21 Lokalkontor


Als

Als

Bjerregaard

Bjerregaard

Blokhus

Blokhus

Blåvand

Blåvand

Bornholm

Bornholm

Ebeltoft

Ebeltoft

Falster

Falster

Fanø

Fanø

Gilleleje

Gilleleje

Hals

Hals

Klitmøller

Klitmøller

Læsø

Læsø

Løkken

Løkken

Lønstrup

Lønstrup

Odsherred

Odsherred

Rudkøbing

Rudkøbing

Rømø

Rømø

Skagen

Skagen

Søndervig

Søndervig

Vejers

Vejers

Vejlby Klit

Vejlby Klit

 
Behöver ni hjälp akut och något av följande har inträffat:
Det finns ingen nyckel till sommarstugan.
Beställda sängkläder finns inte.
Det finns ingen ström i hela huset.
Det finns inget vatten.
Det finns ingen värme.
Det är stopp i avloppet.
Då kan du ringa till vårt nödnummer: 96 73 14 00

Våra lokalkontor är öppna året runt och står redo att hjälpa er under er semester i en sommarstuga!

På Sol og Strand finns det 21 lokalkontor, som administrerar tillsynen av de drygt 6 000 privata sommarstugorna, som är spridda över hela Danmark. Lokalkontoren finns till för att hjälpa er med eventuella frågor och ge turistinformation.


Visa på karta Visa på karta

Öppningstider

Våra lokalkontor är öppna året runt. Var dock uppmärksam på de varierande öppettiderna. De varierar beroende på säsong, så att ni alltid kan vara säker på, att vi är där, när ni behöver oss. Vår kunniga personal är redo att hjälpa er, så att ni är garanterad en bra semester med stuguthyrning.

Medarbetare

På Sol og Strands lokalkontor möter ni våra kompetenta och engagerade medarbetare. De är där för att svara på era frågor om er semester i en sommarstuga. På ett flertal kontor, talar våra medarbetare många olika språk och de kommer därför, att kompetent kunna vägleda er på det språk som ni föredrar att tala.


Ni kan få tillgång till turistinformation på lokalkontoren. Rådgivarna på ert lokalkontor vet, vad som händer i ert sommarstugeområde, och vad som händer vid tidpunkten för er semester. De har en stor kännedom om utbudet av aktiviteter och sevärdheter i ert område och kan därför lätt guida er utifrån era önskemål och behov.

Service

På ert lokalkontor kan ni, förutom att få allmän turistinformation, hyra barnsängar, barnstolar och linne paket. Erbjudandena varierar från kontor till kontor. Så förhör er hos ert lokalkontor, om vilka möjligheter som finns för er.

Destinationerna för lokalkontoren

Våra 21 lokalkontor är spridda runt om i landet på våra stugdestinationer. De många destinationerna har olika erbjudanden och attraktioner, för att göra er semester med stuguthyrning oförglömlig. På spetsen av Danmark hittar ni Skagen, som bjuder på vacker natur, museer och spännande gastronomi. Vid Grenen kan ni stå med en fot i både Kattegatt och Skagerrak, eftersom de två farvattnen möts här. Sommarstugeuthyrning i Skagen ger utrymme för njutning och avkoppling och till att njuta av färsk fisk och skaldjur i hamnen. Längs västkusten ligger Lønstrup, som är ett mysigt fiskeläge och en trevlig semesterort, där det finns butiker, caféer och spännande konsthantverk. Speciellt konsthantverk, finns det mycket av i Lønstrup och ni kommer framför allt att stöta på små gallerier och verkstäder, som är värda ett besök.

