Semestra med gott hjärta.

Väljer man att semestra i en sommarstuga eller hyra ut sitt fritidshus genom Sol og Strand är man indirekt med och gör skillnad för andra. Sol og Strand ägs nämligen av ”Fonden Sol og Strand ved Margit og Kjeld”, som stiftades 2019 av företagets grundare: makarna Margit och Kjeld Andersen. Det skedde dels utifrån ett cirkulärt perspektiv om att ge stöd där behovet finns, och dels utifrån en brinnande önskan om att bevara Sol og Strand som ett danskägt företag – även i framtiden.

Fonden har som syfte att – förutom att säkra en fortsatt positiv utveckling av Sol og Strand – dela ut pengar till välgörenhetsorganisationer och lokala ändamål.
Avsikten är att såväl semestergäster som medarbetare och ägare av sommarstugor ska känna att det handlar om att ”semestra med gott hjärta” när man är en del av Sol og Strand.

Fondens styrelse består av Jens Stadum, styrelseordförande och advokat, Per Dam, verkställande direktör i Sol og Strand, Sisse Fisker, direktör i SMIL-fonden, samt Margit och Kjeld Andersen.

Läs mer på www.sologstrandfonden.dk

Sol og Strand Feriehusudlejning A/S grundades 1979 och är i dag ett av de största danskägda företagen inom förmedling av semesterbostäder. Företaget sysselsätter omkring 135 fast anställda medarbetare och över 1 000 säsongsanställda.
Företagsprofil

Företagsprofil

Sol och Strand vill placera semestergästen i mitten, ge landets bästa service och vara våra semestergästers föredragna semesterstuguthyrningsbyrå.

Huvudkontor

Huvudkontor

Sol og Strands huvudkontor ligger i norra Jylland, nära Nordsjön. Här finns ledningen, försäljningen/marknadsföringen, datainmatningen och finansavdelingen.

Servicekontorer

Servicekontorer

Personalen på Sol och Strand lokala servicebyråer, som ligger i semesterområdena i hela Danmark, är redo att hjälpa och vägleda er under er semester.

Gästbok

Gästbok

Se vad tidigare semestergäster tycker om stugan och området, såväl som vår service och pris. I gästboken kan ni ge er semester betyg från 1 till 5.

Trygghetspaket

Trygghetspaket

Ni kan säkert hyra en semesterstuga vid Sol og Strand, eftersom vi har inkluderat avbeställningsskydd och inventarieförsäkring samt utökad sjukvård i priset.

Historik

Historik

Läs berättelsen om Sol og Strand, som efter 40 års uthyrning av semesterstugor i Danmark fortfarande ägs av den danska familjen som grundade byrået.

40 år med Sol og strand

40 år med Sol og strand

Läs hela historien om hur en sommarstuga på en bit sandjord i Lyngså söder om Sæby blev startskottet för Sol og Strand Feriehusudlejning. Läs också mer om Fonden Sol og Strand ved Margit og Kjeld.

Semestra med gott hjärta.

Semestra med gott hjärta.

Väljer man att semestra i en sommarstuga eller hyra ut sitt fritidshus genom Sol og Strand är man indirekt med och gör skillnad för andra.