året runt för stugor med spa med stillastående vatten och swimmingpool. Stugor med swimmingpool drar ofta lite extra ström i förbindelse med den säkerhetsmässiga kontrollen av vattenkvaliteten. Alla stugor med spa med stillastående vatten får vattnet utbytt före er ankomst - och ev. även under vistelsen, vilket medför förbrukning av energi för uppvärmning. Servicearbetet för båda kotrollerna är gratis, men ni betalar för uppvärmningen.

Beloppet för förbrukningsavgifter kommer att dras från er deposition, som betalas tillbaka via bank senast 2 veckor efter hyresavtalets slut. Se Deposition.

Läs mer om elförbrukning här.