Sol og Strand Stugar
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Trygghetspaket Trygghetspaket ? 21 servicekontor i Danmark 21 servicekontor i Danmark 40 års erfarenhet 40 års erfarenhet
 

Hyr semesterstuga i Lökken - Boka här

Stuga i Lökken, Nordvästjylland, Danmark till uthyrning!

Lökken är en populär badort vid Nordsjön, där det finns vackra stränder med vita badhytter, fiskebåtar och bunkrar, ett aktivt och charmigt stadsliv och många trevliga sommarstugor i natursköna omgivningar. Lökken är känt för uthyrning av sommarstugor och bjuder på aktiviteter och attraktioner för alla.

 

Gästers recension från Lökken

 
 

1694 gäster har givit Lökken ett genomsnittligt betyg på 4,64 av 5 möjliga stjärnor.


Gästernas tips för upplevelser i området

?
 
Jimmy, NACKA besökte området från
 
03-08-2019 till 10-08-2019

Örnreservatet och fyren blev 2 uppskattade utflykter.


Martin, SÄVEDALEN besökte området från
 
13-07-2019 till 20-07-2019

Rubjerg Knude var häftigt och väl värt ett besök. Märklig känsla av stå i en sandöken och se en fyr och ett hav, i Danmark. Cirkusgården var också kul, även om det var ganska mycket prat (på Danska). Men ungarna tyckte ändå att det var kul att komma så nära djuren. Vi vuxna var väl kanske lite mer skeptiska till showen, även om det var ett väldigt mysigt och överraskande cirkusbygge i en gammal lada. Skagen var fint och det var rätt trevligt att ta en promenad ut till grenen.


Josef, HALLSTAHAMMAR besökte området från
 
06-07-2019 till 13-07-2019

Vi besökte Fun farm som uppskattades mycket av vårt barnbarn.Tog del av Lökkens butiker och restauranger. Lökken har en mycket välsorterad matbutik Super Brugsen. I affären finns ett bageri med ett stort utbud av både matbröd och fikabröd.


Rose-Marie, TÄVELSÅS besökte området från
 
22-06-2019 till 29-06-2019

Kan rekommendera en restaurang Havs, som ligger på vägen ner till södra stranden, fantastiskt god mat.


Mats, KALLINGE besökte området från
 
15-06-2019 till 22-06-2019

Är man i Lökken lite off season, så har man den enorma stranden nästan för sig själv


Inga, KOPPARBERG besökte området från
 
25-05-2019 till 01-06-2019

Bra att beställa städning -sand överallt


Roland, BOLLEBYGD besökte området från
 
01-09-2018 till 08-09-2018

Jag var och arbetade hos Lökken Miniby.


Eva, Västerås besökte området från
 
25-08-2018 till 08-09-2018

För att hitta lite undangömda pärlor kan vi rekommendera de 4 Klöverstigarna av varierande längd. Flera gånger hittade vi unika stigar och vägar som vi inte hamnat på om de här stigarna inte funnits. Kartor finns på turistbyrån och en relativt tydligt skyltning utgpr från torget vid Badhotellet,


elisabeth, ELLÖS besökte området från
 
11-08-2018 till 18-08-2018

Cafe´Frandsen är ett trevligt ställe att ta en öl på, även deras mat är helt okey. Hela Lökken är ett trevligt och en helt underbar plats att varva ner på! samtidigt som det finns hur mycket som helst att göra i omgivningarna om man vill det, såsom simhus, rida på stranden, actionhuose med bowling, gocart osv, och en massa vattenrelaterade saker. missa inte stranden vid sämre väder det är en häftig naturupplevelse!


Sol og Strand gäst besökte området från
 
04-08-2018 till 11-08-2018

Ett besök i Lønstrup med alla gallerier är ett måste och att rida islandshäst i solnedgången.


