Hyr semesterstuga i Snogebäk - Boka här

Stuga i Snogebäk, Bornholm, Danmark till uthyrning!

Snogebäk på Bornholms östkust är en mycket populär semesterort. Här hittar ni en härlig och barnvänlig strand, vacker natur, en charmig stad med jollehamn och rökeri samt härliga och välskötta sommarstugor. Tillbringa en lyckad familjesemester i en sommarstuga i Snogebäk på Danmarks klippö Bornholm.

 

Gästers recension från Snogebäk

 
 

23 gäster har givit Snogebäk ett genomsnittligt betyg på 4,83 av 5 möjliga stjärnor.


Gästernas tips för upplevelser i området

?
 
Sol og Strand gäst besökte området från
 
07-07-2018 till 14-07-2018

Ön är lagom stor så den går att ta sig runt med bil på 2 dagar. Vi besökte den stora ruinen med bil och tog en båttur till Christians Ö. Rekommenderas. Ön har väldigt många fina hamnar som vi gillar att besöka. Köp gärna en bit rökt fisk i någon av alla öns rökerier.


 

Område

I den mysiga och fridfulla byn Snogebäk finns en livlig hamn- och fiskemiljö. Det finns bra inköpsmöjligheter och flera matställen i Snogebäk. Bl.a. finns det en del rökerier i området där ni kan dofta eller smaka på öns olika fiskspecialiteter. Sommarstugeområdet ligger alldeles utanför byn, i plantagerna ned mot havet. Sommarstuguthyrning i Snogebäk kan kombineras med att ta hunden på semester, eftersom vi har flera sommarstugor här där er hund är välkommen.

 
En sommardag på den härliga badstranden med grunt, barnvänligt vatten i Snogebæk Grunt och barnvänligt vatten vid stranden i Snogebæk Gemytlig stämning i centrum av Snogebæk Snogebæks långa pir med en liten hamn och ett havsbad i slutet av piren
 

Strande

Stranden vid Snogebäk är en blandning av sand och gräs, och vattnet är grunt. Dock är stranden omgiven av Bornholms två bästa sandstränder. Balka Strand ligger i lä för västanvinden och är med sitt grunda vatten och sin sandbotten, mycket barnvänlig. Det finns möjlighet att hyra vattencyklar, liggstolar och surfutrustning här. Under högsäsongen håller badvakter ett öga på de badande gästerna på stranden. Från kiosken vid stranden leder en lång ramp ända ned till vattenkanten, vilket gör det möjligt att ta med barnvagn, rullstol och liknade. Stranden vid Dueodde är praktfull, bred, kritvit och mycket barnvänlig. Det finns många revlar i det grunda vattnet som är rent och klart. Vindsurfing är en mycket populär aktivitet vid Dueodde Strand.

Natur

På er semester i en sommarstuga kan ni gå på många underbara vandringar i naturen. Paradisbakkerne vid Nexö är ett kuperat klipplandskap med ett otal vandringsleder. Upplev sprickdalar, ljungmossar, flyttblock och säregen vegetation här. Almindingen öster om Rönne och norr om Åkirkeby är landets 5:e största skog. En vacker och omväxlande skog, belägen i ett högland med bl.a. dammar och småsjöar. Här hittar ni också Rytterknägten, Bornholms högsta punkt (162 m). På den norra delen av ön, vid det fantastiska naturområdet Hammerknuden, kan ni hänföras av den vackra klippkusten, sprickdalar, vattenfall och grottor. Vid Helligdomsklipperne, mellan Gudhjem och Allinge leder trappor ned genom en djup klyfta. Hålor, grottor och förvridna klippformationer ute i vattnet hjälper till att skapa dramatiska scenerier. Nordväst härom ligger Döndalen med en å, som på våren skapar ett upp till 25 m högt vattenfall - Döndalsfaldet.

