Hyr semesterstuga i Lökken - Boka här

Stuga i Lökken, Nordvästjylland, Danmark till uthyrning!

Lökken är en populär badort vid Nordsjön, där det finns vackra stränder med vita badhytter, fiskebåtar och bunkrar, ett aktivt och charmigt stadsliv och många trevliga sommarstugor i natursköna omgivningar. Lökken är känt för uthyrning av sommarstugor och bjuder på aktiviteter och attraktioner för alla.

 

Gästers recension från Lökken

 
 

1564 gäster har givit Lökken ett genomsnittligt betyg på 4,60 av 5 möjliga stjärnor.


Gästernas tips för upplevelser i området

?
 
Roland, BOLLEBYGD besökte området från
 
01-09-2018 till 08-09-2018

Jag var och arbetade hos Lökken Miniby.


Eva, Västerås besökte området från
 
25-08-2018 till 08-09-2018

För att hitta lite undangömda pärlor kan vi rekommendera de 4 Klöverstigarna av varierande längd. Flera gånger hittade vi unika stigar och vägar som vi inte hamnat på om de här stigarna inte funnits. Kartor finns på turistbyrån och en relativt tydligt skyltning utgpr från torget vid Badhotellet,


elisabeth, ELLÖS besökte området från
 
11-08-2018 till 18-08-2018

Cafe´Frandsen är ett trevligt ställe att ta en öl på, även deras mat är helt okey. Hela Lökken är ett trevligt och en helt underbar plats att varva ner på! samtidigt som det finns hur mycket som helst att göra i omgivningarna om man vill det, såsom simhus, rida på stranden, actionhuose med bowling, gocart osv, och en massa vattenrelaterade saker. missa inte stranden vid sämre väder det är en häftig naturupplevelse!


Sol og Strand gäst besökte området från
 
04-08-2018 till 11-08-2018

Sanddynorna i Råbjerg och Grenen i Skagen är värda ett besök! Åk till nybyggda äventyrsgolfen som ligger en kvart bort från Lökken med bil. Den bästa minigolfen som vi spelat!


Heléne, KALMAR besökte området från
 
04-08-2018 till 11-08-2018

Våra tips är: den fantastiska standen, som vi körde på mellan Løkken och Blokhus. Grenen där Skagerack och Kattegat möts, Skagen och Skagenmuséet, Nordsœakvariet i Hirtshals där man kan se bla den underliga klumpfisken. Missa inte att äta ”Stjerneskud”, på Hovmesteren i Løkken eller Hirtshals fiskehus. Løkken centrum är mycket mysigt och det är det även i Blokhus, Skagen och Lönstrup. Glöm inte att titta vid stranden också i Lönstrup. Om ni besöker Skagen så titta även vid Gamla Skagen. En annan höjdpunkt är Anne Justs Have i Hune, en mycket fin trädgård som bör ses. Flera i vårat sällskap är ”slaviska” följare av den danska Tv-serien ”Badhotellet”, så vi tog en tur till Svinkløv, där en del av utomhus-scenerna spelas in. Aalborg är också en intresssnt stad med många vackra korsvirkeshus. Stränderna och havet är ändå det bästa, helt otroligt magnifikt. Kan inte beskrivas med ord. Måste ses!


Sol og Strand gäst besökte området från
 
04-08-2018 till 11-08-2018

Ett besök i Lønstrup med alla gallerier är ett måste och att rida islandshäst i solnedgången.


Emma, EKSJÖ besökte området från
 
28-07-2018 till 04-08-2018

Fårup Sommerland är en jättebra nöjespark! Passar stora och små med blandade åkattraktioner. Stor park med mycket träd som ger skugga. Jättefina lekplatser för stora och små. Maten är bra och det finns att välja på mycket på området. Parken är gigantisk med ett stort vattenland så en heldag är inga problem att spendera här. Vattenlandet stänger en timma innan parken vilket kan vara bra att veta. Rekommenderas!


Anna, LINKÖPING besökte området från
 
21-07-2018 till 28-07-2018

Loppmarknad i Lökken på torsdagar.