Heléne, KALMAR besökte området från
 
04-08-2018 till 11-08-2018

Våra tips är: den fantastiska standen, som vi körde på mellan Løkken och Blokhus. Grenen där Skagerack och Kattegat möts, Skagen och Skagenmuséet, Nordsœakvariet i Hirtshals där man kan se bla den underliga klumpfisken. Missa inte att äta ”Stjerneskud”, på Hovmesteren i Løkken eller Hirtshals fiskehus. Løkken centrum är mycket mysigt och det är det även i Blokhus, Skagen och Lönstrup. Glöm inte att titta vid stranden också i Lönstrup. Om ni besöker Skagen så titta även vid Gamla Skagen. En annan höjdpunkt är Anne Justs Have i Hune, en mycket fin trädgård som bör ses. Flera i vårat sällskap är ”slaviska” följare av den danska Tv-serien ”Badhotellet”, så vi tog en tur till Svinkløv, där en del av utomhus-scenerna spelas in. Aalborg är också en intresssnt stad med många vackra korsvirkeshus. Stränderna och havet är ändå det bästa, helt otroligt magnifikt. Kan inte beskrivas med ord. Måste ses!


Sol og Strand gäst besökte området från
 
04-08-2018 till 11-08-2018

Sanddynorna i Råbjerg och Grenen i Skagen är värda ett besök! Åk till nybyggda äventyrsgolfen som ligger en kvart bort från Lökken med bil. Den bästa minigolfen som vi spelat!


Emma, EKSJÖ besökte området från
 
28-07-2018 till 04-08-2018

Fårup Sommerland är en jättebra nöjespark! Passar stora och små med blandade åkattraktioner. Stor park med mycket träd som ger skugga. Jättefina lekplatser för stora och små. Maten är bra och det finns att välja på mycket på området. Parken är gigantisk med ett stort vattenland så en heldag är inga problem att spendera här. Vattenlandet stänger en timma innan parken vilket kan vara bra att veta. Rekommenderas!


Anna, LINKÖPING besökte området från
 
21-07-2018 till 28-07-2018

Loppmarknad i Lökken på torsdagar.


Josef, HALLSTAHAMMAR besökte området från
 
16-06-2018 till 30-06-2018

Vi fick uppleva Sankt Hans som är en Dansk tradition. Ett bra utbud av restauranger och butiker


 

Område

Løkken i Nordjylland är en populär semesterort, speciellt för semesteruthyrning - och med god anledning! Här hittar ni allt som familjen kan önska sig i en sommarstuga vid Nordsjön. Och i många av våra sommarstugor är det också tillåtet att ta med hund. I det gamla Løkken hittar ni de charmiga, gamla fiskestugorna. Staden har många bra restauranger, ofta med uteservering och ofta med utsikt, antingen över det pulserande stadslivet eller vattnet. Missa inte Lökkens specialitet; stekt rödspätta! Här finns bra möjligheter att handla. Lökken har också ett museum, karamellkokeri och flera gallerier. Lökken har ett livligt kulturliv för alla åldrar - under sommaren anordnas det bl. a många konserter, loppmarknader, antikmässor, strandaerobic, sandtävlingar och guidade stadspromenader och promenader över sanddynerna. På Lökken Strand kan ni se fiskebåtar som dragits upp på land efter att de kommit hem från havet och kanske kan ni köpa med er nyfångad fisk hem.

 
Sommardag på Lökken Strand med livräddningstorn och de karaktäristiska badhusen Sommarstämning på badorten Lökken Barn vid strandkanten på Lökken Strand Bunkrar på den norra delen av Lökken Strand
 

Strande

Lökken har en av Nordeuropas bästa badstränder. Den breda, vita sandstranden i Nordjylland kännetecknas av de små vita badhusen längs med de höga, avskärmade dynerna med strandråg på båda sidor av infartsvägen till stranden. Stranden är 10 km lång och helt stenfri. Här finns ett flertal bunkrar från 2:a världskriget, som ibland kan ge lä för vinden under en blåsig dag. Bilar är tillåtna på stranden, men vissa zoner är helt bilfria. Västanvinden gör att det alltid finns vågor på havet och det inbjuder till både bad och surfing. På sommaren anordnas beachvolley utmed strandkanten. Under alla årstider inbjuder stranden till promenader. Njut av solnedgången över havet från stranden, klitterna eller piren. På Lökken Strand kan ni uppleva att fiskebåtarna släpas på land efter en tur till havet, och kanske köpa nyfångad fisk.