Utsikt från sanddynerna mot havet

Løkken, på nordvästra Jylland är också en populär destination för sommarstugeuthyrning. Vackra stränder, många restauranger, konst, kultur och inte minst spännande butiker. I Løkken händer det alltid något, och under sommarens lopp, arrangeras det konserter, evenemang och guidade turer. Løkken är värt ett besök och bjuder på en mängd upplevelser för hela familjen. En annan populär plats med sommarstugeuthyrning är Blokhus. Här är det, liksom i Løkken, många evenemang under loppet av sommaren. Blokhus har ett rikt stadsliv med många butiker och matställen, där ni under sommarhalvåret kan njuta av maten på uteserveringar. Med en av Danmarks bästa stränder, är det bra att hyra en sommarstuga i Blokhus för att kunna njuta av stranden varje dag.


Längs kusten ligger Nr. Vorupør, som har en härlig strand och stora fredade sanddyner och hedar. Varje dag kan ni se fiskarna dra upp sina båtar på stranden och det ges ofta möjlighet att köpa färsk fisk och skaldjur direkt från båtarna. Nr. Vorupør har många bra affärer bland annat med bärnsten och keramik, och i staden finns det också ett museum och ett akvarium. På andra sidan av fjorden söder ut, ligger Vejlby sanddyn. Ett vackert område med sommarstugor i närheten av Västerhavet och sjön Ferring. Njut av den vackra naturen som finns här med promenader på de höga sanddynerna och längs stranden. Leta efter bärnsten på stranden eller njut av de brusande vågorna med ett skönt dopp. Halvvägs mellan Västerhavet och Ringkøbing Fjord ligger Søndervig. De kilometerlånga sandstränderna inbjuder till en härlig badsemester, vackra promenader och massor av aktiviteter på stranden och i vattnet. Här har ni möjlighet att testa era krafter med att surfa eller ta en stilla ridtur längs kusten. I Søndervig finns det mycket att uppleva för alla familjens medlemmar, när ni väljer en stugsemester som er form för semester.

Gågata på en semesterort med glasskiosker och butiker till vänster, fritidslägenheter till höger och sanddyner i bakgrunden.

Med en sommarstuga i Bjerregård, kan ni uppleva fågelreservatet Tipperne och de vackra sandstränderna. Här finns det ett vackert och unikt naturområde med stora möjligheter till promenader och upplevelser i naturen. Samtidigt bor ni vid Ringkøbing fjord, där det finns fina möjligheter för vindsurfing. Så här finns det chanser till, att prova på krafterna med vindsurfing, eller njuta av att se de färgglada seglen på vågorna. Ni kan också besöka den charmiga badorten Vejers med massor av spännande specialbutiker, konsthantverkare och restauranger. Förutom det trevliga stadslivet, har Vejers en härlig strand och bak stranden hittar ni Langsø och Kærgaard Plantage. Med en sommarstuga i Vejers väntar er många spännande upplevelser. En annan populär destination för stuguthyrning är Blåvand. Där finns en trevlig semesterort, som är familjevänlig och har mycket att erbjuda i form av butiker, restauranger, konsthantverk och attraktioner. I Blåvand finns det även mycket att se för historiskt intresserade. På stranden ligger fortfarande de gamla betongbunkrarna från 2: a världskriget och det finns många museer.


Ta färjan till den vackra ön Fanø och upplev de charmiga husen med halmtak och de smala gatorna. Fanø är en trevlig plats att hyra en sommarstuga på och bjuder på en helt unik upplevelse med de gamla stadsmiljöerna och en storslagen natur. En natur med en rik flora och fauna. Med en vacker lång sandstrand är Fanø en trevlig plats för sommarstugeuthyrning. Om ni tycker mycket om en semester i en sommarstuga på öarna, går det också bra att hyra en sommarstuga på Rømø. Rømø är, med sina breda stränder, en populär plats för stuguthyrning. Längs kusten på Rømø kan ni ha turen att se sälar, som solar sig och väljer ni att gå på sälsafari, kan ni komma helt tätt inpå dem. En annan vacker ö för en stugsemester är Læsø. På Læsø finns det en mycket vacker natur och med uthyrning av hästar, kan ni uppleva den på ett helt nytt sätt. Det finns också många konsthantverkare på Læsø och ni bör definitivt besöka det ikoniska Læsø Saltsyderi, där ni kan lyssna på hur sjudningsprocessen går till och där ni även kan köpa läckert havssalt att ta med hem.