Josef, HALLSTAHAMMAR besökte området från
 
16-06-2018 till 30-06-2018

Vi fick uppleva Sankt Hans som är en Dansk tradition. Ett bra utbud av restauranger och butiker


 

Område

Løkken i Nordjylland är en populär semesterort, speciellt för semesteruthyrning - och med god anledning! Här hittar ni allt som familjen kan önska sig i en sommarstuga vid Nordsjön. Och i många av våra sommarstugor är det också tillåtet att ta med hund. I det gamla Løkken hittar ni de charmiga, gamla fiskestugorna. Staden har många bra restauranger, ofta med uteservering och ofta med utsikt, antingen över det pulserande stadslivet eller vattnet. Missa inte Lökkens specialitet; stekt rödspätta! Här finns bra möjligheter att handla. Lökken har också ett museum, karamellkokeri och flera gallerier. Lökken har ett livligt kulturliv för alla åldrar - under sommaren anordnas det bl. a många konserter, loppmarknader, antikmässor, strandaerobic, sandtävlingar och guidade stadspromenader och promenader över sanddynerna. På Lökken Strand kan ni se fiskebåtar som dragits upp på land efter att de kommit hem från havet och kanske kan ni köpa med er nyfångad fisk hem.

Mer arrow

 
Sommardag på Lökken Strand med livräddningstorn och de karaktäristiska badhusen Sommarstämning på badorten Lökken Barn vid strandkanten på Lökken Strand Bunkrar på den norra delen av Lökken Strand
 

Strande

Lökken har en av Nordeuropas bästa badstränder. Den breda, vita sandstranden i Nordjylland kännetecknas av de små vita badhusen längs med de höga, avskärmade dynerna med strandråg på båda sidor av infartsvägen till stranden. Stranden är 10 km lång och helt stenfri. Här finns ett flertal bunkrar från 2:a världskriget, som ibland kan ge lä för vinden under en blåsig dag. Bilar är tillåtna på stranden, men vissa zoner är helt bilfria. Västanvinden gör att det alltid finns vågor på havet och det inbjuder till både bad och surfing. På sommaren anordnas beachvolley utmed strandkanten. Under alla årstider inbjuder stranden till promenader. Njut av solnedgången över havet från stranden, klitterna eller piren. På Lökken Strand kan ni uppleva att fiskebåtarna släpas på land efter en tur till havet, och kanske köpa nyfångad fisk.

Natur

Naturen omkring Lökken varierar mellan bred sandstrand, Nordsjöns vindpinade klitt landskap och frodiga ängar, sanddynshedar och skogsområden. Strax söder om Lökken, mellan Saltum och Grönhöj, finns ett kuperat landskap med skog, hav och klittodlingar. Från utsiktsplatsen Guldagerhøj kan ni se ut över hela Jammerbukten. Utmed kusten norr om Lökken, kan ni se den stora Lønstrup Klint. Hur sandflykten påverkat landskapet, kan bl. a ses vid Rubjerg Knude, där sanddynen framför fyren nu är högre än den totala höjden på fyrtornet.

Aktiviteter

Lökken har massor av aktivitetsmöjligheter. Här finns en inbjudande strand, golfbana, Put & Take fiskeparker, tennisbanor, bowlingcenter och gokartbana. Året runt, kan sportfiskare fiska från piren i Lökken eller från stranden i det närliggande Nr. Lyngby. Ni kan promenera, cykla eller rida i de härliga omgivningarna. Ridhästar kan hyras i området. Golfspelare kan besöka Løkken Golfklub, som har en vacker 18-håls bana och en 9-håls Pay & Play bana, öppen hela året. Action House i Lökken har bowlingbanor, lasergame, paintball, gokarts, spelhall, bollhall, el-bilar, Internetcafé, restaurang och diskotek. Ni kan paraglida och flyga drake från Nr. Lyngbys 15 km långa klint, som varierar mellan 30 till 100 m i höjd. Aktivitetscentret Action House erbjuder roliga och nervpirrande aktiviteter året runt.

Sevärdheter

Lökken är hemorten för många konstnärer och ni kan besöka flera gallerier och konstbutiker runt omkring. Besök även det aktiva karamellkokeriet eller ljusstöperiet. Kustfiskemuseet i Lökken ställer ut en kustbåt, en fiskebåt samt div. föremål och bilder och har även en utställning om räddningskåren. I Family Farm Fun Park i Vitterup kan ni klappa och mata de tama husdjuren, rida på ponnyhästar, köra leksakstraktor, köra vattencykel på en stor sjö och äta Er medhavda matsäck i de vackra omgivningarna (5 km). Utanför Lökken kan ni besöka Børglum Kloster - ett vackert, gammalt munkkloster från 1180-talet med karaktär, utställningar, kyrka och parkliknande omgivningar (8 km). Ett sandflyktsmuseum finns i närheten av Rubjerg Knude Fyr. Fyren, som byggdes år 1900, kommer att sandas till under loppet av några få år. Därifrån får Ni en flott utsikt över havet och landskapet (11 km).

