Bästa semestergäster

 
 

Vi befinner oss i en extraordinär situation p.g.a. utbrottet av covid-19. De danska myndigheterna har vidtagit en rad åtgärder för att begränsa hastigheten för spridningen av viruset – den senaste och mycket drastiska åtgärden är en temporär stängning av den danska gränsen från den 14 mars klockan 12 till och med den 13 april 2020.

Det innebär tyvärr att gäster som har bokat en vårvistelse i en dansk sommarstuga under denna period inte får möjlighet att resa in i Danmark. Nedan kan du få mer information.

Vi beklagar å alla våra gästers vägnar, men som nämnt är det fråga om en synnerligen extraordinär situation som aldrig tidigare skådats. Om ni har bokat en vistelse i perioden fram till och med den 13/4 kan ni nedan se hur vi hanterar situationen.

När gränserna åter är öppna ser vi fram emot att hälsa er välkomna till en skön och avkopplande semester i en dansk sommarstuga. Det är naturligtvis fortsatt möjligt att göra bokningar för efter den 13 april – och om ni redan har bokat för perioden efter den 13 april 2020 kan ni nedan också läsa svar på frågor.

Stängningen av gränser är utanför vår kontroll, och vi hoppas som alla andra i världen att corona-situationen som berör oss alla kommer under kontroll.


 

Frågor och svar

Vi har bokat en semesterstuga i perioden 14/3-13/4 och är förhindrade att korsa gränsen – kan vi få vår hyra återbetald?
 

Vi har bokat en semesterstuga efter 13/4 – kan vi annullera vårt hyresobjekt?
 

Vi vill gärna boka en semesterstuga efter 13/4 och senare på året – är det möjligt?
 

Kan vi komma in i vår hyrda semesterstuga utan att komma i kontakt med personal?
 

Är det tryggt att semestra i en sommarstuga?
 

Vad gör vi om en av oss blivit smittad med COVID-19 omedelbart före vår semester?
 

Vad gör vi om vi får misstanke om att en av oss är smittad med covid-19 under vår semester i sommarstugan?
 


Sök semesterstuga