Hyr semesterstuga i Fjand - Boka här

Stuga i Fjand, Västjylland, Danmark till uthyrning!

När ni har semester i en sommarstuga i Fjand, bor ni mellan Västerhavet och Nissum Fjord. Sommarstugorna ligger i stillsamma och gröna omgivningar, i närheten av en liten jollehamn med gemensamma faciliteter och den breda badstranden med höga sanddyner. Eftersom Fjand är ett mycket familjevänligt område, är uthyrning av sommarstugor populärt här.

 

Gästers recension från Fjand

 
 

24 gäster har givit Fjand ett genomsnittligt betyg på 4,58 av 5 möjliga stjärnor.

 
youtube
 

Område

Fjand är omgivet av hav, fjord, hedar och skog. Det finns rika möjligheter till friluftsaktiviteter i detta varierade och natursköna område. Från Fjand är det en vacker utsikt över hela Nissum Fjord och Fjandø, som ligger i fjorden, alldeles nära fastlandet. Fjandø är ett fågelreservat och trafik på ön är inte tillåten under sommarmånaderna. Området vid Nissum Fjord har ett rikt djur- och fågelliv. Besök ev. en av de charmerande gårdsbutikerna kring Fjand. Dessutom kan ni köpa bärnsten, konsthantverk och gå på gallerier.

 
Härlig sandstrand med bunkrar i Fjand Tillträde till stranden i Fjand via de höga sanddynerna Utsikt över den breda sandstranden från sanddynerna i Fjand Sommarstugorna i Fjand ligger i grönområden, strax borton Västerhavets sanddyner
 

Strande

Fjand har vit sandstrand med Blå Flagg och klitter som ger lä. Stranden inbjuder till sol och bad, vandring och diverse strandaktiviteter. Speciellt drakflygning, som är en populär aktivitet här.

Natur

På gångavstånd finns både Vesterhavet med den härliga sandstranden och klitterna, och Nissum Fjord med Fjandø, rikt fågelliv och bra fiskemöjligheter. Sommarstugorna ligger i ett kuperat område med hed och skog. Lite söder om Fjand ligger Husby Klitplantage, där ni bl.a. hittar Danmarks västligaste bokskog. Plantagen är ett idealiskt ställe att cykla och vandra på, och här finns flera markerade leder.

Aktiviteter

I området finns skogslekplats och minigolfbana. Det finns goda möjligheter att vindsurfa. För fritidsfiskaren finns det tillfälle att fiska såväl i fjorden, havet, åar som i fiskesjön Fjand Fiskepark. Det finns flera bra cykel- och vandringsleder i området. Stranden är också alltid, oavsett årstid, perfekt för vandring.

Sevärdheter

På den stora herrgården Nr. Wosborg från medeltiden kan ni uppleva vardagen på en dansk bondgård. Strandingsmuseet i Thorsminde ger en inblick i vardagen ombord på de engelska krigsskeppen 'St. George' og 'Defence'.

Utflyktsmål

Besök den mysiga handelsstaden Ringköbing med torg, korsvirkeshus och en charmig småbåtshamn (33 km). På Ringköbing Museum kan ni se fynd från en järnålders bosättning i Fjand. Handelsstaden Holstebro ligger 38 km bort och här finns affärer, restauranger, en mysig miljö med en å och massor av konst och kultur. Ni kan till exempel se den berömda bronsskulpturen "Kvinna på Kärra" framför det Gamla Rådhuset. Omkring 65 km från Fjand kan ni besöka en av Jyllands berömda sevärdheter; friluftsmuseet Hjerl Hede. I Hjerl Hede kan ni gå runt i en charmig by mellan hus, verkstäder, trädgårdar och stall och uppleva hur livet gick till här för 200 år sedan. Och lite längre bort, på Limfjordsön Mors, kan ni uppleva en blompark, djungel zoo, lekplats och nöjesattraktioner för hela familjen i parken Jesperhus (100 km).

 

Författare:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Stugor i Fjand

Sök semesterstuga
 
  •  

   Fjand Stuga, Fjand

   2 Recensioner


    

   Sovplatser: 6   •   Sovrum: 3
   Husdjur tillåtit: no   •   250 m till vattnet
   Reg. nr.: 20-8056

    
   1 vecka från SEK 4543,-
    
  •  

   Fjand Stuga, Fjand

   8 Recensioner


    

   Sovplatser: 6   •   Sovrum: 3
   Husdjur tillåtit: no   •   25 m till vattnet
   Reg. nr.: 20-8063

    
   1 vecka från SEK 3353,-
    
  •  

   Fjand Stuga, Fjand

   2 Recensioner


    

   Sovplatser: 4   •   Sovrum: 2
   Husdjur tillåtit: 2   •   250 m till vattnet
   Reg. nr.: 20-8102

    
   1 vecka från SEK 2818,-
    
  •  

   Fjand Stuga, Fjand

   7 Recensioner


    

   Sovplatser: 6   •   Sovrum: 3
   Husdjur tillåtit: 2   •   525 m till vattnet
   Reg. nr.: 21-3010

    
   1 vecka från SEK 4189,-
    
  •  

   Fjand Stuga, Fjand

   3 Recensioner


    

   Sovplatser: 4   •   Sovrum: 2
   Husdjur tillåtit: no   •   300 m till vattnet
   Reg. nr.: 20-8070

    
   1 vecka från SEK 2802,-
    
  •  

   Fjand Stuga, Fjand

   2 Recensioner


    

   Sovplatser: 10   •   Sovrum: 4
   Husdjur tillåtit: no   •   1300 m till vattnet
   Reg. nr.: 20-8104

    
   1 vecka från SEK 5512,-