Hyr semesterstuga i Stoense - Boka här

Stuga i Stoense, Fyn och öar, Danmark till uthyrning!

Om ni vill uppleva Langlands vackra natur och intressanta sevärdheter, är det som gjort för att tillbringa semestern i en sommarstuga i Stoense på Langelands nordvästkust. Stoense är ett lugnt och familjevänligt sommarstugeområde i ett bra läge - alldeles invid stranden.

 

Gästers recension från Stoense

 
 

28 gäster har givit Stoense ett genomsnittligt betyg på 4,25 av 5 möjliga stjärnor.

 

Område

Stoense Strand är ett härligt område med sommarstugor i fridfulla och vackra omgivningar, nära till strand och skog. Det finns många aktivitetsmöjligheter och sevärdheter i området, som är beläget ca 5 km söder om Lohals, där livfull aktivitet och mysig charm kan upplevas i stans småbåtshamn. I en sommarstuga i Stoense kan ni verkligen koppla av, men ni kan också få spännande upplevelser tilsammans. Många konstnärer har valt att bosätta sig här på ön och gallerier och verkstäder kan besökas överallt på ön. Det finns inköpsmöjligheter i byn Stoense. I Stoense kan ni hitta en sommarstuga där ni kan ta med hund.

 
Grönområden bortom badstranden i sommarstugeområdet Stoense Härlig, barnvänlig sandstrand i fritidsområdet Stoense Utsikt längs kusten från grönområdena bortom stranden i Stoense Små båtar i vattnet vid stranden i Stoense
 

Strande

Stranden i Stoense är en härlig, barnvänlig strand med sand, gräs och grunt vatten. Omedelbart norr om Lohals finns en bred, vit sandstrand och strax ovanför ligger 'Troldeskoven'.

Natur

Naturen på Langeland är präglad av härliga stränder, skogar, åkrar och vackra naturlandskap, som är lämpliga för cykel- och vandringsturer. Längst ut på Langeland ligger Hov, som är omgivet av ett kuperat landskap med skog. En markerad led för Er genom skogen förbi historiska platser. I Hov finner Ni också Franke Klint med fyren och Hov Plantage med de gamla, svarta sommarstugorna från tiden före 1920. På Langeland finns det så mycket skog, att boken, på några ställen, växer ända ned till strandkanten. På denna skogrika ö är det ett stort bestånd av rådjur.

Aktiviteter

Sommarstuguthyrning i Stoense gör att du kan prova en massa spännande aktiviteter. På Langeland kan ni segla, vindsurfa, dyka, spela golf, fiska, vandra och cykla. En perfekt plats för naturälskare, som gärna vill uppleva ön till fots eller på cykel. Sportfiskare har goda förutsättningar här, eftersom det är möjligt att fånga havsöringar direkt vid kusten. Det anordnas också fisketurer på havet från Lohals Hamn. Det finns dessutom en golfbana samt ett dykcentrum på Langeland. Tag t ex. cykeln med på färjan från Lohals till Lundeborg på Fyn. Den årligen återkommande festivalen Langelandsfestival äger rum i juli månad.

Sevärdheter

På er semester i Stoense finns det många intressanta sevärdheter att besöka. I Stoense finns en kyrka och ett par konstgallerier. Lohals ligger 6 km norr om Stoense och har egen hamn med både fiske- och småbåtar. Upplev stans Safarimuseum med jakttroféer från alla världens länder. 8 km norr om Stoense ligger Hov Fyr. 12 km söder om Stoense ligger det röda Tranekær Slot. Slottet är högt beläget på en kulle och har utsikt över stans gamla korsvirkeshus. I slottsparken finner ni Ticon, där konstnärer utställer spännande konst från naturen. Tranekær Slotsmuseum är inrättat i ett gammalt korsvirkeshus. Den fridlysta väderkvarnen, Tranekær Slotsmølle från 1846 är fortfarande i drift och när vinden ligger rätt maler man ekologiskt kornmjöl. Vid kvarnen finns också ett museum om vindkraft och om väderkvarnens utveckling. Tobaksladan i Tranekär använde man för att torka tobaksblad i under 2:a världskriget. Ladan är renoverad i ursprunglig stil och det är gratis entré.

Utflykter

Den 700 år gamla handelsstaden Rudkøbing, som har bevarat sina ursprungliga, vackra hus. Langeland Museum i Rudkøbing utställer forntidssamlingar med bl. a vapen, ridutrustning, silvermynt, glas och silverföremål.

 

Författare:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Stugor i Stoense

Sök semesterstuga
 
  •  

   Stoense Stuga, Stoense

   4 Recensioner


    

   Sovplatser: 6   •   Sovrum: 3
   Husdjur tillåtit: 1   •   100 m till vattnet
   Reg. nr.: 75-5028

    
   1 vecka från SEK 4274,-
    
  •  

   Stoense Stuga, Stoense

   4 Recensioner


    

   Sovplatser: 6   •   Sovrum: 3
   Husdjur tillåtit: 1   •   300 m till vattnet
   Reg. nr.: 75-5029

    
   1 vecka från SEK 7362,-
    
  •  

   Stoense Stuga, Stoense

    

   Sovplatser: 8   •   Sovrum: 4
   Husdjur tillåtit: no   •   300 m till vattnet
   Reg. nr.: 75-5058

    
   1 vecka från SEK 7651,-
    
  •  

   Stoense Stuga, Stoense

   3 Recensioner


    

   Sovplatser: 6   •   Sovrum: 3
   Husdjur tillåtit: no   •   700 m till vattnet
   Reg. nr.: 75-5063

    
   1 vecka från SEK 5410,-
    
  •  

   Stoense Stuga, Stoense

   6 Recensioner


    

   Sovplatser: 6   •   Sovrum: 3
   Husdjur tillåtit: 1   •   350 m till vattnet
   Reg. nr.: 75-5005

    
   1 vecka från SEK 3184,-