Hyr semesterstuga i Bredebro - Boka här

Stuga i Bredebro, Västjylland, Danmark till uthyrning!

 

Gästers recension från Bredebro

 
 

11 gäster har givit Bredebro ett genomsnittligt betyg på 4,00 av 5 möjliga stjärnor.

 

Allmänt

Om du hyr en fritidslägenhet eller en sommarstuga i Bredebro, så är du omgiven av en vacker natur i ett enastående landskap, som bjuder på både kärr, hedar och Vadehavet. Västerhavets breda sandstränder ligger bara en kort bilresa bort, och detsamma gäller för Rømø. I området kring Bredebro finns det många sevärdheter, små pittoreska städer och sedan är det knappt 20 km till den tyska gränsen.
Bredebro är en järnvägsstad, som ligger mellan Ribe och Tønder. Staden har tidigare varit känd för sin produktion av knypplad spets. I dag är Bredebro en handels- och industristad, där bl. a. huvudkontoret för Eccos skofabrik ligger.
I det glest befolkade träsklandskapet var Bredebro tidigare vadställe med en bro över Brede Å, som rinner genom staden och ut i Västerhavet. Väster om Brede Kyrka ligger den delvis bevarade gamla stadsdelen i Bredebro. Brede kyrka började byggas på 1200-talet och den ligger vackert beläget nere vid Brede Å.

 
Brede Å slingar sig genom landskapet omkring semesterorten Bredebro Ett mysigt torg med vattenkonst i Bredebro På semesterorten Bredebro finns det en charmig krog Den fiskrika Brede Å flyter inte långt från er sommarstuga i Bredebro
 

En stor del av kusten väster om Bredebro är träskmarker, men vid Emmerlev Klev finns det en barnvänlig strand med sandbotten och grunt vatten. Tar du turen till Rømø, befinner du dig på den populära breda sandstranden, där det finns plats för både badgäster, surfare och strandseglare. Lakolk stranden på Rømø är en av Europas vackraste och bredaste stränder.

Naturen vid den sönderjylländska västkusten är helt enastående, och det är därför ingen tillfällighet att du här hittar Danmarks största nationalpark. Nationalpark Vadehavet sträcker sig från den tyska gränsen i söder och upp till Blåvandshuk, och omfattar fyra kommuner Tønder, Esbjerg, Fanø och Varde. En stor del av nationalparken Vadehavet är bara ett vadhav, men nationalparken innehåller också sanddyner, kärrområden och strandängar. Här kan du uppleva en helt unik flora och fauna, Som lever gott av Vadehavets stora rikedom av näring. Det finns många vandrings- och cykelleder i området, och området är ett paradis för fågelentusiaster. Bakom Vadehavets vallar vid Ballum Enge kan du se gäss, ankor, hägrar, ugglor och många vadarfåglar. Det är också här som det imponerande naturfenomenet Sort Sol kan upplevas på våren och hösten, när stora flockar av starar flyger i flock och bildar stora svarta formationer på himlen.

Aktiviteter

Du kan njuta av det vackra landskapet längs ån Brede på en kanottur i ådalen från Løgumkloster till Bredebro. Ån slingrar sig genom det vackra landskapet, där det finns ett spännande djurliv. Turen är omväxlande med både lugnt vatten och platser med starka strömmar. Du kan hyra kanoter på Vidaa Kano och Løgumkloster kanotuthyrning.
Det finns många stigar och vandringsleder i den natursköna ådalen mellan Bredebro och Løgumkloster, där man kan promenera längs Brede Å. Ta med picknickkorgen och ta en paus, medan du njuter av naturen omkring dig. Brede Å är ett paradis för sportfiskare och den ligger bland de topp tio bästa fiskevattnen i åar i Danmark. Det är framför allt havsöring och lax, som nappar på de entusiastiska sportfiskarnas krokar.