Utflykter

I nöjesparken Fårup Sommerland & Aquapark kan ni roa er med mer än 50 spännande aktiviteter för hela familjen, inkl. Danmarks största äventyrsbad och Danmarks största rutschbana, Falken. När entréavgiften är betald, kan ni prova alla attraktionerna på Fårup Sommerland (13 km). Haven i Hune är en 5 100 m2 stor, vacker, färgsprakande och inspirerande trädgård med bl. a försäljning av plantor, konst och likn. Här finns också ett café (20 km). Nordsjömuseet i Hirtshals är berömt för att ha Europas största saltvattenakvarium, Oceanariet med 4,5 milj. liter vatten i. På Nordsjömuseet kan ni se ca. 60 olika arter av fisk från hela Nordsjön, varav några Ni även kan ta på (32 km). I Hirtshals kan vi bl. a. också besöka Bunkermuseet Hirtshals 10. Batteri - en komplett bunkeranläggning med museum från 2:a världskriget.

 

Författare:


Copyright © 2003-2018 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


Mindre arrow

 

221 Stugor i Lökken

Sök semesterstuga
  • Lökken  Visa på karta

   Kategori: 

   ?

    

   Reg. nr.: 11-4022

   Sovplatser: 6

   Sovrum: 3

   Husdjur tillåtit: Nej

   Internet: Ja

   150 m till vattnet

  • Lökken  Visa på karta

   Kategori: 

   ?

    

   Reg. nr.: 11-4209

   Sovplatser: 6

   Sovrum: 3

   Husdjur tillåtit: 2

   Internet: Ja

   50 m till vattnet

  • Lökken  Visa på karta

   Kategori: 

   ?

    

   Reg. nr.: 11-4401

   Sovplatser: 4

   Sovrum: 2

   Husdjur tillåtit: Nej

   Internet: Ja

   100 m till vattnet

  • Lökken  Visa på karta

   Kategori: 

   ?

    

   Reg. nr.: 11-4180

   Sovplatser: 6

   Sovrum: 3

   Husdjur tillåtit: 1

   Internet: Ja

   100 m till vattnet

  • Lökken  Visa på karta

   Kategori: 

   ?

    

   Reg. nr.: 11-4167

   Sovplatser: 6

   Sovrum: 3

   Husdjur tillåtit: 1

   Internet: Ja

   50 m till vattnet

  • Lökken  Visa på karta

   Kategori: 

   ?

    

   Reg. nr.: 11-4438

   Sovplatser: 4

   Sovrum: 2

   Husdjur tillåtit: 1

   Internet: Ja

   100 m till vattnet

  • Lökken  Visa på karta

   Kategori: 

   ?

    

   Reg. nr.: 11-4097

   Sovplatser: 9

   Sovrum: 3

   Husdjur tillåtit: 1

   Internet: Ja

   300 m till vattnet

  • Lökken  Visa på karta

   Kategori: 

   ?

    

   Reg. nr.: 11-4335

   Sovplatser: 5

   Sovrum: 3

   Husdjur tillåtit: 2

   Internet: Ja

   250 m till vattnet

  • Lökken  Visa på karta

   Kategori: 

   ?

    

   Reg. nr.: 11-4245

   Sovplatser: 6

   Sovrum: 3

   Husdjur tillåtit: 1

   Internet: Ja

   250 m till vattnet

  • Lökken  Visa på karta

   Kategori: 

   ?

    

   Reg. nr.: 11-4182

   Sovplatser: 6

   Sovrum: 3

   Husdjur tillåtit: Nej

   Internet: Ja

   300 m till vattnet

  • Lökken  Visa på karta

   Kategori: 

   ?

    

   Reg. nr.: 11-4242

   Sovplatser: 3

   Sovrum: 2

   Husdjur tillåtit: 1

   Internet: Ja

   100 m till vattnet

  • Lökken  Visa på karta

   Kategori: 

   ?

    

   Reg. nr.: 11-4240

   Sovplatser: 6

   Sovrum: 3

   Husdjur tillåtit: Nej

   Internet: Ja

   100 m till vattnet

    

   Inklusive slutrengöring

  • Lökken  Visa på karta

   Kategori: 

   ?

    

   Reg. nr.: 11-4316

   Sovplatser: 4

   Sovrum: 2

   Husdjur tillåtit: 1

   Internet: Ja

   300 m till vattnet

  • Lökken  Visa på karta

   Kategori: 

   ?