Natur

Naturen omkring Lökken varierar mellan bred sandstrand, Nordsjöns vindpinade klitt landskap och frodiga ängar, sanddynshedar och skogsområden. Strax söder om Lökken, mellan Saltum och Grönhöj, finns ett kuperat landskap med skog, hav och klittodlingar. Från utsiktsplatsen Guldagerhøj kan ni se ut över hela Jammerbukten. Utmed kusten norr om Lökken, kan ni se den stora Lønstrup Klint. Hur sandflykten påverkat landskapet, kan bl. a ses vid Rubjerg Knude, där sanddynen framför fyren nu är högre än den totala höjden på fyrtornet.

Aktiviteter

Lökken har massor av aktivitetsmöjligheter. Här finns en inbjudande strand, golfbana, Put & Take fiskeparker, tennisbanor, bowlingcenter och gokartbana. Året runt, kan sportfiskare fiska från piren i Lökken eller från stranden i det närliggande Nr. Lyngby. Ni kan promenera, cykla eller rida i de härliga omgivningarna. Ridhästar kan hyras i området. Golfspelare kan besöka Løkken Golfklub, som har en vacker 18-håls bana och en 9-håls Pay & Play bana, öppen hela året. Action House i Lökken har bowlingbanor, lasergame, paintball, gokarts, spelhall, bollhall, el-bilar, Internetcafé, restaurang och diskotek. Ni kan paraglida och flyga drake från Nr. Lyngbys 15 km långa klint, som varierar mellan 30 till 100 m i höjd. Aktivitetscentret Action House erbjuder roliga och nervpirrande aktiviteter året runt.

Sevärdheter

Lökken är hemorten för många konstnärer och ni kan besöka flera gallerier och konstbutiker runt omkring. Besök även det aktiva karamellkokeriet eller ljusstöperiet. Kustfiskemuseet i Lökken ställer ut en kustbåt, en fiskebåt samt div. föremål och bilder och har även en utställning om räddningskåren. I Family Farm Fun Park i Vitterup kan ni klappa och mata de tama husdjuren, rida på ponnyhästar, köra leksakstraktor, köra vattencykel på en stor sjö och äta Er medhavda matsäck i de vackra omgivningarna (5 km). Utanför Lökken kan ni besöka Børglum Kloster - ett vackert, gammalt munkkloster från 1180-talet med karaktär, utställningar, kyrka och parkliknande omgivningar (8 km). Ett sandflyktsmuseum finns i närheten av Rubjerg Knude Fyr. Fyren, som byggdes år 1900, kommer att sandas till under loppet av några få år. Därifrån får Ni en flott utsikt över havet och landskapet (11 km).

Utflykter

I nöjesparken Fårup Sommerland & Aquapark kan ni roa er med mer än 50 spännande aktiviteter för hela familjen, inkl. Danmarks största äventyrsbad och Danmarks största rutschbana, Falken. När entréavgiften är betald, kan ni prova alla attraktionerna på Fårup Sommerland (13 km). Haven i Hune är en 5 100 m2 stor, vacker, färgsprakande och inspirerande trädgård med bl. a försäljning av plantor, konst och likn. Här finns också ett café (20 km). Nordsjömuseet i Hirtshals är berömt för att ha Europas största saltvattenakvarium, Oceanariet med 4,5 milj. liter vatten i. På Nordsjömuseet kan ni se ca. 60 olika arter av fisk från hela Nordsjön, varav några Ni även kan ta på (32 km). I Hirtshals kan vi bl. a. också besöka Bunkermuseet Hirtshals 10. Batteri - en komplett bunkeranläggning med museum från 2:a världskriget.

 

Författare:


Copyright © 2003-2019 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

221 Stugor i Lökken

Sök semesterstuga
 
  •  Kategori

   ?

    

   Lökken hat

   Reg. nr.: 11-4449

   100 m till vattnet

   Sovplatser: 8

   Sovrum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Lökken hat

   Reg. nr.: 11-4455

   100 m till vattnet

   Sovplatser: 4

   Sovrum: 2

  •  Kategori

   ?

