Hyr semesterstuga i Lökken - Boka här

Stuga i Lökken, Nordvästjylland, Danmark till uthyrning!

Lökken är en populär badort vid Nordsjön, där det finns vackra stränder med vita badhytter, fiskebåtar och bunkrar, ett aktivt och charmigt stadsliv och många trevliga sommarstugor i natursköna omgivningar. Lökken är känt för uthyrning av sommarstugor och bjuder på aktiviteter och attraktioner för alla.

 

Gästers recension från Lökken

 
 

755 gäster har givit Lökken ett genomsnittligt betyg på 4,66 av 5 möjliga stjärnor.


Gästernas tips för upplevelser i området

?
 
Tomas, BJÖRKLINGE besökte området från
 
17-08-2019 till 24-08-2019

Läget är jättebra, 50 meter från Lökkens gågata.


Jimmy, NACKA besökte området från
 
03-08-2019 till 10-08-2019

Örnreservatet och fyren blev 2 uppskattade utflykter.


Martin, SÄVEDALEN besökte området från
 
13-07-2019 till 20-07-2019

Rubjerg Knude var häftigt och väl värt ett besök. Märklig känsla av stå i en sandöken och se en fyr och ett hav, i Danmark. Cirkusgården var också kul, även om det var ganska mycket prat (på Danska). Men ungarna tyckte ändå att det var kul att komma så nära djuren. Vi vuxna var väl kanske lite mer skeptiska till showen, även om det var ett väldigt mysigt och överraskande cirkusbygge i en gammal lada. Skagen var fint och det var rätt trevligt att ta en promenad ut till grenen.


Josef, HALLSTAHAMMAR besökte området från
 
06-07-2019 till 13-07-2019

Vi besökte Fun farm som uppskattades mycket av vårt barnbarn.Tog del av Lökkens butiker och restauranger. Lökken har en mycket välsorterad matbutik Super Brugsen. I affären finns ett bageri med ett stort utbud av både matbröd och fikabröd.


Rose-Marie, TÄVELSÅS besökte området från
 
22-06-2019 till 29-06-2019

Kan rekommendera en restaurang Havs, som ligger på vägen ner till södra stranden, fantastiskt god mat.


Mats, KALLINGE besökte området från
 
15-06-2019 till 22-06-2019

Är man i Lökken lite off season, så har man den enorma stranden nästan för sig själv


Inga, KOPPARBERG besökte området från
 
25-05-2019 till 01-06-2019

Bra att beställa städning -sand överallt


Roland, BOLLEBYGD besökte området från
 
01-09-2018 till 08-09-2018

Jag var och arbetade hos Lökken Miniby.


Eva, Västerås besökte området från
 
25-08-2018 till 08-09-2018

För att hitta lite undangömda pärlor kan vi rekommendera de 4 Klöverstigarna av varierande längd. Flera gånger hittade vi unika stigar och vägar som vi inte hamnat på om de här stigarna inte funnits. Kartor finns på turistbyrån och en relativt tydligt skyltning utgpr från torget vid Badhotellet,


elisabeth, ELLÖS besökte området från
 
11-08-2018 till 18-08-2018

Cafe´Frandsen är ett trevligt ställe att ta en öl på, även deras mat är helt okey. Hela Lökken är ett trevligt och en helt underbar plats att varva ner på! samtidigt som det finns hur mycket som helst att göra i omgivningarna om man vill det, såsom simhus, rida på stranden, actionhuose med bowling, gocart osv, och en massa vattenrelaterade saker. missa inte stranden vid sämre väder det är en häftig naturupplevelse!


Sol og Strand gäst besökte området från
 
04-08-2018 till 11-08-2018

Ett besök i Lønstrup med alla gallerier är ett måste och att rida islandshäst i solnedgången.