    

   Reg. nr.: 11-4351

   Sovplatser: 8

   Sovrum: 4

   Husdjur tillåtit: 2

   Internet: Ja

   200 m till vattnet

  • Lökken  Visa på karta

   Kategori: 

   ?

    

   Reg. nr.: 11-4166

   Sovplatser: 8

   Sovrum: 4

   Husdjur tillåtit: Nej

   Internet: Ja

   200 m till vattnet

  • Lökken  Visa på karta

   Kategori: 

   ?

    

   Reg. nr.: 11-4196

   Sovplatser: 6

   Sovrum: 3

   Husdjur tillåtit: 2

   Internet: Ja

   300 m till vattnet

  • Lökken  Visa på karta

   Kategori: 

   ?

    

   Reg. nr.: 11-4161

   Sovplatser: 6

   Sovrum: 3

   Husdjur tillåtit: Nej

   Internet: Ja

   300 m till vattnet

  • Lökken  Visa på karta

   Kategori: 

   ?

    

   Reg. nr.: 11-4208

   Sovplatser: 4

   Sovrum: 2

   Husdjur tillåtit: 1

   Internet: Ja

   350 m till vattnet

  • Lökken  Visa på karta

   Kategori: 

   ?

    

   Reg. nr.: 11-4370

   Sovplatser: 6

   Sovrum: 3

   Husdjur tillåtit: 1

   Internet: Ja

   350 m till vattnet

  • Lökken  Visa på karta

   Kategori: 

   ?

    

   Reg. nr.: 11-4361

   Sovplatser: 8

   Sovrum: 4

   Husdjur tillåtit: 1

   Internet: Ja

   125 m till vattnet

  • Lökken  Visa på karta

   Kategori: 

   ?

    

   Reg. nr.: 11-4210

   Sovplatser: 5

   Sovrum: 3

   Husdjur tillåtit: 1

   Internet: Ja

   375 m till vattnet

    

   Inklusive slutrengöring

  • Lökken  Visa på karta

   Kategori: 

   ?

    

   Reg. nr.: 11-4130

   Sovplatser: 10

   Sovrum: 4

   Husdjur tillåtit: Nej

   Internet: Ja

   400 m till vattnet

  • Lökken  Visa på karta

   Kategori: 

   ?

    

   Reg. nr.: 11-4324

   Sovplatser: 4

   Sovrum: 2

   Husdjur tillåtit: 2

   Internet: Ja

   50 m till vattnet

  • Lökken  Visa på karta

   Kategori: 

   ?

    

   Reg. nr.: 11-4455

   Sovplatser: 4

   Sovrum: 2

   Husdjur tillåtit: Nej

   Internet: Nej

   100 m till vattnet

  • Lökken  Visa på karta

   Kategori: 

   ?

    

   Reg. nr.: 11-4352

   Sovplatser: 3

   Sovrum: 2

   Husdjur tillåtit: 2

   Internet: Ja

   125 m till vattnet

  • Lökken  Visa på karta

   Kategori: 

   ?

    

   Reg. nr.: 11-4382

   Sovplatser: 7

   Sovrum: 3

   Husdjur tillåtit: Nej

   Internet: Nej

   250 m till vattnet

  • Lökken  Visa på karta

   Kategori: 

   ?

    

   Reg. nr.: 11-4188

   Sovplatser: 5

   Sovrum: 3

   Husdjur tillåtit: Nej

   Internet: Ja

   75 m till vattnet

  • Lökken  Visa på karta

   Kategori: 

   ?

    

   Reg. nr.: 11-4365

   Sovplatser: 6

   Sovrum: 3

   Husdjur tillåtit: 2

   Internet: Ja

   75 m till vattnet

  • Lökken  Visa på karta

   Kategori: 

   ?

    

   Reg. nr.: 11-4205

   Sovplatser: 6

   Sovrum: 3

   Husdjur tillåtit: 2

   Internet: Ja

   100 m till vattnet

  • Lökken  Visa på karta

   Kategori: 

   ?

    

   Reg. nr.: 11-4449

   Sovplatser: 8

   Sovrum: 3

   Husdjur tillåtit: 1

   Internet: Ja

   100 m till vattnet

  • Lökken  Visa på karta

   Kategori: 

   ?

    

   Reg. nr.: 11-4354

   Sovplatser: 6

   Sovrum: 3

   Husdjur tillåtit: 1

   Internet: Ja

   25 m till vattnet

  • Lökken  Visa på karta

   Kategori: 

   ?

    

   Reg. nr.: 11-4428

   Sovplatser: 7

   Sovrum: 3

   Husdjur tillåtit: Nej

   Internet: Ja

   600 m till vattnet

  • Lökken  Visa på karta

   Kategori: 

   ?

