Boka stuga för 2024 nu

Om ni funderar på att boka en stuga i Danmark under 2024 ska ni inte vänta för länge. Det är populärt med stugsemester i Danmark och ju längre ni väntar desto färre stugor finns det att välja mellan. Bokar ni en stuga för 2024 nu undviker ni att hamna i den tråkiga situationen där drömstugan redan är uthyrd, något som har hänt allt för många kunder tidigare år.

Boka stuga för 2024 nu
Boka stuga för 2024 nu

Hos oss kan ni boka en stuga för 2024 tryggt och säkert

Om ni inte kan ta er till stugan p.g.a. dansk gränsstängning ger vi ett tillgodobevis på uthyrningsbeloppet.

Värdebeviset är giltigt i 5 år och gäller i hela Danmark. Har ni redan betalat för extratillägg, eventuell slutstädning och bokning av sängkläder, barnsäng, barnstol m.m. återbetalas det.

Vid karantän kan vi inte ge ett tillgodobevis.

Fördelar med att boka sommarstuga 2024

Argumenten för att vara i god tid är många. Ni ökar era chanser för att få drömstugan när ni bokar i god tid eftersom det finns ett större urval då. Bättre framförhållning = bättre urval.

De populäraste stugorna hyrs ut snabbt, särskild under populära semesterperioder, t.ex. sommarlovet, och vill ni vara säkra på att kunna hyra drömstugan under semestern gör ni klokt i att boka redan nu.

Precis som vissa tider är extra populära så är vissa stugor det också:

Det här är typer som bokas snabbt. Har ni lovat barnen tillgång till pool? Eller är havsutsikt viktigt för er? Boka i så fall redan idag.

Kanske är ni flera som ska semestra tillsammans 2024, något som kräver mer planering och koordination, och då är det bra att boka i god tid så att ni är säkra på att semesterresan faktiskt blir av.

Njut av en stugsemester i Danmark 2024

Att ha Danmark som semestermål 2024 innebär att ni kan få många olika upplevelser– stora som små. Här finns allt från intressant kultur, fantastisk natur, milslånga stränder, böljande dyner och spännande djurliv.

Oavsett om ni vill semestra vid vackra Vesterhav på Jylland eller stilla Östersjön på Själland kan ni välja mellan många fina och trevliga stugor till er Danmarkssemester 2024. Båda kusterna har vackra och unika semesterorter som ni kan utforska på vår hemsida innan ni bokar.

Sol og Strand har stugor över hela Danmark och naturligtvis i alla populära semesterområden.

Boka er stugsemester 2024 med rabatter och upplevelser

Om du blir medlem av Sol og Strand+ får du tillgång till förmåner och rabatter hos våra samarbetspartners. Det innebär bland annat att du får rabatt på sevärdheter och nöjesparker över hela Danmark. Och det gäller inte bara under semestern - det gäller året runt

Samtidigt garanterar vi att du som medlem av Sol och Strand+ alltid får det bästa priset när du bokar din nästa vistelse i en stuga som uthyrs av Sol och Strand.

Semester i Danmark

Boka stuga för 2024 nu

Om ni funderar på att boka en stuga i Danmark under 2024 ska ni inte vänta för länge. Det är populärt med stugsemester i Danmark och ju längre ni väntar desto färre stugor finns det att välja mellan

Sommarsemester

Havet, stranden och de ljumna sommarkvällarna - det danska semesterlandet bjuder på gott om semesterupplevelser, mysig samvaro och avkoppling i sommarstugan.

Jullov

Samla ihop familjen i en sommarstuga till jul. Njut av god mat, glögg och eld i vedspisen. Vi har sommarstugor med plats för hela familjen.

Nyaar

Fest och färger eller en lugn nyårsafton, där familjen njuter? Oavsett, vad ni tycker om, så är nyårsfirande i en sommarstuga något helt speciellt.

Sportlov

När vinterkylan är som värst, har ni förtjänat att bli extra bortskämd. Bo i en sommarstuga och njut av ett varmt spa-bad eller läs en god bok vid vedspisen.

Höstlov

Tillbringa höstlovet i en sommarstuga, där ni kan njuta med familjen framför brasan, njuta av skogens gyllene färger och vara aktiv i naturen

Påsklov

Släpp in våren och fira påsklov i en sommarstuga. Koppla av och ge er tid till att leta påskägg, äta en god lunch och njuta av naturen.