Heléne, KALMAR besökte området från
 
04-08-2018 till 11-08-2018

Våra tips är: den fantastiska standen, som vi körde på mellan Løkken och Blokhus. Grenen där Skagerack och Kattegat möts, Skagen och Skagenmuséet, Nordsœakvariet i Hirtshals där man kan se bla den underliga klumpfisken. Missa inte att äta ”Stjerneskud”, på Hovmesteren i Løkken eller Hirtshals fiskehus. Løkken centrum är mycket mysigt och det är det även i Blokhus, Skagen och Lönstrup. Glöm inte att titta vid stranden också i Lönstrup. Om ni besöker Skagen så titta även vid Gamla Skagen. En annan höjdpunkt är Anne Justs Have i Hune, en mycket fin trädgård som bör ses. Flera i vårat sällskap är ”slaviska” följare av den danska Tv-serien ”Badhotellet”, så vi tog en tur till Svinkløv, där en del av utomhus-scenerna spelas in. Aalborg är också en intresssnt stad med många vackra korsvirkeshus. Stränderna och havet är ändå det bästa, helt otroligt magnifikt. Kan inte beskrivas med ord. Måste ses!


Sol og Strand gäst besökte området från
 
04-08-2018 till 11-08-2018

Sanddynorna i Råbjerg och Grenen i Skagen är värda ett besök! Åk till nybyggda äventyrsgolfen som ligger en kvart bort från Lökken med bil. Den bästa minigolfen som vi spelat!


Emma, EKSJÖ besökte området från
 
28-07-2018 till 04-08-2018

Fårup Sommerland är en jättebra nöjespark! Passar stora och små med blandade åkattraktioner. Stor park med mycket träd som ger skugga. Jättefina lekplatser för stora och små. Maten är bra och det finns att välja på mycket på området. Parken är gigantisk med ett stort vattenland så en heldag är inga problem att spendera här. Vattenlandet stänger en timma innan parken vilket kan vara bra att veta. Rekommenderas!


Anna, LINKÖPING besökte området från
 
21-07-2018 till 28-07-2018

Loppmarknad i Lökken på torsdagar.


Josef, HALLSTAHAMMAR besökte området från
 
16-06-2018 till 30-06-2018

Vi fick uppleva Sankt Hans som är en Dansk tradition. Ett bra utbud av restauranger och butiker


 
youtube
 

Område

Løkken i Nordjylland är en populär semesterort, speciellt för semesteruthyrning - och med god anledning! Här hittar ni allt som familjen kan önska sig i en sommarstuga vid Nordsjön. Och i många av våra sommarstugor är det också tillåtet att ta med hund. I det gamla Løkken hittar ni de charmiga, gamla fiskestugorna. Staden har många bra restauranger, ofta med uteservering och ofta med utsikt, antingen över det pulserande stadslivet eller vattnet. Missa inte Lökkens specialitet; stekt rödspätta! Här finns bra möjligheter att handla. Lökken har också ett museum, karamellkokeri och flera gallerier. Lökken har ett livligt kulturliv för alla åldrar - under sommaren anordnas det bl. a många konserter, loppmarknader, antikmässor, strandaerobic, sandtävlingar och guidade stadspromenader och promenader över sanddynerna. På Lökken Strand kan ni se fiskebåtar som dragits upp på land efter att de kommit hem från havet och kanske kan ni köpa med er nyfångad fisk hem.

 
Sommardag på Lökken Strand med livräddningstorn och de karaktäristiska badhusen Sommarstämning på badorten Lökken Barn vid strandkanten på Lökken Strand Bunkrar på den norra delen av Lökken Strand
 

Strande

Lökken har en av Nordeuropas bästa badstränder. Den breda, vita sandstranden i Nordjylland kännetecknas av de små vita badhusen längs med de höga, avskärmade dynerna med strandråg på båda sidor av infartsvägen till stranden. Stranden är 10 km lång och helt stenfri. Här finns ett flertal bunkrar från 2:a världskriget, som ibland kan ge lä för vinden under en blåsig dag. Bilar är tillåtna på stranden, men vissa zoner är helt bilfria. Västanvinden gör att det alltid finns vågor på havet och det inbjuder till både bad och surfing. På sommaren anordnas beachvolley utmed strandkanten. Under alla årstider inbjuder stranden till promenader. Njut av solnedgången över havet från stranden, klitterna eller piren. På Lökken Strand kan ni uppleva att fiskebåtarna släpas på land efter en tur till havet, och kanske köpa nyfångad fisk.

Natur

Naturen omkring Lökken varierar mellan bred sandstrand, Nordsjöns vindpinade klitt landskap och frodiga ängar, sanddynshedar och skogsområden. Strax söder om Lökken, mellan Saltum och Grönhöj, finns ett kuperat landskap med skog, hav och klittodlingar. Från utsiktsplatsen Guldagerhøj kan ni se ut över hela Jammerbukten. Utmed kusten norr om Lökken, kan ni se den stora Lønstrup Klint. Hur sandflykten påverkat landskapet, kan bl. a ses vid Rubjerg Knude, där sanddynen framför fyren nu är högre än den totala höjden på fyrtornet.

