ÅK TIDIGT PÅ SEMESTER

Sparar 18-25% på tidig sommarsemester

Spara 18-25% på hyran veckorna 23 - 28. Gäller så långt lagret räcker eller till 16 juni.

Sparar 18-25% på tidig sommarsemester

Billigare sommarsemester under vecka:

Har du sommarlov tidigt på sommaren har du möjlighet att komma på sommarlov till ett riktigt bra pris.

För när man är på semester utanför högsäsong är det billigare att åka. På Sol og Strand står vi redo med ett bra erbjudande för dig som har semester i slutet av juni och början av juli. Vi erbjuder just nu 18-20 procent rabatt på hyran om du är redo att agera snabbt.

Och kom ihåg: De ljusa sommarkvällarna blir aldrig ljusare än i början av sommaren.

Hitta det perfekta semesterhuset i juni och juli

När du hyr ett fritidshus på Sol og Strand i juni och juli får du ett ännu större utbud av härliga fritidshus

En semester i ett fritidshus utanför säsong är en semester med mer lugn och närvaro

Upplev ett mindre störande semesterlandskap när du tar ut ditt sommarlov i början av semestern. För många handlar semester om lugn, avkoppling och närvaro. Faktum är dock att högsäsongen är full av turister från in- och utland, vilket både har sin charm, men också kan präglas av mer stress och planering.

Om du bokar utanför högsäsong, t ex i juni eller början av juli, kan du se fram emot färre människor längs de danska kusterna och i fritidshusområdena, mindre köer till de stora attraktionerna - ja, semesterlandskapet i juni eller Juli är på en helt annan nivå, vad gäller lugnet och ger ökat utrymme för närvaro.

Semester i juni eller juli – Få ett större utbud och billigare sommarsemester

Det finns flera fritidshus tillgängliga utanför högsäsong, så utbudet är större och bättre. Det kan vara nästan omöjligt att få tag i ett poolhus under högsäsong, om du inte är ute i riktigt bra väder, men här i juni eller början av juli har vi många vackra sommarhus med pool som du kan välja mellan. Och det bästa av allt är att du kan få ett billigare sommarlov.