Servicekontor Lønstrup

Servicekontor Lønstrup

{{ $t('agency.employees.$headline') }}

Bkr (1)

Brian

Byråchef
Cwh (1)

Christian

Förmedlingsrådgivare
Jtn

Jane

Byråassistent
Rjs

Robert

Byråassistent
Lms

Lena

Byråassistent
Lrm

Lars

Servicemedarbetare
Jbp (1)

Jonas

Regionchef

Servicekontor Lønstrup

Stuguthyrning i Lønstrup

Sol og Strands lokalkontor i Lønstrup ligger i utkanten av det natursköna och attraktiva fritidsområdet.

Personalen på kontoret är ett sammansvetsat team med många års erfarenhet och en omfattande kunskap om vårt närområde . Vi gläds alltid åt att få hjälpa våra gäster och att få bidra till att skapa fina semester- upplevelser. Vi känner till områdets många erbjudanden och rekommenderar gärna både stora och små attraktioner med utgångspunkt från gästernas önskemål och intressen.

Vårt team består av Jane, som i första hand ger service åt våra norska och svenska gäster, samt Birgit och Karin, som båda är tyskor och därför i första hand betjänar våra tyska gäster . Våra danska gäster ger vi service åt tillsammans. Dessutom checkar vår servicetekniker Ove våra hus med poolanläggningar varje vecka.

I Lønstrup kan ni hyra olika typer av semesterstugor - från enkla, väl belägna stugor till stora lyxiga stugor med spa- och poolanläggningar. Stugorna ligger ofta på stora, bevuxna naturtomter i fridfull miljö. Vissa stugor ligger bara några få meter från Västerhavet. Vi står alltid redo att hjälpa er, med att hitta precis den stuga ni går och drömmer om.

Välkommen till en stugsemester i Lønstrup!

Byråchef
Brian