Husdjur - Praktiska-info

 

Covid-19 (Corona virus)

 

Läs mer

 
 

Husdjur

Husdjur är endast tillåtna, om det framgår av stugpresentationen. Lika så framgår det, hur många husdjur som ni har rätt att ta med (1, 2 eller flera). Om ni tar med husdjur, utgår en extra avgift per hyresobjekt. Avgiftens storlek framgår också av stugpresentationen på hemsidan och av hyreskontraktet. Den enskilda hyresgästen ansvarar för eventuella rivmärken och smuts på golv, möbler och övriga inventarier. Vi ber om er förståelse för att semesterstugan SKALL rengöras från hund-/katthår före avresan, även om flyttstädning är beställd.

Ni får inte lämna hunden och/eller katten ensamma i semesterstugan. Hunden får normalt tas med på stranden och enligt dansk lag skall hunden hållas i koppel. Även på semesterstugans tomt skall hunden vara kopplad. Detta med hänsyn till grannarna.

Hundar, katter, eller andra sällskapsdjur, som skall resa med till EU-länder, skall ha eget pass, där det är dokumenterat, att djuret är vaccinerat mot rabies. Det skall också vara möjligt att djuren med hjälp av ett mikro chip. Djuret skall senast tre veckor före avresa vara vaccinerat för att få ett pass utfärdat. Var även uppmärksam på bestämmelser beträffande in- och utresa med hund eller katt till Danmark och eget hemland.

13 hundraser är förbjudna i Danmark. Förbudet gäller även för er, som bara vill ta med hunden på semestern. Läs mer her.


A

 

B

 

C

 
 

D

 

E

 

F

 

G

 

H

 
 

I

 
 

K

 
 

L

 
 

M

 

N

 

O

 

P

 
 

R

 

S

 

T

 

U

 
 

V

 

Ö

 

Å