    

   Reg. nr.: 11-4184

   Sovplatser: 8

   Sovrum: 3

   Husdjur tillåtit: 2

   Internet: Ja

   500 m till vattnet

  • Lökken  Visa på karta

   Kategori: 

   ?

    

   Reg. nr.: 11-4424

   Sovplatser: 5

   Sovrum: 3

   Husdjur tillåtit: Nej

   Internet: Ja

   700 m till vattnet

  • Lökken  Visa på karta

   Kategori: 

   ?

    

   Reg. nr.: 11-4423

   Sovplatser: 8

   Sovrum: 3

   Husdjur tillåtit: 1

   Internet: Ja

   700 m till vattnet

  • Lökken  Visa på karta

   Kategori: 

   ?

    

   Reg. nr.: 11-4198

   Sovplatser: 6

   Sovrum: 3

   Husdjur tillåtit: 2

   Internet: Nej

   300 m till vattnet

  • Lökken  Visa på karta

   Kategori: 

   ?

    

   Reg. nr.: 11-4207

   Sovplatser: 5

   Sovrum: 3

   Husdjur tillåtit: 1

   Internet: Nej

   250 m till vattnet

  • Lökken  Visa på karta

   Kategori: 

   ?

    

   Reg. nr.: 11-4436

   Sovplatser: 4

   Sovrum: 2

   Husdjur tillåtit: Nej

   Internet: Ja

   50 m till vattnet

  • Lökken  Visa på karta

   Kategori: 

   ?

    

   Reg. nr.: 11-4403

   Sovplatser: 4

   Sovrum: 2

   Husdjur tillåtit: 1

   Internet: Ja

   50 m till vattnet

  • Lökken  Visa på karta

   Kategori: 

   ?

    

   Reg. nr.: 11-4124

   Sovplatser: 4

   Sovrum: 2

   Husdjur tillåtit: Nej

   Internet: Ja

   150 m till vattnet

  • Lökken  Visa på karta

   Kategori: 

   ?

    

   Reg. nr.: 11-4427

   Sovplatser: 6

   Sovrum: 2

   Husdjur tillåtit: 1

   Internet: Ja

   700 m till vattnet

  • Lökken  Visa på karta

   Kategori: 

   ?

    

   Reg. nr.: 11-4348

   Sovplatser: 4

   Sovrum: 3

   Husdjur tillåtit: Nej

   Internet: Nej

   150 m till vattnet

  • Lökken  Visa på karta

   Kategori: 

   ?

    

   Reg. nr.: 11-4404

   Sovplatser: 7

   Sovrum: 4

   Husdjur tillåtit: Nej

   Internet: Ja

   100 m till vattnet

  • Lökken  Visa på karta

   Kategori: 

   ?

    

   Reg. nr.: 11-4410

   Sovplatser: 6

   Sovrum: 3

   Husdjur tillåtit: Nej

   Internet: Ja

   100 m till vattnet

  • Lökken  Visa på karta

   Kategori: 

   ?

    

   Reg. nr.: 11-4420

   Sovplatser: 8

   Sovrum: 4

   Husdjur tillåtit: 1

   Internet: Ja

   100 m till vattnet

  • Lökken  Visa på karta

   Kategori: 

   ?

    

   Reg. nr.: 11-4179

   Sovplatser: 8

   Sovrum: 3

   Husdjur tillåtit: 2

   Internet: Ja

   500 m till vattnet

  • Lökken  Visa på karta

   Kategori: 

   ?

    

   Reg. nr.: 11-4451

   Sovplatser: 12

   Sovrum: 4

   Husdjur tillåtit: 1

   Internet: Ja

   600 m till vattnet

  • Lökken  Visa på karta

   Kategori: 

   ?

    

   Reg. nr.: 11-4422

   Sovplatser: 6

   Sovrum: 3

   Husdjur tillåtit: 1

   Internet: Ja

   800 m till vattnet

  • Lökken  Visa på karta

   Kategori: 

   ?

    

   Reg. nr.: 11-4386

   Sovplatser: 8

   Sovrum: 4

   Husdjur tillåtit: Nej

   Internet: Ja

   550 m till vattnet

  • Lökken  Visa på karta

   Kategori: 

   ?

    

   Reg. nr.: 11-4378

   Sovplatser: 4

   Sovrum: 2

   Husdjur tillåtit: Nej

   Internet: Ja

   450 m till vattnet

  • Lökken  Visa på karta

   Kategori: 

   ?

