Företagsprofil

Om Sol og Strand

Stuguthyrningsfirman, Sol och Strand Feriehusudlejning hyr ut runt omkring 6500 privata semesterstugor i hela Danmark. Hos oss hittar ni många olika typer av semesterstugor och fritidslägenheter i alla storlekar och prisklasser. Vi hyr ut stugor på Danmarks mest populära semesterorter och kan erbjuda både strandnära stugor och stugor, som ligger i inlandet. För att göra er semester ännu bättre, erbjuder vi även att ni kan köpa till olika tjänster, som till exempel slutstädning samt hyra av sänglinne, barnsängar och barnstolar. Om ni har särskilda behov eller önskemål, t.ex. att stugan måste ha ett piano eller ha möjlighet för uppställning av hästar, så erbjuder vi även det. Ring till en av våra semesterrådgivare och hör efter om era möjligheter eller se på vår hemsida för att hitta den semesterstuga, som passar er allra bäst.

Vår uppgift

Det är vår uppgift, att vara den stuguthyrningsfirma som våra gäster föredrar, när ni tillbringar er semester i Danmark.

Vi hanterar uteslutande uthyrning av danska semesterstugor och fritidslägenheter. Vi lägger stor vikt på, att våra gäster är väl säkrade före, under och efter vistelsen. Därför har vi, som den enda danska stuguthyrningsfirman, för våra gästers skull, tecknat en helt gratis avboknings- och inventarieförsäkring. Vi kallar den för vårt trygghetspaket. Dessutom fokuserar vi på kvaliteten av våra uthyrningsobjekt. Våra semesterstugor och lägenheter kontrolleras regelbundet av våra konsulter. Det kontrolleras noggrant, att stugorna och lägenheterna är i enlighet med den Sol og Strand- kvalificering, de har fått i uppdrag att kontrollera. Det är er garanti för, att ni får en lyckad semester.

Vår vision

För det första vill vi bli kända för, att sätta semesterfirare i centrum och erbjuda landets bästa gästservice. Vi erbjuder gästservice via telefon, via mail, online och på sociala medier samt naturligtvis via våra 150 kontorsassistenter, som är spridda runt våra 28 lokala stuguthyrningsfirmor som finns i hela Danmark.

För det andra vill vi bli den största förmedlaren av danska semesterstugor. Vi vill vara den stuguthyrningsfirma, som husägarna föredrar och bli kända för, att deras semesterstugor är i goda händer. Vi vill ha ett nära samarbete och en nära dialog med våra husägare, så att vi tillsammans säkerställer den önskade uthyrningen av semesterstugan.

Våra samarbetspartners

Vi är medlemmar i Stuguthyrarnas Branschförening, vilket gör att det känns tryggt för både hyresgäster och ägare. Dessutom samarbetar vi med en lång rad intresseorganisationer, som har till uppgift, att marknadsföra Danmark som en bra semesterdestination. I hela Danmark, har våra lokalkontor speciella samarbetsavtal med lokala turistaktörer och andra relevanta aktiva företag inom marknadsföring om just deras destination. Dessutom har Sol og Strand ingått ett samarbete med många av Danmarks största attraktioner som t.ex. LEGOLAND, Den Blå Planet och Odense ZOO. Så när ni hyr en semesterstuga hos oss, kan ni samtidigt köpa entrébiljetter med rabatt.

 

Sol og Strand Feriehusudlejning A/S
Ilsigvej 21, Hune, DK-9492 Blokhus
https://www.sologstrand.no
(CVR: 10658446)