Aktiviteter

Lökken har massor av aktivitetsmöjligheter. Här finns en inbjudande strand, golfbana, Put & Take fiskeparker, tennisbanor, bowlingcenter och gokartbana. Året runt, kan sportfiskare fiska från piren i Lökken eller från stranden i det närliggande Nr. Lyngby. Ni kan promenera, cykla eller rida i de härliga omgivningarna. Ridhästar kan hyras i området. Golfspelare kan besöka Løkken Golfklub, som har en vacker 18-håls bana och en 9-håls Pay & Play bana, öppen hela året. Action House i Lökken har bowlingbanor, lasergame, paintball, gokarts, spelhall, bollhall, el-bilar, Internetcafé, restaurang och diskotek. Ni kan paraglida och flyga drake från Nr. Lyngbys 15 km långa klint, som varierar mellan 30 till 100 m i höjd. Aktivitetscentret Action House erbjuder roliga och nervpirrande aktiviteter året runt.

Sevärdheter

Lökken är hemorten för många konstnärer och ni kan besöka flera gallerier och konstbutiker runt omkring. Besök även det aktiva karamellkokeriet eller ljusstöperiet. Kustfiskemuseet i Lökken ställer ut en kustbåt, en fiskebåt samt div. föremål och bilder och har även en utställning om räddningskåren. I Family Farm Fun Park i Vitterup kan ni klappa och mata de tama husdjuren, rida på ponnyhästar, köra leksakstraktor, köra vattencykel på en stor sjö och äta Er medhavda matsäck i de vackra omgivningarna (5 km). Utanför Lökken kan ni besöka Børglum Kloster - ett vackert, gammalt munkkloster från 1180-talet med karaktär, utställningar, kyrka och parkliknande omgivningar (8 km). Ett sandflyktsmuseum finns i närheten av Rubjerg Knude Fyr. Fyren, som byggdes år 1900, kommer att sandas till under loppet av några få år. Därifrån får Ni en flott utsikt över havet och landskapet (11 km).

Utflykter

I nöjesparken Fårup Sommerland & Aquapark kan ni roa er med mer än 50 spännande aktiviteter för hela familjen, inkl. Danmarks största äventyrsbad och Danmarks största rutschbana, Falken. När entréavgiften är betald, kan ni prova alla attraktionerna på Fårup Sommerland (13 km). Haven i Hune är en 5 100 m2 stor, vacker, färgsprakande och inspirerande trädgård med bl. a försäljning av plantor, konst och likn. Här finns också ett café (20 km). Nordsjömuseet i Hirtshals är berömt för att ha Europas största saltvattenakvarium, Oceanariet med 4,5 milj. liter vatten i. På Nordsjömuseet kan ni se ca. 60 olika arter av fisk från hela Nordsjön, varav några Ni även kan ta på (32 km). I Hirtshals kan vi bl. a. också besöka Bunkermuseet Hirtshals 10. Batteri - en komplett bunkeranläggning med museum från 2:a världskriget.

 

Författare:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Stugor i Lökken

Sök semesterstuga
 
  •  

   Lökken Stuga, Lökken

   6 Recensioner


    

   Sovplatser: 6   •   Sovrum: 3
   Husdjur tillåtit: no   •   100 m till vattnet
   Reg. nr.: 11-4410

    
   1 vecka från SEK 4953,-
    
  •  

   Lökken Stuga, Lökken

   8 Recensioner


    

   Sovplatser: 8   •   Sovrum: 3
   Husdjur tillåtit: 2   •   500 m till vattnet
   Reg. nr.: 11-4184

    
   1 vecka från SEK 5412,-
    
  •  

   Lökken Stuga, Lökken

   6 Recensioner


    

   Sovplatser: 4   •   Sovrum: 2
   Husdjur tillåtit: no   •   50 m till vattnet
   Reg. nr.: 11-4488

    
   1 vecka från SEK 7075,-
    
  •  

   Lökken Stuga, Lökken

   9 Recensioner


    

   Sovplatser: 4   •   Sovrum: 2
   Husdjur tillåtit: 2   •   10 m till vattnet
   Reg. nr.: 11-4476