   1 vecka från SEK 5848,-

    

   Lökken hat

   Reg. nr.: 11-4436

   50 m till vattnet

   Sovplatser: 4

   Sovrum: 2

  •  Kategori

   ?

    

   Lökken hat

   Reg. nr.: 11-4401

   100 m till vattnet

   Sovplatser: 4

   Sovrum: 2

  •  Kategori

   ?

    

   Lökken hat

   Reg. nr.: 11-4335

   250 m till vattnet

   Sovplatser: 5

   Sovrum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 vecka från SEK 7669,-

    

   Lökken hat

   Reg. nr.: 11-4400

   300 m till vattnet

   Sovplatser: 5

   Sovrum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Lökken hat

   Reg. nr.: 11-4317

   75 m till vattnet

   Sovplatser: 4

   Sovrum: 2

  •  Kategori

   ?

    

   Lökken hat

   Reg. nr.: 11-4182

   300 m till vattnet

   Sovplatser: 6

   Sovrum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 vecka från SEK 3276,-

    

   Lökken hat

   Reg. nr.: 11-4274

   300 m till vattnet

   Sovplatser: 5

   Sovrum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 vecka från SEK 3586,-

    

   Lökken hat

   Reg. nr.: 11-4444

   300 m till vattnet

   Sovplatser: 6

   Sovrum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Lökken hat

   Reg. nr.: 11-4223

   25 m till vattnet

   Sovplatser: 8

   Sovrum: 4

    

   Inklusive slutrengöring

  •  Kategori

   ?

   1 vecka från SEK 4189,-

    

   Lökken hat

   Reg. nr.: 11-4351

   200 m till vattnet

   Sovplatser: 8

   Sovrum: 4

  •  Kategori

   ?

   1 vecka från SEK 3890,-

    

   Lökken hat

   Reg. nr.: 11-4196

   300 m till vattnet

   Sovplatser: 6

   Sovrum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Lökken hat

   Reg. nr.: 11-4198

   300 m till vattnet

   Sovplatser: 6

   Sovrum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 vecka från SEK 5938,-

    

   Lökken hat

   Reg. nr.: 11-4305

   150 m till vattnet

   Sovplatser: 6

   Sovrum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 vecka från SEK 7254,-

    

   Lökken hat

   Reg. nr.: 11-4210

   375 m till vattnet

   Sovplatser: 5

   Sovrum: 3

    

   Inklusive slutrengöring

  •  Kategori

   ?

    

   Lökken hat

   Reg. nr.: 11-4191

   75 m till vattnet

   Sovplatser: 6

   Sovrum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Lökken hat

   Reg. nr.: 11-4391

   100 m till vattnet

   Sovplatser: 4

   Sovrum: 2

  •  Kategori

   ?

    

   Lökken hat

   Reg. nr.: 11-4392

   100 m till vattnet

   Sovplatser: 6

   Sovrum: 1

  •  Kategori

   ?

    

   Lökken hat

   Reg. nr.: 11-4318

   500 m till vattnet

   Sovplatser: 8

   Sovrum: 4

    

   Inklusive slutrengöring

  •  Kategori

   ?

    

   Lökken hat

   Reg. nr.: 11-4165

   400 m till vattnet

   Sovplatser: 8

   Sovrum: 4

  •  Kategori

   ?

   1 vecka från SEK 4259,-

    

   Lökken hat

   Reg. nr.: 11-4324

   50 m till vattnet

   Sovplatser: 4

   Sovrum: 2

  •  Kategori

   ?

   1 vecka från SEK 2264,-

    

   Lökken hat

   Reg. nr.: 11-4352

   125 m till vattnet

   Sovplatser: 3

   Sovrum: 2

  •  Kategori

   ?

   1 vecka från SEK 4084,-

    

   Lökken hat

   Reg. nr.: 11-4420

   100 m till vattnet

   Sovplatser: 8

   Sovrum: 4

  •  Kategori

   ?

