Servicekontor Løkken

Servicekontor Løkken

{{ $t('agency.employees.$headline') }}

Crb (1)

Charlotte

Byråchef
Lba (1)

Lilli-Ann

Byråassistent
Kbo (2)

Kirsten

Byråassistent
Kmm (1)

Karina

Byråassistent
Hol (2)

Helga

Byråassistent
Tzj

Tine

Byråassistent
Lln

Lotte

Byråassistent
Personale Dummy GB

Georgine

Byråassistent
Mjo (1)

Morten

Servicemedarbetare
Lkp (1)

Lars

Servicemedarbetare
Jbp (1)

Jonas

Regionchef

Servicekontor Løkken

Sommarstugeuthyrning i Løkken

Sol och Strands lokalkontor i Løkken ligger centralt i staden. Här möter ni våra leende och kvalificerade medarbetare, som står beredda att hjälpa er med er semester i en sommarstuga. Medarbetarna talar både tyska, engelska, norska och svenska och kan hjälpa er med er sommarstuga och med sevärdheter i staden och området.

Serviceteknikern på vårt lokalkontor sörjer för att vattenkvaliteten i er pool eller spa-anläggning är under kontroll.

Løkken är en härlig semesterort med möjlighet till många olika aktiviteter för hela familjen. Staden är känd för sin underbart stora sandstrand med de små vita badhytterna. I Lökken finns det många intressanta affärer, bra restauranger och caféer, små gallerier och andra sevärdheter. Det är en livlig stad, där det alltid finns nya upplevelser som väntar.

På jeres ferie i er der mange muligheder for en aktiv ferie og I kan bl.a. ride på heste, cykle, surfe og gå ture i den dejlige natur. I kan også besøge spændende attraktioner som Bolcheriet, Børglum Kloster, Rubjerg Knude fyr, Nordsøen Oceanarium og Fårup Sommerland.

På er semester Løkken finns det många möjligheter till en aktiv semester och ni kan bl.a. rida på hästar, cykla, surfa och gå på promenader i den vackra naturen i Løkken. Ni kan också besöka spännande attraktioner som Bolcheriet, Børglum Kloster, Rubjerg Knude fyr, Nordsjön Oceanarium och Fårup Sommarland.

Välkommen till Løkken