Hyr semesterstuga i Binderup - Boka här

Stuga i Binderup, Sydöstjylland, Danmark till uthyrning!

Semesterorten Binderup på Jyllands östkust bjuder in er till en aktiv familjesemester på och runt stranden. Sommarstugorna i Binderup ligger strax bortom stranden och från flera sommarstugor har ni utsikt över det Lilla Bält, stranden och det charmiga området. En sommarstuga i Binderup är en bra utgångspunkt för naturupplevelser och utflykter i området.

 

Gästers recension från Binderup

 
 

22 gäster har givit Binderup ett genomsnittligt betyg på 4,50 av 5 möjliga stjärnor.

 

Område

Binderup är ett familjevänligt semesterområde med korta avstånd till skog och strand, vid Lillebælt och med utsikt till Fyn. Området ligger ca. 10 km söder om Kolding, 15 km norr om Christiansfeld, och nära Stendrup-halvön och Skamlingsbanken. Ett ideelt semesterställe om man önskar att bo i lantlig idyl nära skog och strand och med många sevärdheter och naturattraktioner i närheten. Ett idealiskt semestermål för dem som vill bo i en sommarstuga i lantlig idyll nära skog och strand med många attraktioner och natursevärdheter inom räckhåll. Det är gode möjligheter för att handla i området.

 
Sommarstugorna ligger alldeles i närheten av den långa badstranden med flera badbryggor i Binderup Utsiktsbänk vid Binderups härliga sandstrand En av de långa badbryggorna på Binderup Strand Sommarstugorna i Binderup Strand ligger strax bortom den långa badstranden
 

Strande

Den barnvänliga stranden Bjert Strand vid Binderup är en sandstrand med en lång badbrygga, samt en härlig strandpromenad.

Natur

Binderup är omgivet av strand och gröna områden. När ni semester i en sommarstuga här finns det många vackra naturupplevelser som väntar på er. Kring Skamlingbanken finns några av landets vackraste bokskogar. Det finns gångstigar från Binderup till skogarna vid Skamlingsbanken. Skamlingsbanken är ett vackert naturområde, som med sina 113 m över havet är den högsta punkten i södra Jylland. Därifrån är det fantastisk utsikt över Lillebælt till Fyn och landområdet mellan Kolding och Christiansfeld. Området präglas av höjder och djupa klyftor. Landskapet framträder frodigt med backiga åkrar, bokskog och trädalléer längs väg och åkergränser. Stendrup-skogarna på halvön består av lövskog och bokskog. Här finns dessutom historiska minnen från forntiden från t.ex. stendösar och vallanläggningar från medeltiden. Solkærenge norr om Binderup är ett stort ängområde, där många fåglar rastar på våren.

Aktiviteter

För sportfiskaren finns det fina fiskemöjligheter både från kusten och i fiskesjö. Så ta fiskeutrustning med på din semester i en sommarstuga och få nya fiskupplevelser. Binderup är ett populärt ställe för windsurfing. Det finns minigolfbanor i området. Det är fina möjligheter för promenader i skog och vid strand.

Sevärdheter

Christiansfeld ligger ca. 15 km från Binderup och är känd för sina honungskakor. Området är dessutom känt för sina många, vackra naturområden som t.ex. Skamlingsbanken, Stendrup-skogarna och Solkærenge.

Utflykter

Sommarstuguthyrning i Binderup gir möjlighet att gå på många spännande utflykter. Besök Kolding med dom trevliga gamla gatorna, gröna områden, fina shoppingmöjligheter, museer, konstgallerier, teater, atmosfärfylda torg med restauranger och caféer, ett rikt musik- och nattliv, Slotssjön och den mera än 700 år gamla kungaborgen Koldinghus. Kolding ligger ca. 10 km från Binderup. LEGOLAND, ca. 55 km från Binderup, är bygd av 50 mio. Legoklossar. Här finns det massor med aktivitetsmöjligheter för hela familjen. Givskud är en kombinerad lejonpark och zoo. Här kör man runt i bil bland de vilda djuren och kommer helt nära både flodhästar och lejon. Kör evt. en dagstur till den tyska gränsen, som ligger 80 km från Binderup.

 

Författare:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Stugor i Binderup

Sök semesterstuga