    

   Lökken hat

   Reg. nr.: 11-4441

   10 m till vattnet

   Sovplatser: 6

   Sovrum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Lökken hat

   Reg. nr.: 11-4459

   100 m till vattnet

   Sovplatser: 6

   Sovrum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 vecka från SEK 3977,-

    

   Lökken hat

   Reg. nr.: 11-4209

   50 m till vattnet

   Sovplatser: 6

   Sovrum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Lökken hat

   Reg. nr.: 11-4205

   100 m till vattnet

   Sovplatser: 6

   Sovrum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 vecka från SEK 3735,-

    

   Lökken hat

   Reg. nr.: 11-4456

   150 m till vattnet

   Sovplatser: 4

   Sovrum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 vecka från SEK 5743,-

    

   Lökken hat

   Reg. nr.: 11-4354

   25 m till vattnet

   Sovplatser: 6

   Sovrum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Lökken hat

   Reg. nr.: 11-4365

   75 m till vattnet

   Sovplatser: 6

   Sovrum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Lökken hat

   Reg. nr.: 11-4478

   500 m till vattnet

   Sovplatser: 6

   Sovrum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Lökken hat

   Reg. nr.: 11-4188

   75 m till vattnet

   Sovplatser: 5

   Sovrum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Lökken hat

   Reg. nr.: 11-4184

   500 m till vattnet

   Sovplatser: 8

   Sovrum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 vecka från SEK 3936,-

    

   Lökken hat

   Reg. nr.: 11-4428

   600 m till vattnet

   Sovplatser: 7

   Sovrum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Lökken hat

   Reg. nr.: 11-4179

   500 m till vattnet

   Sovplatser: 8

   Sovrum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Lökken hat

   Reg. nr.: 11-4264

   600 m till vattnet

   Sovplatser: 6

   Sovrum: 3

    

   Exklusiv

   ?
  •  Kategori

   ?

    

   Lökken hat

   Reg. nr.: 11-4453

   300 m till vattnet

   Sovplatser: 6

   Sovrum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 vecka från SEK 4599,-

    

   Lökken hat

   Reg. nr.: 11-4124

   150 m till vattnet

   Sovplatser: 4

   Sovrum: 2

  •  Kategori

   ?

    

   Lökken hat

   Reg. nr.: 11-4427

   700 m till vattnet

   Sovplatser: 6

   Sovrum: 2

  •  Kategori

   ?

   1 vecka från SEK 4717,-

    

   Lökken hat

   Reg. nr.: 11-4432

   500 m till vattnet

   Sovplatser: 5

   Sovrum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 vecka från SEK 3804,-

    

   Lökken hat

   Reg. nr.: 11-4410

   100 m till vattnet

   Sovplatser: 6

   Sovrum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 vecka från SEK 3139,-

    

   Lökken hat

   Reg. nr.: 11-4180

   100 m till vattnet

   Sovplatser: 6

   Sovrum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 vecka från SEK 4074,-

    

   Lökken hat

   Reg. nr.: 11-4241

   150 m till vattnet

   Sovplatser: 10

   Sovrum: 5

  •  Kategori

   ?

    

   Lökken hat

   Reg. nr.: 11-4167

   50 m till vattnet

   Sovplatser: 6

   Sovrum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Lökken hat

   Reg. nr.: 11-4404

   100 m till vattnet

   Sovplatser: 7

   Sovrum: 4

  •  Kategori

   ?

   1 vecka från SEK 2429,-

    

   Lökken hat

   Reg. nr.: 11-4217

   75 m till vattnet

   Sovplatser: 2

   Sovrum: 1

  •  Kategori

   ?

    

   Lökken hat

   Reg. nr.: 11-4386

   550 m till vattnet

   Sovplatser: 8

   Sovrum: 4

  •  Kategori

   ?

    

   Lökken hat

   Reg. nr.: 11-4097

   300 m till vattnet

   Sovplatser: 9

   Sovrum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Lökken hat

   Reg. nr.: 11-4469

   250 m till vattnet

   Sovplatser: 6

   Sovrum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Lökken hat

   Reg. nr.: 11-4181

   300 m till vattnet

   Sovplatser: 8

   Sovrum: 3

    

   Inklusive slutrengöring

  •  Kategori

   ?

