Hyr semesterstuga i Saltum - Boka här

Stuga i Saltum, Nordvästjylland, Danmark till uthyrning!

I det trevliga fritidsområdet Saltum, finns det en bred sandstrand med höga sanddyner och vackra sommarstugor bland sanddynerna bortom stranden, många av dem med ett helt ostört läge. När ni tillbringar semestern i en stuga i Saltum, är ni i närheten av attraktioner och aktiviteter för hela familjen.

 

Gästers recension från Saltum

 
 

219 gäster har givit Saltum ett genomsnittligt betyg på 4,65 av 5 möjliga stjärnor.


Gästernas tips för upplevelser i området

?
 
Renee, Göteborg besökte området från
 
03-08-2019 till 17-08-2019

Soebo restaurant. Lökken


Sol og Strand gäst besökte området från
 
20-07-2019 till 27-07-2019

Walking to the beach takes around 20 - 30 minutes


jean, GULLSPÅNG besökte området från
 
27-10-2018 till 03-11-2018

det fins hur mycket som helst att se på ,


Lars, HAMMARÖ besökte området från
 
14-07-2018 till 21-07-2018

Vi åkte in till Brönderslev och storhandlade annars ok med Meny i Saltum. Sedan var vi i Hirtshals på Nordsjömuseet Zoo i Ålborg och Vikinga museet på Linholms höj Det var de Irländska grabbarnas häftigaste upplevelse de varit med om.


Pia, FJÄRÅS besökte området från
 
16-06-2018 till 22-06-2018

Bra område med många möjligheter till jogging/promenader. Korta vägar till olika utflyktsmål. Vi rekommenderar att åka till Action House Lökken. Roligt för barn och vuxna.


Gunilla, MALMÖ besökte området från
 
03-05-2018 till 05-05-2018

Åk gärna upp till Skagen! Fantastiska natur och intressanta museer med Skagenmålarna, flyttfåglar och ett bunkermuseum från andra världskriget.


 
youtube
 

Område

Saltum Strand är ett attraktivt semesterområde vid den vackre Nordsjöstrand, och här kan ni säkert hitta en fin stuga. Saltum Strand är ett vackert och trevligt område med skogsbruk beläget i Jammerbugten. Området är mycket populärt, bl. a på grund av naturen, den fantastiska sandstranden, de fina sommarhusen och det perfekta läget i förhållande till semesterorter, nöjen, fiskeparker och golfbanor. Det fridfulla och mycket familjevänliga området har dessutom ett antal aktivitetsmöjligheter för hela familjen. I Saltum, som ligger ett par km bortom kusten, finns det butiker och ett par restauranger. Saltum i Nordjylland är ett trevligt ställe för semesteruthyrning och ni kan enkelt hitta en sommarstuga där ni kan ta med er hund.

 
Sommarstugor i den kuperade natur bortom den breda badstranden i Saltum En sommardag på den breda sandstranden med sanddyner i Saltum Sommarstugor i grönområden bak de höga sanddynerna i Saltum Familj njuter av utsikten från en sommarstuga bortom stranden i Saltum
 

Strande

Saltum Strand är en bred och härlig sandstrand, som ligger i förlängningen av Blockhus. Den rena och barnvänliga stranden har ''Blå Flagga'' (av myndigheterna godkänt badvatten). Här kan ni bada, sola, vandra, vindsurfa, spela beachvolley, bygga sandslott mm. Österut avgränsas stranden av de höga sanddynerna med strandråg. Här finns det alltid möjlighet att hitta en plats i lä. Det är tillåtet att köra bil på stranden.

Natur

Bortom sanddynerna präglas området av stora, kuperade odlingar med sanddyner, skog och stigar. Landskapet i Saltum är lugn, mycket naturskön och rekreativ - perfekt för en avkopplande semester i sommarstuga. Mellan Saltum och Grönhöj ligger reservatet Lille Norge. De vackra, fridlysta skog- och naturarealerna går ända ned till Nordsjön och inbjuder till promenader. Från utsiktsplatsen Guldagerhøj i Lille Norge kan ni njuta av utsikten över hela Jammerbugten.

Aktiviteter

I plantageområdet bakom sanddynerna på stranden finns flera markerade stigar som är lämpliga för vandring och ridning när nu är på semester i sommarstuga i Saltum, Nordjulland. Det finns möjlighet att hyra ridhästar i området. Det finns flera golfbanor i Saltum. Ni kan spela på den vackert belägna 18-håls banan på Blokhus Klit Golf Center (10 km) eller på Løkken Golfklubs 18-hålsbana mellan åkermarker och odlingar (17 km). Sportfiskare finner här också bra möjligheter, eftersom det finns möjlighet att fiska direkt från kusten och i områdets Put & Take fiskeparker, bl. a Saltum Fiskepark, Blokhus Fiskepark och Løkken Fiskepark. I Blokhus kan Ni besöka ett subtropiskt badland, där ni bl. a finner en 40 m lång vattenrutschbana, barnpool, bubbelbad, bastu och relax center (5 km via stranden). Action House i Lökken har bl. a bowling, lasergame, paintball, gokart, spelhall, bollhall, el-bilar, Internet café, restaurang och diskotek (16 km).

Sevärdheter

Galleri Saltum i staden Saltum är inrett i ett före detta mejeri och ställer bland annat ut skulpturer, målningar och keramiska krukor. Ta en dagstur till Fårup Sommerland, som har ett stort badland, massor av trevliga och vilda nöjesattraktioner för alla i familjen och många gröna områden (2 km). Trädgården i Hune är en färgglad och inspirerande trädgård, där ni kan gå på en promenad och besöka ett café (13 km). I Hune kan ni även se på vackra bilder i klippt papper i Center for Papirkunst och imponerande skulpturer av trä, sand och lättbetong i Skulpturparken Blokhus. På den trevliga och charmiga semesterorten Blokhus, finns det butiker, restauranger, pubar, glasskiosker och underhållning på torget (14 km). På badorten Lökken hittar ni karamelltillverkning, ett stort antal affärer och restauranger samt fiskebåtar och vita badhytter på stranden (16 km).

Utflyktsmål

Bortom Lökken ligger det imponerande Börglum Kloster - ett före detta kloster från början av 1100-talet med utställningar, en klosterkyrka och parkliknande omgivningar (22 km). Upplev de höga sanddynerna vid Rubjerg Knude och Rubjerg Knude Fyr, som delvis har blivit tillsandad och ligger nära kanten av sandklippan. Från sanddynerna och fyren kan ni njuta av den imponerande utsikten över Västerhavet och landskapet (25 km). På Nordsøen Oceanariet kan ni se på spännande fisk- och havsdjur i de stora akvarierna och lekfulla sälar i Sälariet (46 km).

 

Författare:


Copyright © 2003-2020 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

87 Stugor i Saltum

Sök semesterstuga