Sevärdheter

För att komma till Trøjborg Slottsruin ska du gå till bron över den gamla vallgraven, som fortfarande omger resterna av det tidigare majestätiska slottet, som bl.a. tillhörde Drottning Margrethe I. Trøjborg har en lång och intressant historia bakom sig, som går tillbaka ända till 1300-talet. Det är gratis att besöka slottsruinen (8 km). Ta reda på mer om livet i träskmarkerna under tider som gått på Mølle- og Marskmuseum, som är inrymt i Danmarks största holländska kvarn (18 km). Besök kulturstaden Løgumkloster och gå på upptäcktsfärd i den vackra, gamla klosterkyrkan, som grundades på 1100-talet av munkar (10 km). I Møgeltønder finns det gamla kullerstensbelagda gator, Schackenborg Slott och park och den gamla slottskyrkan från medeltiden och renässansen. En vacker gammal stad, som varje år får besök av många turister (17 km).

Utflyktsmål

I Hjemsted Oldtidspark i Skærbæk kan du se järnåldersbyn och husen, som visar, hur människor levde på den tiden. Där finns också aktiva verkstäder. I museet kan man se utställningar om forntiden och de arkeologiska fynden från platsen (15 km).

LEGOLAND ligger ca 93 km från Bredebro. Här finns inte bara 50 miljoner Legoklossar, men också massor av roliga och aktiviteter för hela familjen.

I Tønder kan du uppleva den mysiga atmosfären i Danmarks äldsta handelsstad med kullerstensbelagda gator och gamla hus. Här finns historiska museer, fina butiker och många bra restauranger (14 km).

Följ med på Sälsafari i Vadehavet och få en oförglömlig upplevelse. Du kan antingen segla från Havneby (35 km) på Rømø eller åka till Mandø (41 km), där du antingen kan gå till fots, åka med traktorbuss eller häst och vagn.

 

Författare:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Stugor i Bredebro

Sök semesterstuga
 
  •  

   Bredebro Stuga i en stad, Bredebro

   2 Recensioner


    

   Sovplatser: 10   •   Sovrum: 3
   Husdjur tillåtit: 2   •   25000 m till vattnet
   Reg. nr.: 29-4044

    
   1 vecka från SEK 5244,-
    
  •  

   Bredebro Stuga på landet, Bredebro

   3 Recensioner


    

   Sovplatser: 3   •   Sovrum: 2
   Husdjur tillåtit: no   •   10000 m till vattnet
   Reg. nr.: 29-4055

    
   1 vecka från SEK 2277,-
    
  •  

   Bredebro Semester lägenhet i en stad, Bredebro

    

   Sovplatser: 4   •   Sovrum: 1
   Husdjur tillåtit: no   •   12300 m till vattnet
   Reg. nr.: 29-4024

    
   1 vecka från SEK 2462,-
    
  •  

   Bredebro Semester lägenhet, Bredebro

   2 Recensioner


    

   Sovplatser: 4   •   Sovrum: 1
   Husdjur tillåtit: no   •   22000 m till vattnet
   Reg. nr.: 29-4032

    
   1 vecka från SEK 2094,-
    
  •  

   Bredebro Semester lägenhet i en stad, Bredebro

    

   Sovplatser: 4   •   Sovrum: 0
   Husdjur tillåtit: no   •   12300 m till vattnet
   Reg. nr.: 29-4031

    
   1 vecka från SEK 2628,-
    
  •  

   Bredebro Semester lägenhet i en stad, Bredebro

   2 Recensioner


    

   Sovplatser: 4   •   Sovrum: 1
   Husdjur tillåtit: no   •   22000 m till vattnet
   Reg. nr.: 29-4023

    
   1 vecka från SEK 2628,-
    
  •  

   Bredebro Semester lägenhet i en stad, Bredebro

    

   Sovplatser: 2   •   Sovrum: 1
   Husdjur tillåtit: no   •   12300 m till vattnet
   Reg. nr.: 29-4030

    
   1 vecka från SEK 2124,-
    
  •  

   Bredebro Semester lägenhet i en stad, Bredebro

    

   Sovplatser: 5   •   Sovrum: 1
   Husdjur tillåtit: no   •   12300 m till vattnet
   Reg. nr.: 29-4025

    
   1 vecka från SEK 2699,-