Aktiviteter

På ön finns det ett otal markerade leder, som kan följas till fots, på cykel eller på hästrygg - Härliga möjligheter att vara aktiva och njuta av naturen när ni är på semester i en stuga. För fritidsfiskare finns tillfälle att fiska direkt från kusten vid Snogebäk, men även på havet och i öns fiskesjöar och åar finns det goda möjligheter. Bara några få km från Snogebäk hittar ni den härliga seasidegolfbanan i Dueodde. I området finns det också möjlighet att spela minigolf och tennis.

Sevärdheter

Upplev de lokala konstnärerna när de arbetar i sina glashyttor, verkstäder och gallerier. Och få en extra upplevelse på er semester i en sommarstuga, när ni ser att konst skapas väldigt nära. En promenad genom byns gamla gator leder förbi de vackra, halmtakstäckta husen. I Nexö, några få km norr om Snogebæk, hittar ni flera museer; bl.a. Martin Andersen Nexös barndomshem eller Nexös fiske- och sjöfartsmuseum. I Nexö finns det också möjlighet att njuta av en dag i Bornholms Sommerfuglepark & Tropeland. JOBOLAND Brändesgårdshaven i Svaneke är ett f d lantbruk som nu är en populär natur- och nöjespark med en enastående blomsterprakt och många attraktioner (14 km). NaturBornholm i Åkirkeby berättar historien om Bornholms natur - ända från uppstigandet i den glödande lavan för 1,7 miljarder år sedan (18 km).

Utflykter

Bornholms Middelaldercenter i Gudhjem är ett historiskt upplevelsecenter. Centret är en levande medeltidsmiljö med människor, djur, hus, vattenkvarnar och befäst vall (28 km). Bornholms Kunstmuseum i Gudhjem. Ställer ut verk av kända bornholmska målare och har temautställningar med konst, design och konsthantverk (28 km). Upplev Bornholms ''huvudstad'' Rönne med de vackra gamla korsvirkeshusen, musik, teater samt en mängd inköpsmöjligheter och matställen. På sommaren surrar hamnmiljön av liv och atmosfär, och det hålls marknadsdagar där ni kan köpa lokalt konsthantverk (33 km). Hammershus är en imponerande gammal borg från omkring 1250, som reser sig på en brant klippa på Bornholms nordspets. Hammershus är Nordeuropas största borgruin och verkligen värd ett besök (45 km). Rundkyrkorna är Bornholms kännetecken. De karaktäristiska, vitkalkade kyrkorna, som är över 800 år gamla, har tjänat som försvar, som förråd och som kyrkobyggnad.

 

Författare:


Copyright © 2003-2020 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Stugor i Snogebäk

Sök semesterstuga
 
  •  Kategori

   ?

    

   Snogebäk Stuga, Snogebäk

   Reg. nr.: 95-2011

   20 m till vattnet

   Sovplatser: 8

   Sovrum: 4

  •  Kategori

   ?

    

   Snogebäk Stuga, Snogebäk

   Reg. nr.: 95-2027

   100 m till vattnet

   Sovplatser: 4

   Sovrum: 2

  •  Kategori

   ?

    

   Snogebäk Stuga, Snogebäk

   Reg. nr.: 95-2004

   400 m till vattnet

   Sovplatser: 12

   Sovrum: 4

  •  Kategori

   ?

    

   Snogebäk Stuga i en stad, Snogebäk

   Reg. nr.: 95-2014

   400 m till vattnet

   Sovplatser: 4

   Sovrum: 2

  •  Kategori

   ?

    

   Snogebäk Stuga i en stad, Snogebäk

   Reg. nr.: 95-2026

   250 m till vattnet

   Sovplatser: 6

   Sovrum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Snogebäk Semester lägenhet på landet, Snogebäk

   Reg. nr.: 95-1107

   250 m till vattnet

   Sovplatser: 6

   Sovrum: 2

  •  Kategori

   ?

    

   Snogebäk Stuga, Snogebäk

   Reg. nr.: 95-2021

   100 m till vattnet

   Sovplatser: 6

   Sovrum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Snogebäk Stuga, Snogebäk

   Reg. nr.: 95-2015

   400 m till vattnet

   Sovplatser: 4

   Sovrum: 2