Hyr semesterstuga i Gl. Løgten Strand - Boka här

Stuga i Gl. Løgten Strand, Djursland och Mols, Danmark till uthyrning!

Tillbringa semestern i en sommarstuga i Gl. Løgten Strand – här är det nära till strand, skog, attraktioner och storstäder med många sevärdheter.

 

Gästers recension från Gl. Løgten Strand

 
 

gäster har givit Gl. Løgten Strand ett genomsnittligt betyg på 0,00 av 5 möjliga stjärnor.

 

Område

Gl. Løgten Strand är ett familjevänligt fritidsområde med vacker natur och många fritidsaktiviteter . Gl. Løgten Strand ligger i början av Kalø vik, endast 20 minuters bilresa från Århus centrum. Området är omgivet av vatten, kust och idylliska skogar. Den beskrivs som en liten oas i ett naturskönt område. Nära fritidsområdet ligger handelsstaden Egå med en trevlig småbåtshamn, det något större fritidsområdet Følle Strand och Kalø slottsruin, som kan ses från sommarstugeområdet. Ni kan köpa dagligvaror i Løgten och Rønde, 5 minuters bilresa från stugområdet . Gl. Løgten Strand är både ett härligt fritidsområde och en bra bas för utflykter till Århus och Djurslands många attraktioner.

 
Sommarstugor i grönområden bortom den lilla badstranden Gl. Løgten Strand Mindre båtar på vattnet utanför stranden i sommarstugeområdet Gl. Løgten Strand Sommarstugor i grönområden, strax bortom stranden i Gl. Løgten Strand Utsikt mot vattnet mellan de högt belägna sommarstugorna i Gl. Løgten Strand
 

Strande

Utanför Gl. Løgten Strand kan  ni bada vid en härlig sandstrand. Vattnet är grunt längst ned i Kalø vik, så stranden är dessutom mycket barnvänlig. Ni kan också besöka den närbelägna Følle Strand, som är en vacker strand med sandbotten och grunt, klart vatten och en lång brygga (4 km).

Natur

Sommarstugeområde är omgivet av hav, skog och grönområden. Ca 1 km söder om stugområdet GL Løgten Strand, ligger Vosnæsskoven på den natursköna Vosnæs Pynt, som också är ett populärt fiskeställe. I Hestehaveskoven bakom Kalø slottsruin kan ni se på gravhögar och dösar, samt en rik flora och fauna. Nationalparken Mols Bjerge, mellan Gl. Løgten Strand och Ebeltoft, är ett vackert och kuperat landskap med vandringsleder, omväxlande natur och vackra vyer, bl.a. från utsiktsplatserna Agri Bavnehøj och Trehøje, som båda ligger mer än 100 meter över havet.

Aktiviteter

När ni tillbringar er semester i en sommarstuga i Gl. Løgten Strand ligger aktivitetsmöjligheterna precis utanför dörren. Ni kan bada och gå på promenad på den närbelägna stranden eller cykla i de vackra och fridfulla skogarna, som omger Gl. Løgten Strand. Sportfiskare har bra fiske- och fångstmöjligheter längs kusten, i områdets åar samt i Put & Take fiskesjö Moesholm Put & Take, några kilometer från fritidsområdet . Ni kan också hyra hästar på flera platser och rida ut i skogen med en guide. Om ni spelar golf, finns det i Djursland flera intressanta banor. Endast 4 km från er simmarstuga kan ni prova banan på Kalø Golf Center, som också erbjuder Pay & Play golf för nybörjare. Vattnet i Kalø vik inbjuder också till en segeltur längs kusten, surfing, dykning och kanotpaddling.

Sevärdheter

Kalø slottsruin från 1313 är ett intressant utflyktsmål, som är vackert beläget på en halvö, åtskild från fastlandet med en ca 500 meter lång fördämning. Besök ruinen på egen hand eller delta i en guidad tur under barnens sommarlov. I skogen bakom Kalø slottsruin kan ni se på dösar och gravrösen från stenåldern (9 km).
Det imponerade Rosenholm Slott i Hornslet är ett välskött adelshem, som visar, hur adelsfamiljerna bodde här över 450 år. Följ med på en rundtur i de imponerande salarna och ta en promenead i den vackra slottsparken (10 km).

Utflykter

I Skandinavisk Dyrepark kan ni se på imponerande björnar, isbjörnar och vargar från en 250 m lång gångbro (20 km).
På Gl. Estrup slott, kan ni besöka ett herrgårdsmuseum och ett lantbruksmuseum . Se hur herrskap och tjänstefolk levde under 600 år här och följ med på de spännande aktivitetsdagarna (22 km).
Besök Århus och njut av stämningen i den charmiga storstaden. Besök ARoS Muskihuset,Den Gamla By, Tivoli Friheden och mycket mer (23 km).
Upplev den charmiga atmosfären på Ebeltofts kullerstensbelagda gator med skeva korsvirkeshus. Här kan ni också se världens största örlogsfartyg i trä, Fregatten Jylland och Glasmuseet Ebeltoft (28 km).
I Ree Park lever djuren i mycket naturtrogna omgivningar och här finns det gott om plats för både djur och besökare. Prova en åktur med safaribilen och kom alldels tätt inpå djuren på savannen (29 km).
Djurs Sommarland erbjuder 8 tema länder och inte mindre än 60 nöjesattraktioner för hela familjen (36 km).

 

Författare:


Copyright © 2003-2020 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

0 Stugor i Gl. Løgten Strand

Sök semesterstuga