    
   1 vecka från SEK 4988,-
    
  •  

   Lökken Stuga, Lökken

   3 Recensioner


    

   Sovplatser: 5   •   Sovrum: 3
   Husdjur tillåtit: 1   •   300 m till vattnet
   Reg. nr.: 11-4319

    
   1 vecka från SEK 4794,-
    
  •  

   Lökken Stuga, Lökken

   2 Recensioner


    

   Sovplatser: 6   •   Sovrum: 3
   Husdjur tillåtit: no   •   300 m till vattnet
   Reg. nr.: 11-4161

    
   1 vecka från SEK 6668,-
    
  •  

   Lökken Stuga, Lökken

   4 Recensioner


    

   Sovplatser: 6   •   Sovrum: 3
   Husdjur tillåtit: no   •   300 m till vattnet
   Reg. nr.: 11-4444

    
   1 vecka från SEK 6881,-
    
  •  

   Lökken Stuga, Lökken

   5 Recensioner


    

   Sovplatser: 4   •   Sovrum: 2
   Husdjur tillåtit: no   •   75 m till vattnet
   Reg. nr.: 11-4317

    
   1 vecka från SEK 3818,-
    
  •  

   Lökken Stuga, Lökken

   3 Recensioner


    

   Sovplatser: 5   •   Sovrum: 3
   Husdjur tillåtit: 2   •   250 m till vattnet
   Reg. nr.: 11-4335

    
   1 vecka från SEK 4371,-
    
  • Inklusive slutrengöring
    

   Lökken Stuga, Lökken

    

   Sovplatser: 6   •   Sovrum: 3
   Husdjur tillåtit: no   •   300 m till vattnet
   Reg. nr.: 11-4326

    
   1 vecka från SEK 6435,-
    
  •  

   Lökken Stuga, Lökken

   3 Recensioner


    

   Sovplatser: 6   •   Sovrum: 3
   Husdjur tillåtit: no   •   300 m till vattnet
   Reg. nr.: 11-4477

    
   1 vecka från SEK 3909,-
    
  • Inklusive slutrengöring
    

   Lökken Semester lägenhet i en stad, Lökken

    

   Sovplatser: 6   •   Sovrum: 2
   Husdjur tillåtit: no   •   150 m till vattnet
   Reg. nr.: 11-4509

    
   1 vecka från SEK 9826,-
    
  • Inklusive slutrengöring
    

   Lökken Stuga, Lökken

   5 Recensioner


    

   Sovplatser: 8   •   Sovrum: 4
   Husdjur tillåtit: 2   •   25 m till vattnet
   Reg. nr.: 11-4223

    
   1 vecka från SEK 8378,-
    
  •  

   Lökken Stuga, Lökken

   9 Recensioner


    

   Sovplatser: 6   •   Sovrum: 3
   Husdjur tillåtit: 2   •   250 m till vattnet
   Reg. nr.: 11-4469

    
   1 vecka från SEK 2579,-
    
  •  

   Lökken Stuga, Lökken

   5 Recensioner


    

   Sovplatser: 4   •   Sovrum: 2
   Husdjur tillåtit: 1   •   100 m till vattnet
   Reg. nr.: 11-4377

    
   1 vecka från SEK 3438,-
    
  •  

   Lökken Stuga, Lökken

   4 Recensioner


    

   Sovplatser: 6   •   Sovrum: 3
   Husdjur tillåtit: 2   •   300 m till vattnet
   Reg. nr.: 11-4196

    
   1 vecka från SEK 3277,-
    
  •  

   Lökken Stuga, Lökken

   3 Recensioner


    

   Sovplatser: 6   •   Sovrum: 3
   Husdjur tillåtit: 1   •   325 m till vattnet
   Reg. nr.: 11-4322

    
   1 vecka från SEK 4006,-
    
  •  

   Lökken Stuga, Lökken

   7 Recensioner


    

   Sovplatser: 6   •   Sovrum: 3
   Husdjur tillåtit: no   •   500 m till vattnet
   Reg. nr.: 11-4478

    
   1 vecka från SEK 4770,-
    
  •  

   Lökken Stuga, Lökken

    

   Sovplatser: 5   •   Sovrum: 3
   Husdjur tillåtit: no   •   350 m till vattnet
   Reg. nr.: 11-4443