    

   Reg. nr.: 11-4319

   Sovplatser: 5

   Sovrum: 3

   Husdjur tillåtit: 1

   Internet: Ja

   300 m till vattnet

  • Lökken  Visa på karta

   Kategori: 

   ?

    

   Reg. nr.: 11-4213

   Sovplatser: 4

   Sovrum: 2

   Husdjur tillåtit: 1

   Internet: Ja

   150 m till vattnet

  • Lökken  Visa på karta

   Kategori: 

   ?

    

   Reg. nr.: 11-4274

   Sovplatser: 5

   Sovrum: 3

   Husdjur tillåtit: 1

   Internet: Ja

   300 m till vattnet

  • Lökken  Visa på karta

   Kategori: 

   ?

    

   Reg. nr.: 11-4317

   Sovplatser: 4

   Sovrum: 2

   Husdjur tillåtit: Nej

   Internet: Ja

   75 m till vattnet

  • Lökken  Visa på karta

   Kategori: 

   ?

    

   Reg. nr.: 11-4444

   Sovplatser: 6

   Sovrum: 3

   Husdjur tillåtit: Nej

   Internet: Ja

   300 m till vattnet

  • Lökken  Visa på karta

   Kategori: 

   ?

    

   Reg. nr.: 11-4326

   Sovplatser: 6

   Sovrum: 3

   Husdjur tillåtit: Nej

   Internet: Ja

   300 m till vattnet

  • Lökken  Visa på karta

   Kategori: 

   ?

    

   Reg. nr.: 11-4415

   Sovplatser: 6

   Sovrum: 3

   Husdjur tillåtit: 1

   Internet: Ja

   300 m till vattnet

  • Lökken  Visa på karta

   Kategori: 

   ?

    

   Reg. nr.: 11-4190

   Sovplatser: 5

   Sovrum: 3

   Husdjur tillåtit: Nej

   Internet: Ja

   300 m till vattnet

  • Lökken  Visa på karta

   Kategori: 

   ?

    

   Reg. nr.: 11-4181

   Sovplatser: 8

   Sovrum: 3

   Husdjur tillåtit: 1

   Internet: Ja

   300 m till vattnet

  • Lökken  Visa på karta

   Kategori: 

   ?

    

   Reg. nr.: 11-4334

   Sovplatser: 4

   Sovrum: 2

   Husdjur tillåtit: Nej

   Internet: Nej

   400 m till vattnet

  • Lökken  Visa på karta

   Kategori: 

   ?

    

   Reg. nr.: 11-4158

   Sovplatser: 6

   Sovrum: 3

   Husdjur tillåtit: Nej

   Internet: Ja

   200 m till vattnet

  • Lökken  Visa på karta

   Kategori: 

   ?

    

   Reg. nr.: 11-4453

   Sovplatser: 6

   Sovrum: 3

   Husdjur tillåtit: 1

   Internet: Ja

   300 m till vattnet

  • Lökken  Visa på karta

   Kategori: 

   ?

    

   Reg. nr.: 11-4377

   Sovplatser: 4

   Sovrum: 2

   Husdjur tillåtit: 1

   Internet: Ja

   100 m till vattnet

  • Lökken  Visa på karta

   Kategori: 

   ?

    

   Reg. nr.: 11-4223

   Sovplatser: 8

   Sovrum: 4

   Husdjur tillåtit: 2

   Internet: Ja

   25 m till vattnet

    

   Inklusive slutrengöring

  • Lökken  Visa på karta

   Kategori: 

   ?

    

   Reg. nr.: 11-4252

   Sovplatser: 6

   Sovrum: 3

   Husdjur tillåtit: Nej

   Internet: Ja

   500 m till vattnet

  • Lökken  Visa på karta

   Kategori: 

   ?

    

   Reg. nr.: 11-4322

   Sovplatser: 6

   Sovrum: 3

   Husdjur tillåtit: 1

   Internet: Nej

   325 m till vattnet

  • Lökken  Visa på karta

   Kategori: 

   ?

    

   Reg. nr.: 11-4452

   Sovplatser: 4

   Sovrum: 2

   Husdjur tillåtit: 1

   Internet: Ja

   300 m till vattnet

  • Lökken  Visa på karta

   Kategori: 

   ?

    

   Reg. nr.: 11-4380

   Sovplatser: 6

   Sovrum: 2

   Husdjur tillåtit: 1

   Internet: Ja

   300 m till vattnet

  • Lökken  Visa på karta

   Kategori: 

   ?

