Semester i en stuga med extra trygghetspaket


 

Sol og Strand har under 2015 tillfört avbeställningsskydd och inventarieförsäkring till hyresvillkoren och vi kallar det vårt trygghetspaket. Detta har vi valt att göra, som några av de enda i branschen. Vi vill nämligen gärna ge er en semester med vetskapen om, att ni är i extra goda händer - och naturligtvis utan extra kostnader för er. Med vårt trygghetspaket är ni nu extra väl försäkrad både före, efter och naturligtvis under er vistelse. Sol og Strand samarbetar med den mycket erfarna reseförsäkringen, Gouda Rejseforsikring, som också har mycket erfarenhet inom branschen.

Avbeställningsskydd

Med vårt nya avbeställningsskydd är ni bättre skyddade, om ni mot förmodan, blir tvungna att avbryta er semester på grund av följande orsaker:

  • Dödsfall
  • Allvarlig, akut sjukdom eller skada
  • Akut försämring av befintlig sjukdom
  • Betydande skador på egendom pga. naturfenomen, skadegörelse eller brand
  • Oväntad uppsägning av heltidsarbete
  • Start av ett nytt arbete - om personen vid boknigstillfället av vistelsen var utan arbete - förutsatt att vistelsen hade godkänts av Arbetsförmedlingen
  • Vaccinationsintolerans
  • Graviditet, som inträffat under försäkringsperioden


Om ni inte kan genomföra er semester beroende på ovanstående skäl, träder trygghetspaketet in och täcker de omkostnader, en avbokning skulle kosta er. Om ni blir tvungen, att ta er semester senare eller avbryta den oväntat, täcker försäkringen även de förlorade resdagarna.

Litet grönt modellhus i ett par händer

Inventarieförsäkring och utökad sjukvård

Under er semester i en stuga har ni ytterligare en inventarieförsäkring, som går in och täcker, om ni skulle komma att förstöra en del av inventarierna i stugan. Fönsterrutor, tvättställ, spaanläggning och badkar är också försäkrade med det extra trygghetspaketet, som Sol og Strand har infört.

Om ni skulle bli sjuk eller bli skadad medan ni är på semester, har ni med vårt trygghetspaket tillgång till Goudas 24-timmars läkarjour. Ni skall bara kontakta Gouda alarm på tel. nr: +45 33 15 60 60, så kommer de att vägleda er och bedöma vårdbehovet för ev. medicinsk behandling och medicinering.

Vuxnas och barns händer staplade ovanpå varandra

Ni är i goda händer

Vi hoppas, att vi med dessa nya försäkringsåtgärder kan uppfylla er önskemål och ge er en ännu bättre semester i en stuga. Vi sörjer med vårt trygghetspaket för, att ni kan få en trevlig semester, där ni kan koppla av och njuta av att umgås med varandra, i vetskap om, att vi står beredda att hjälpa till, om det inte fungerar som det ska. Viktigt att betona är, att trygghetspaketet inte kostar er något extra - det är naturligtvis inkluderat i hyran.

Vi hänvisar i övrigt till de hyresvillkor, som ni hittar här och önskar er en riktigt trevlig semester i en stuga i Danmark.

Book now tangent på vitt tangentbord

Företagsprofil

Företagsprofil

Sol och Strand vill placera semestergästen i mitten, ge landets bästa service och vara våra semestergästers föredragna semesterstuguthyrningsbyrå.

Huvudkontor

Huvudkontor

Sol og Strands huvudkontor ligger i norra Jylland, nära Nordsjön. Här finns ledningen, försäljningen/marknadsföringen, datainmatningen och finansavdelingen.

Servicekontorer

Servicekontorer

Personalen på Sol och Strand lokala servicebyråer, som ligger i semesterområdena i hela Danmark, är redo att hjälpa och vägleda er under er semester.

Gästbok

Gästbok

Se vad tidigare semestergäster tycker om stugan och området, såväl som vår service och pris. I gästboken kan ni ge er semester betyg från 1 till 5.

Trygghetspaket

Trygghetspaket

Ni kan säkert hyra en semesterstuga vid Sol og Strand, eftersom vi har inkluderat avbeställningsskydd och inventarieförsäkring samt utökad sjukvård i priset.

Historik

Historik

Läs berättelsen om Sol og Strand, som efter 40 års uthyrning av semesterstugor i Danmark fortfarande ägs av den danska familjen som grundade byrået.

40 år med Sol og strand

40 år med Sol og strand

Läs hela historien om hur en sommarstuga på en bit sandjord i Lyngså söder om Sæby blev startskottet för Sol og Strand Feriehusudlejning. Läs också mer om Fonden Sol og Strand ved Margit og Kjeld.

Semestra med gott hjärta.

Semestra med gott hjärta.

Väljer man att semestra i en sommarstuga eller hyra ut sitt fritidshus genom Sol og Strand är man indirekt med och gör skillnad för andra.