    
   1 vecka från SEK 4751,-
    
  •  

   Lökken Stuga, Lökken

   7 Recensioner


    

   Sovplatser: 6   •   Sovrum: 1
   Husdjur tillåtit: no   •   100 m till vattnet
   Reg. nr.: 11-4392

    
   1 vecka från SEK 2904,-
    
  •  

   Lökken Stuga, Lökken

   10 Recensioner


    

   Sovplatser: 4   •   Sovrum: 2
   Husdjur tillåtit: 1   •   100 m till vattnet
   Reg. nr.: 11-4391

    
   1 vecka från SEK 3236,-
    
  •  

   Lökken Stuga, Lökken

   7 Recensioner


    

   Sovplatser: 8   •   Sovrum: 4
   Husdjur tillåtit: 2   •   250 m till vattnet
   Reg. nr.: 11-4235

    
   1 vecka från SEK 6995,-
    
  •  

   Lökken Stuga, Lökken

   6 Recensioner


    

   Sovplatser: 8   •   Sovrum: 4
   Husdjur tillåtit: 2   •   200 m till vattnet
   Reg. nr.: 11-4351

    
   1 vecka från SEK 4941,-
    
  •  

   Lökken Stuga, Lökken

   4 Recensioner


    

   Sovplatser: 6   •   Sovrum: 3
   Husdjur tillåtit: no   •   400 m till vattnet
   Reg. nr.: 11-4163

    
   1 vecka från SEK 5102,-
    
  •  

   Lökken Stuga, Lökken

   8 Recensioner


    

   Sovplatser: 2   •   Sovrum: 1
   Husdjur tillåtit: 1   •   100 m till vattnet
   Reg. nr.: 11-4242

    
   1 vecka från SEK 5030,-
    
  •  

   Lökken Semester lägenhet i en stad, Lökken

   6 Recensioner


    

   Sovplatser: 6   •   Sovrum: 3
   Husdjur tillåtit: 1   •   100 m till vattnet
   Reg. nr.: 11-4216

    
   1 vecka från SEK 5154,-
    
  • Inklusive slutrengöring
    

   Lökken Stuga i en stad, Lökken

   9 Recensioner


    

   Sovplatser: 8   •   Sovrum: 4
   Husdjur tillåtit: 1   •   150 m till vattnet
   Reg. nr.: 11-4110

    
   1 vecka från SEK 7404,-
    
  •  

   Lökken Stuga, Lökken

   4 Recensioner


    

   Sovplatser: 8   •   Sovrum: 4
   Husdjur tillåtit: 1   •   400 m till vattnet
   Reg. nr.: 11-4165

    
   1 vecka från SEK 4944,-
    
  •  

   Lökken Stuga, Lökken

   2 Recensioner


    

   Sovplatser: 6   •   Sovrum: 3
   Husdjur tillåtit: 2   •   75 m till vattnet
   Reg. nr.: 11-4191

    
   1 vecka från SEK 7509,-
    
  •  

   Lökken Stuga, Lökken

   2 Recensioner


    

   Sovplatser: 6   •   Sovrum: 3
   Husdjur tillåtit: no   •   400 m till vattnet
   Reg. nr.: 11-4195

    
   1 vecka från SEK 6719,-
    
  • Inklusive slutrengöring
    

   Lökken Semester lägenhet i en stad, Lökken

    

   Sovplatser: 4   •   Sovrum: 1
   Husdjur tillåtit: no   •   150 m till vattnet
   Reg. nr.: 11-4507

    
   1 vecka från SEK 6760,-
    
  •  

   Lökken Semester lägenhet i en stad, Lökken

    

   Sovplatser: 5   •   Sovrum: 3
   Husdjur tillåtit: no   •   500 m till vattnet
   Reg. nr.: 11-4495

    
   1 vecka från SEK 3102,-
    
  •  

   Lökken Stuga, Lökken

   6 Recensioner


    

   Sovplatser: 8   •   Sovrum: 3
   Husdjur tillåtit: no   •   500 m till vattnet
   Reg. nr.: 11-4179

    
   1 vecka från SEK 6374,-
    
  •  

   Lökken Stuga, Lökken

   2 Recensioner


    

   Sovplatser: 5   •   Sovrum: 3
   Husdjur tillåtit: 1   •   250 m till vattnet
   Reg. nr.: 11-4207

