Hyr semesterstuga i Løgumkloster - Boka här

Stuga i Løgumkloster, Västjylland, Danmark till uthyrning!

Fritidsbostad i Løgumkloster i närheten av Vadehavet och Västerhavet

 

Gästers recension från Løgumkloster

 
 

27 gäster har givit Løgumkloster ett genomsnittligt betyg på 4,04 av 5 möjliga stjärnor.

 

Område

Løgumkloster är en trevlig stad med massor av kultur och historia. Här bor ni i närheten av en pittoresk gammal stadsmiljö med ett slott och en vacker klosterkyrka. Till Västerhavets breda sandstränder är det bara en kort tur med bilen, och likadant till Rømø. I området finns det många sevärdheter, små trevliga städer och så är det knappt 20 km till den tyska gränsen.

 

Natur

Naturen vid södra Jyllands västkust är helt enastående och ett stort område är planlagd för Nationalpark Vadehavet. En del av Nationalparken består av Vadehavet, men där finns också sanddyner, lågt liggande landområden och strandängar. Här kan du uppleva en unik flora och fauna, som drar nytta av Vadehavets stora mängd av näring. Det finns många vandrings- och cykelleder i området och området är ett paradis för fågelentusiaster. Bortom Vadehavets fördämningar vid Ballum Enge kan du se gäss, änder, hägrar, ugglor och många vadarfåglar. Det imponerande naturfenomenet Sort Sol kan upplevas på våren och hösten, när flockar av starar bildar stora svarta formationer på himlen.

Aktiviteter

Du kan njuta av det vackra landskapet längs Brede Å på en kanottur i ådalen från Løgumkloster till Bredebro. Ån slingrar sig genom det vackra landskapet och turen är omväxlande med både lugnt vatten och platser med starka strömmar. Du kan hyra kanoter hos Vidaa Kano och Løgumkloster Kanoudlejning. Det finns många stigar och vandringsleder i den natursköna ådalen mellan Bredebro och Løgumkloster, där man kan promenera längs Brede Å. Brede Å är ett paradis för sportfiskare och den ligger på en topp tio plats bland de bästa åarna att fiska i i Danmark. Det är framför allt havsöring och lax, som nappar på den entusiastiska sportfiskarens krok.

Sevärdheter

Løgumkloster kyrka byggdes mellan ca 1225 - 1325 som klosterkyrka för Cistercienserorden. Endast en del av den södra flygeln är bevarad. Väster om kyrkan ligger slottet, som byggdes 1614 som jaktslott för hertigen av Gottorp. I slottet finns i dag Præstehøjskolen och Folkekirkens Pædagogiske Institut. Sydost om kyrkan ligger Løgumkloster Refugium, som startade 1960. Trøjborg Slottsruin var en gång ett slott, som bl. a. tillhörde drottning Margrethe I. Det är fri entré vid besök av slottsruinen (17 km). Ta reda på mer om livet i marsklandet genom historien på Mølle- og Marskmuseum, som håller till i Danmarks största holländska kvarn (18 km). I Møgeltønder finns det gamla kullerstensgator, Schackenborg slott och park och den gamla slottskyrkan från medeltiden och renässansen. En vacker gammal stad, som varje år får besök av många turister (17 km).

Utflykter

Besök den världsberömda nöjesparken LEGOLAND, där hela familjen kan tillbringa en trevlig och rolig dag med massor av aktiviteter (95 km). Åk till Rømø och njut av den härliga sandstranden och de två charmiga städerna Havneby och Lakolk, där du hittar caféer, restauranger och butiker. Du kommer till Rømø via en 9,2 km lång fördämning (37 km). I Tønder kan du uppleva den mysiga atmosfären i Danmarks äldsta köpstad med kullerstensbelagda gator och gamla hus. Här finns historiska museer, fina butiker och många bra restauranger (17 km). Hjemsted Oldtidspark är en by från järnåldern med aktiva verkstäder, där den tidens hantverk visas upp. På museet kan du se utställningar om forntiden och de arkeologiska fynden på platsen (20 km).

 

Författare:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Stugor i Løgumkloster

Sök semesterstuga
 
  •  

   Løgumkloster Stuga, Løgumkloster

   10 Recensioner


    

   Sovplatser: 8   •   Sovrum: 3
   Husdjur tillåtit: 1   •   21000 m till vattnet
   Reg. nr.: 29-7003

    
   1 vecka från SEK 3162,-
    
  •  

   Løgumkloster Semester lägenhet i en stad, Løgumkloster

   2 Recensioner


    

   Sovplatser: 4   •   Sovrum: 0
   Husdjur tillåtit: no   •   21000 m till vattnet
   Reg. nr.: 29-7004

    
   1 vecka från SEK 2622,-
    
  •  

   Løgumkloster Semester lägenhet i en stad, Løgumkloster

   3 Recensioner


    

   Sovplatser: 4   •   Sovrum: 1
   Husdjur tillåtit: no   •   21000 m till vattnet
   Reg. nr.: 29-7001

    
   1 vecka från SEK 2079,-
    
  •  

   Løgumkloster Stuga, Løgumkloster

   7 Recensioner


    

   Sovplatser: 10   •   Sovrum: 5
   Husdjur tillåtit: 3   •   21000 m till vattnet
   Reg. nr.: 29-7002

    
   1 vecka från SEK 2659,-
    
  •  

   Løgumkloster Stuga på landet, Løgumkloster

    

   Sovplatser: 4   •   Sovrum: 2
   Husdjur tillåtit: 1   •   21000 m till vattnet
   Reg. nr.: 29-5079

    
   1 vecka från SEK 2615,-