    

   Lökken hat

   Reg. nr.: 11-4415

   300 m till vattnet

   Sovplatser: 6

   Sovrum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Lökken hat

   Reg. nr.: 11-4319

   300 m till vattnet

   Sovplatser: 5

   Sovrum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Lökken hat

   Reg. nr.: 11-4245

   250 m till vattnet

   Sovplatser: 6

   Sovrum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 vecka från SEK 2879,-

    

   Lökken hat

   Reg. nr.: 11-4377

   100 m till vattnet

   Sovplatser: 4

   Sovrum: 2

  •  Kategori

   ?

   1 vecka från SEK 8074,-

    

   Lökken hat

   Reg. nr.: 11-4190

   300 m till vattnet

   Sovplatser: 5

   Sovrum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 vecka från SEK 5119,-

    

   Lökken hat

   Reg. nr.: 11-4242

   100 m till vattnet

   Sovplatser: 3

   Sovrum: 2

  •  Kategori

   ?

   1 vecka från SEK 4654,-

    

   Lökken hat

   Reg. nr.: 11-4382

   250 m till vattnet

   Sovplatser: 7

   Sovrum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Lökken hat

   Reg. nr.: 11-4477

   300 m till vattnet

   Sovplatser: 6

   Sovrum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Lökken hat

   Reg. nr.: 11-4161

   300 m till vattnet

   Sovplatser: 6

   Sovrum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 vecka från SEK 4135,-

    

   Lökken hat

   Reg. nr.: 11-4213

   150 m till vattnet

   Sovplatser: 4

   Sovrum: 2

  •  Kategori

   ?

    

   Lökken hat

   Reg. nr.: 11-4158

   200 m till vattnet

   Sovplatser: 6

   Sovrum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 vecka från SEK 3554,-

    

   Lökken hat

   Reg. nr.: 11-4244

   500 m till vattnet

   Sovplatser: 4

   Sovrum: 2

  •  Kategori

   ?

    

   Lökken hat

   Reg. nr.: 11-4326

   300 m till vattnet

   Sovplatser: 6

   Sovrum: 3

    

   Inklusive slutrengöring

  •  Kategori

   ?

   1 vecka från SEK 3048,-

    

   Lökken hat

   Reg. nr.: 11-4438

   100 m till vattnet

   Sovplatser: 5

   Sovrum: 2

  •  Kategori

   ?

   1 vecka från SEK 2905,-

    

   Lökken hat

   Reg. nr.: 11-4348

   150 m till vattnet

   Sovplatser: 4

   Sovrum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 vecka från SEK 6415,-

    

   Lökken hat

   Reg. nr.: 11-4240

   100 m till vattnet

   Sovplatser: 6

   Sovrum: 3

    

   Inklusive slutrengöring

  •  Kategori

   ?

   1 vecka från SEK 2710,-

    

   Lökken hat

   Reg. nr.: 11-4466

   700 m till vattnet

   Sovplatser: 6

   Sovrum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Lökken hat

   Reg. nr.: 11-4280

   200 m till vattnet

   Sovplatser: 4

   Sovrum: 2

  •  Kategori

   ?

   1 vecka från SEK 2901,-

    

   Lökken hat

   Reg. nr.: 11-4452

   300 m till vattnet

   Sovplatser: 4

   Sovrum: 2

  •  Kategori

   ?

   1 vecka från SEK 4267,-

    

   Lökken hat

   Reg. nr.: 11-4316

   300 m till vattnet

   Sovplatser: 4

   Sovrum: 2

  •  Kategori

   ?

   1 vecka från SEK 3266,-

    

   Lökken hat

   Reg. nr.: 11-4384

   450 m till vattnet

   Sovplatser: 4

   Sovrum: 2

  •  Kategori

   ?

   1 vecka från SEK 2800,-

    

   Lökken hat

   Reg. nr.: 11-4257

   450 m till vattnet

   Sovplatser: 6

   Sovrum: 2

  •  Kategori

   ?

   1 vecka från SEK 2805,-

    

   Lökken hat

   Reg. nr.: 11-4261

   450 m till vattnet

   Sovplatser: 5

   Sovrum: 2

  •  Kategori

   ?

    

   Lökken hat

   Reg. nr.: 11-4476

   10 m till vattnet

   Sovplatser: 4

   Sovrum: 2

  •  Kategori

   ?