    
   1 vecka från SEK 3669,-
    
  •  

   Lökken Stuga, Lökken

    

   Sovplatser: 6   •   Sovrum: 3
   Husdjur tillåtit: no   •   350 m till vattnet
   Reg. nr.: 11-4206

    
   1 vecka från SEK 4505,-
    
  •  

   Lökken Stuga, Lökken

   5 Recensioner


    

   Sovplatser: 6   •   Sovrum: 3
   Husdjur tillåtit: 1   •   25 m till vattnet
   Reg. nr.: 11-4354

    
   1 vecka från SEK 6725,-
    
  •  

   Lökken Stuga, Lökken

   4 Recensioner


    

   Sovplatser: 8   •   Sovrum: 3
   Husdjur tillåtit: 1   •   100 m till vattnet
   Reg. nr.: 11-4449

    
   1 vecka från SEK 6655,-
    
  •  

   Lökken Stuga, Lökken

   6 Recensioner


    

   Sovplatser: 6   •   Sovrum: 3
   Husdjur tillåtit: 1   •   150 m till vattnet
   Reg. nr.: 11-4485

    
   1 vecka från SEK 4529,-
    
  • Inklusive slutrengöring
    

   Lökken Stuga, Lökken

   7 Recensioner


    

   Sovplatser: 6   •   Sovrum: 3
   Husdjur tillåtit: no   •   475 m till vattnet
   Reg. nr.: 11-4366

    
   1 vecka från SEK 13577,-
    
  •  

   Lökken Stuga, Lökken

   2 Recensioner


    

   Sovplatser: 7   •   Sovrum: 4
   Husdjur tillåtit: no   •   500 m till vattnet
   Reg. nr.: 11-4448

    
   1 vecka från SEK 4129,-
    
  • Inklusive slutrengöring
    

   Lökken Stuga, Lökken

   6 Recensioner


    

   Sovplatser: 10   •   Sovrum: 4
   Husdjur tillåtit: no   •   350 m till vattnet
   Reg. nr.: 11-4475

    
   1 vecka från SEK 16431,-
    
  •  

   Lökken Stuga, Lökken

   2 Recensioner


    

   Sovplatser: 6   •   Sovrum: 3
   Husdjur tillåtit: 1   •   50 m till vattnet
   Reg. nr.: 11-4167

    
   1 vecka från SEK 6424,-
    
  •  

   Lökken Stuga, Lökken

   2 Recensioner


    

   Sovplatser: 6   •   Sovrum: 3
   Husdjur tillåtit: no   •   150 m till vattnet
   Reg. nr.: 11-4491

    
   1 vecka från SEK 4117,-
    
  •  

   Lökken Stuga, Lökken

   2 Recensioner


    

   Sovplatser: 6   •   Sovrum: 3
   Husdjur tillåtit: 1   •   700 m till vattnet
   Reg. nr.: 11-4464

    
   1 vecka från SEK 12264,-
    
  •  

   Lökken Stuga i en stad, Lökken

   7 Recensioner


    

   Sovplatser: 4   •   Sovrum: 2
   Husdjur tillåtit: no   •   275 m till vattnet
   Reg. nr.: 11-4369

    
   1 vecka från SEK 5411,-
    
  •  

   Lökken Stuga, Lökken

   2 Recensioner


    

   Sovplatser: 4   •   Sovrum: 2
   Husdjur tillåtit: 1   •   150 m till vattnet
   Reg. nr.: 11-4213

    
   1 vecka från SEK 4220,-
    
  •  

   Lökken Stuga, Lökken

    

   Sovplatser: 4   •   Sovrum: 2
   Husdjur tillåtit: no   •   100 m till vattnet
   Reg. nr.: 11-4455

    
   1 vecka från SEK 6952,-
    
  •  

   Lökken Stuga, Lökken

   4 Recensioner


    

   Sovplatser: 4   •   Sovrum: 2
   Husdjur tillåtit: no   •   50 m till vattnet
   Reg. nr.: 11-4436

    
   1 vecka från SEK 6249,-
    
  •  

   Lökken Stuga, Lökken

   5 Recensioner


    

   Sovplatser: 4   •   Sovrum: 3
   Husdjur tillåtit: 1   •   400 m till vattnet
   Reg. nr.: 11-4203

    
   1 vecka från SEK 3298,-
    
  • Inklusive slutrengöring
    

   Lökken Stuga, Lökken

   5 Recensioner


    