    

   Reg. nr.: 11-4464

   Sovplatser: 8

   Sovrum: 3

   Husdjur tillåtit: 1

   Internet: Ja

   700 m till vattnet

  • Lökken  Visa på karta

   Kategori: 

   ?

    

   Reg. nr.: 11-4385

   Sovplatser: 11

   Sovrum: 5

   Husdjur tillåtit: Nej

   Internet: Ja

   8000 m till vattnet

  • Lökken  Visa på karta

   Kategori: 

   ?

    

   Reg. nr.: 11-4384

   Sovplatser: 4

   Sovrum: 2

   Husdjur tillåtit: Nej

   Internet: Ja

   450 m till vattnet

  • Lökken  Visa på karta

   Kategori: 

   ?

    

   Reg. nr.: 11-4259

   Sovplatser: 5

   Sovrum: 2

   Husdjur tillåtit: 1

   Internet: Ja

   450 m till vattnet

  • Lökken  Visa på karta

   Kategori: 

   ?

    

   Reg. nr.: 11-4109

   Sovplatser: 6

   Sovrum: 3

   Husdjur tillåtit: Nej

   Internet: Ja

   300 m till vattnet

  • Lökken  Visa på karta

   Kategori: 

   ?

    

   Reg. nr.: 11-4305

   Sovplatser: 6

   Sovrum: 3

   Husdjur tillåtit: Nej

   Internet: Ja

   150 m till vattnet

  • Lökken  Visa på karta

   Kategori: 

   ?

    

   Reg. nr.: 11-4191

   Sovplatser: 6

   Sovrum: 3

   Husdjur tillåtit: 2

   Internet: Nej

   75 m till vattnet

  • Lökken  Visa på karta

   Kategori: 

   ?

    

   Reg. nr.: 11-4281

   Sovplatser: 6

   Sovrum: 3

   Husdjur tillåtit: 2

   Internet: Ja

   450 m till vattnet

  • Lökken  Visa på karta

   Kategori: 

   ?

    

   Reg. nr.: 11-4468

   Sovplatser: 8

   Sovrum: 4

   Husdjur tillåtit: 1

   Internet: Ja

   1200 m till vattnet

  • Lökken  Visa på karta

   Kategori: 

   ?

    

   Reg. nr.: 11-4271

   Sovplatser: 6

   Sovrum: 3

   Husdjur tillåtit: Nej

   Internet: Ja

   600 m till vattnet

  • Lökken  Visa på karta

   Kategori: 

   ?

    

   Reg. nr.: 11-4266

   Sovplatser: 5

   Sovrum: 3

   Husdjur tillåtit: Nej

   Internet: Ja

   600 m till vattnet

  • Lökken  Visa på karta

   Kategori: 

   ?

    

   Reg. nr.: 11-4325

   Sovplatser: 2

   Sovrum: 1

   Husdjur tillåtit: 1

   Internet: Ja

   200 m till vattnet

  • Lökken  Visa på karta

   Kategori: 

   ?

    

   Reg. nr.: 11-4202

   Sovplatser: 4

   Sovrum: 2

   Husdjur tillåtit: 1

   Internet: Ja

   30 m till vattnet

  • Lökken  Visa på karta

   Kategori: 

   ?

    

   Reg. nr.: 11-4458

   Sovplatser: 6

   Sovrum: 2

   Husdjur tillåtit: Nej

   Internet: Nej

   500 m till vattnet

  • Lökken  Visa på karta

   Kategori: 

   ?

    

   Reg. nr.: 11-4199

   Sovplatser: 8

   Sovrum: 4

   Husdjur tillåtit: Nej

   Internet: Ja

   250 m till vattnet

  • Lökken  Visa på karta

   Kategori: 

   ?

    

   Reg. nr.: 11-4329

   Sovplatser: 4

   Sovrum: 2

   Husdjur tillåtit: Nej

   Internet: Nej

   150 m till vattnet

    

   Inklusive slutrengöring

  • Lökken  Visa på karta

   Kategori: 

   ?

    

   Reg. nr.: 11-4169

   Sovplatser: 8

   Sovrum: 4

   Husdjur tillåtit: 1

   Internet: Ja

   200 m till vattnet

  • Lökken  Visa på karta

   Kategori: 

   ?

    

   Reg. nr.: 11-4429

   Sovplatser: 8

   Sovrum: 4

   Husdjur tillåtit: Nej

   Internet: Ja

   200 m till vattnet

  • Lökken  Visa på karta

   Kategori: 

   ?

    

   Reg. nr.: 11-4289

   Sovplatser: 4

   Sovrum: 1

   Husdjur tillåtit: Nej

   Internet: Ja

   250 m till vattnet

  • Lökken  Visa på karta

   Kategori: 

   ?

