Hyr semesterstuga i Skaverup - Boka här

Stuga i Skaverup, Själland, Danmark till uthyrning!

I Skaverup finner Ni lugn och ro och härlig ostörd natur med skog och fjord.

 

Gästers recension från Skaverup

 
 

11 gäster har givit Skaverup ett genomsnittligt betyg på 4,18 av 5 möjliga stjärnor.


Gästernas tips för upplevelser i området

?
 
Bror, Änglholm besökte området från
 
01-09-2018 till 08-09-2018

Gavnö slott Vordingborg turistbyrå med utställning


 

Område

Den trevliga byn Skaverup ligger på Sydsjælland, ut mot Avnø Fjord och Smålandsfarvandet, i ett lugnt och fridsamt område, strax norr om det 15 km långa, delvis fridlysta näset Knudshoved och Knudshoved Odde. Det finns inköpsmöjligheter i samhället. Den närmaste större staden är Vordingborg, som ligger 10 km från Skaverup.

 
Gångstig längs kusten i det trivsamma sommarstugeområdet Skaverup Utsikt över Avnø Fjord från sommarstugeområdet Skaverup Utsiktsbänk framför sommarstugorna i fritidsområdet Skaverup Badstranden utanför sommarstugorna i Skaverup
 

Strande

Stranden vid Avnø Fjord utanför Skaverup är en sand- och stenstrand, som lämpar sig väl för kustfiske.

Natur

Oreby Skov ligger ett par kilometer söder om Skaverup. Från flera platser i skogen är det utsikt över Storstrømmen. Den 15 km långa Knudshoved Odde sträcker sig ut i Smålandsfarvandet och delar av Avnø Fjord från resten av farvattnet. Det är endast tillträde till udden på cykel eller till fots. På näset ligger bl. a Knudsskov med vatten mot både norr och söder.

Aktiviteter

Det finns bra fiskemöjligheter hela vägen längs kusten samt i områdets Put & Take fiskeparker. De närmaste golfbanorna finner Ni på Sydsjællands Golfklubb i Næstved samt Næstved Ny Golfklubb (bägge ca 23 km), Møn Golfklubb i Stege (37 km) och Falster Golf Klubb i Eskildstrup (38 km).

Sevärdheter

Besök den vackert belägna handelsstaden Vordingborg med de många sevärdheterna och erbjudandena. Stadens kännetecken är Gåsetårnet; Nordens bäst bevarade medeltidstorn, byggt av Valdemaar Atterdag år 13 65. Sydsjællandsk Museum omfattar rika samlingar från forntid till nutid. Historiska Botanisk Have är spännande uppdelat i bl. a en renässansträdgård och en örtaträdgård. Vordingborg Kyrka har en mycket vacker altartavla från barocken och ett överdådigt galler i koret.

Utflykter

BonBonland i Holme Olstrup (41 km) bjuder på mer än 70 aktiviteter för hela familjen, bl. a rutschbanan 'Vildsvinet', forsränning, karuseller, cirkus, barnteater, sjörövarsjö och mycket mera (31 km). Krokodille Zoo i Eskilstrup på Falster är Europas största samling av olika arter av krokodiler. Dessutom kan Ni här få se sköldpaddor, varaner och en anakonda (38 km). Medeltidsscentret är ett frilandsmuseum i Sundby på Falster, där en autentisk 1300-tals miljö är uppbyggd med hus, verkstäder, skepp, farkoster och en kastmaskin (49 km). Møns Klint är ett spektakulärt hörn av Danmark. De imponerande vita krita klinterna reser sig upp ur havet och är en svinlande syn både från stranden och från branten (57 km). I Knuthenborg Safaripark i Bandholm på Lolland tar sig de vilda djuren fram i sina naturliga omgivningar - precis omkring Er bil eller bus (69 km).

 

Författare:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Stugor i Skaverup

Sök semesterstuga
 
  •  

   Skaverup Stuga, Skaverup

    

   Sovplatser: 6   •   Sovrum: 3
   Husdjur tillåtit: no   •   100 m till vattnet
   Reg. nr.: 91-6500

    
   1 vecka från SEK 4549,-
    
  •  

   Skaverup Stuga, Skaverup

   3 Recensioner


    

   Sovplatser: 4   •   Sovrum: 2
   Husdjur tillåtit: 2   •   300 m till vattnet
   Reg. nr.: 92-6512

    
   1 vecka från SEK 2894,-
    
  •  

   Skaverup Stuga, Skaverup

    

   Sovplatser: 6   •   Sovrum: 3
   Husdjur tillåtit: 1   •   500 m till vattnet
   Reg. nr.: 91-6507

    
   1 vecka från SEK 4706,-
    
  •  

   Skaverup Stuga, Skaverup

   6 Recensioner


    

   Sovplatser: 6   •   Sovrum: 3
   Husdjur tillåtit: no   •   550 m till vattnet
   Reg. nr.: 92-6518

    
   1 vecka från SEK 3316,-