   Sovplatser: 6   •   Sovrum: 3
   Husdjur tillåtit: no   •   100 m till vattnet
   Reg. nr.: 11-4240

    
   1 vecka från SEK 5748,-
    
  •  

   Lökken Stuga, Lökken

   8 Recensioner


    

   Sovplatser: 6   •   Sovrum: 3
   Husdjur tillåtit: 2   •   75 m till vattnet
   Reg. nr.: 11-4365

    
   1 vecka från SEK 3002,-
    
  •  

   Lökken Stuga, Lökken

   7 Recensioner


    

   Sovplatser: 8   •   Sovrum: 4
   Husdjur tillåtit: no   •   100 m till vattnet
   Reg. nr.: 11-4356

    
   1 vecka från SEK 4522,-
    
  •  

   Lökken Stuga, Lökken

   6 Recensioner


    

   Sovplatser: 8   •   Sovrum: 4
   Husdjur tillåtit: no   •   100 m till vattnet
   Reg. nr.: 11-4404

    
   1 vecka från SEK 5694,-
    
  •  

   Lökken Semester lägenhet, Lökken

   6 Recensioner


    

   Sovplatser: 4   •   Sovrum: 1
   Husdjur tillåtit: no   •   75 m till vattnet
   Reg. nr.: 11-4402

    
   1 vecka från SEK 4040,-
    
  •  

   Lökken Semester lägenhet i en stad, Lökken

   3 Recensioner


    

   Sovplatser: 10   •   Sovrum: 5
   Husdjur tillåtit: 1   •   150 m till vattnet
   Reg. nr.: 11-4241

    
   1 vecka från SEK 4809,-
    
  •  

   Lökken Stuga, Lökken

   5 Recensioner


    

   Sovplatser: 6   •   Sovrum: 3
   Husdjur tillåtit: 1   •   100 m till vattnet
   Reg. nr.: 11-4180

    
   1 vecka från SEK 3736,-
    
  •  

   Lökken Stuga, Lökken

   8 Recensioner


    

   Sovplatser: 8   •   Sovrum: 4
   Husdjur tillåtit: 2   •   900 m till vattnet
   Reg. nr.: 11-4479

    
   1 vecka från SEK 5422,-
    
  •  

   Lökken Semester lägenhet i en stad, Lökken

   4 Recensioner


    

   Sovplatser: 6   •   Sovrum: 2
   Husdjur tillåtit: 1   •   300 m till vattnet
   Reg. nr.: 11-4489

    
   1 vecka från SEK 4610,-
    
  • Inklusive slutrengöring
    

   Lökken Stuga, Lökken

   4 Recensioner


    

   Sovplatser: 6   •   Sovrum: 3
   Husdjur tillåtit: no   •   600 m till vattnet
   Reg. nr.: 11-4490

    
   1 vecka från SEK 5775,-
    
  •  

   Lökken Stuga, Lökken

   6 Recensioner


    

   Sovplatser: 6   •   Sovrum: 4
   Husdjur tillåtit: 1   •   650 m till vattnet
   Reg. nr.: 11-4350

    
   1 vecka från SEK 3474,-
    
  •  

   Lökken Stuga, Lökken

   5 Recensioner


    

   Sovplatser: 5   •   Sovrum: 3
   Husdjur tillåtit: no   •   200 m till vattnet
   Reg. nr.: 11-4272

    
   1 vecka från SEK 4935,-
    
  •  

   Lökken Stuga, Lökken

   7 Recensioner


    

   Sovplatser: 5   •   Sovrum: 2
   Husdjur tillåtit: 1   •   100 m till vattnet
   Reg. nr.: 11-4438

    
   1 vecka från SEK 3631,-
    
  • Inklusive slutrengöring
    

   Lökken Stuga, Lökken

   3 Recensioner


    

   Sovplatser: 4   •   Sovrum: 3
   Husdjur tillåtit: no   •   300 m till vattnet
   Reg. nr.: 11-4182

    
   1 vecka från SEK 6895,-
    
  • Inklusive slutrengöring
    

   Lökken Stuga, Lökken

   2 Recensioner


    

   Sovplatser: 8   •   Sovrum: 3
   Husdjur tillåtit: 1   •   300 m till vattnet
   Reg. nr.: 11-4181

    
   1 vecka från SEK 5560,-