    

   Reg. nr.: 11-4439

   Sovplatser: 8

   Sovrum: 3

   Husdjur tillåtit: 1

   Internet: Ja

   200 m till vattnet

  • Lökken  Visa på karta

   Kategori: 

   ?

    

   Reg. nr.: 11-4300

   Sovplatser: 10

   Sovrum: 5

   Husdjur tillåtit: 1

   Internet: Ja

   300 m till vattnet

  • Lökken  Visa på karta

   Kategori: 

   ?

    

   Reg. nr.: 11-4165

   Sovplatser: 8

   Sovrum: 4

   Husdjur tillåtit: 1

   Internet: Ja

   400 m till vattnet

  • Lökken  Visa på karta

   Kategori: 

   ?

    

   Reg. nr.: 11-4163

   Sovplatser: 6

   Sovrum: 3

   Husdjur tillåtit: Nej

   Internet: Ja

   400 m till vattnet

  • Lökken  Visa på karta

   Kategori: 

   ?

    

   Reg. nr.: 11-4318

   Sovplatser: 8

   Sovrum: 4

   Husdjur tillåtit: 1

   Internet: Ja

   500 m till vattnet

    

   Inklusive slutrengöring

  • Lökken  Visa på karta

   Kategori: 

   ?

    

   Reg. nr.: 11-4435

   Sovplatser: 4

   Sovrum: 2

   Husdjur tillåtit: Nej

   Internet: Nej

   200 m till vattnet

  • Lökken  Visa på karta

   Kategori: 

   ?

    

   Reg. nr.: 11-4195

   Sovplatser: 6

   Sovrum: 3

   Husdjur tillåtit: Nej

   Internet: Ja

   400 m till vattnet

  • Lökken  Visa på karta

   Kategori: 

   ?

    

   Reg. nr.: 11-4448

   Sovplatser: 7

   Sovrum: 4

   Husdjur tillåtit: Nej

   Internet: Ja

   500 m till vattnet

  • Lökken  Visa på karta

   Kategori: 

   ?

    

   Reg. nr.: 11-4206

   Sovplatser: 6

   Sovrum: 3

   Husdjur tillåtit: 1

   Internet: Ja

   350 m till vattnet

  • Lökken  Visa på karta

   Kategori: 

   ?

    

   Reg. nr.: 11-4216

   Sovplatser: 6

   Sovrum: 3

   Husdjur tillåtit: 1

   Internet: Ja

   100 m till vattnet

  • Lökken  Visa på karta

   Kategori: 

   ?

    

   Reg. nr.: 11-4197

   Sovplatser: 6

   Sovrum: 3

   Husdjur tillåtit: Nej

   Internet: Ja

   400 m till vattnet

  • Lökken  Visa på karta

   Kategori: 

   ?

    

   Reg. nr.: 11-4164

   Sovplatser: 6

   Sovrum: 3

   Husdjur tillåtit: Nej

   Internet: Ja

   400 m till vattnet

  • Lökken  Visa på karta

   Kategori: 

   ?

    

   Reg. nr.: 11-4374

   Sovplatser: 8

   Sovrum: 4

   Husdjur tillåtit: 1

   Internet: Ja

   400 m till vattnet

  • Lökken  Visa på karta

   Kategori: 

   ?

    

   Reg. nr.: 11-4110

   Sovplatser: 8

   Sovrum: 4

   Husdjur tillåtit: 1

   Internet: Ja

   150 m till vattnet

    

   Inklusive slutrengöring

  • Lökken  Visa på karta

   Kategori: 

   ?

    

   Reg. nr.: 11-3502

   Sovplatser: 8

   Sovrum: 4

   Husdjur tillåtit: 2

   Internet: Ja

   500 m till vattnet

  • Lökken  Visa på karta

   Kategori: 

   ?

    

   Reg. nr.: 11-4461

   Sovplatser: 7

   Sovrum: 3

   Husdjur tillåtit: 1

   Internet: Ja

   500 m till vattnet

  • Lökken  Visa på karta

   Kategori: 

   ?

    

   Reg. nr.: 11-4366

   Sovplatser: 6

   Sovrum: 3

   Husdjur tillåtit: 1

   Internet: Ja

   475 m till vattnet

  • Lökken  Visa på karta

   Kategori: 

   ?

    

   Reg. nr.: 11-4412

   Sovplatser: 4

   Sovrum: 2

   Husdjur tillåtit: Nej

   Internet: Ja

   200 m till vattnet