Ett litet barn står vid sanddynerna och ser ut över stranden och det blå vattnet

På Jyllands östkust finns en bra barnvänlig strand och med stuguthyrning i Hou, kan ni verkligen få glädjen av att bada i det lugna havet. Hou är ett gammalt fiskeläge, och det bär den mysiga staden prägel av. I dag finns där en trevlig småbåtshamn och fiskeläget har flera sevärdheter och restauranger. Längre söderut finner ni den charmiga staden Ebeltoft med kullerstensbelagda gator och gamla hus. Med en trevlig hamn, vackra butiker och sevärdheter, är det en händelserik plats att hyra en sommarstuga i närheten av. Även här finner ni barnvänliga stränder och en vacker natur, som ni kan njuta av, när ni bara vill koppla av. Hyr er sommarstuga på ön Als och upplev öns charm med underbara skogsområden för bra cykelturer och promenader. Als har också fina stränder och det finns fina möjligheter för både bad och surfing. Kanske är det så att ni gärna vill fiska, och då finns på Als, både möjlighet att fiska från land, hav eller Put & Take fiskeparker. En annan spännande destination för stuguthyrning är den 700 år gamla köpingen Rudkøbing, som har behållit mycket av sitt ursprungliga utseende med gamla hus och små kullerstensbelagda gator. I staden finns mycket konsthantverk och kulturutbud. Om ni vill se på båtar, kan ni promenera längs den trevliga marinan och njuta av utsikten. I Rudkøbing finns det en härlig strand och en vacker natur, så det är en trevlig plats för sommarstugeuthyrning.


Själland har många fina sommarstugor och flotta sevärdheter att erbjuda. Området Odsherred är omgivet av hav på tre sidor. Vi erbjuder en mångfald av natur, vackra och barnvänliga badstränder, aktiviteter, kultur, konst och färska, lokala råvaror. På grund av ett helt unikt landskap från istiden, är Odsherred utnämnt till Danmarks första UNESCO Global Geopark. Plana vägsträckor, långa kustremsor och en fantastisk utsikt är som gjorda för utomhusaktiviteter: cyklister, vandringsentusiaster, sportfiskare och vattenälskare hittar ett paradis här. Och icke att förglömma, så ligger Rørvig, Danmarks Mittpunkt, i Odsherred. I en sommarstuga i Gilleleje kan ni uppleva Själlands största fiskehamn, som sjuder av aktivitet. Här finns bl.a. ett rökeri och många spännande fiskaffärer och restauranger, där ni kan få smaka på läckerheterna. Gilleleje är en spännande plats där ni har både strand och skog i närheten. Besök vackra Falster, som har många trevliga sommarstugor och mycket att erbjuda som destination. Med härliga, barnvänliga sandstränder, fina skogar och möjligheten till många aktiviteter, som t.ex. golf och sportfiske, så finns det mycket att göra på semestern. Det finns också utrymme till att koppla av och gå på en promenad längs kusten, där ni kanske kan hitta en bit bärnsten. Det är möjligt överallt längs med Falsters kuster, men speciellt vid Gedser udde. Ni kan också göra ett besök på solskensön Bornholm, som är en populär destination för en semester i en sommarstuga. Här finns det många spännande attraktioner och storslagen natur. Besök de över 800 år gamla rundkyrkorna eller gå på upptäcktsfärd bland de många konsthantverkarna på ön.

Skog med höga träd och en stor sten i mitten. Grusstig i förgrunden.

Besök vackra Falster, som har många trevliga sommarstugor och mycket att erbjuda som destination. Med härliga, barnvänliga sandstränder, fina skogar och möjligheten till många aktiviteter, som t.ex. golf och sportfiske, så finns det mycket att göra på semestern. Det finns också utrymme till att koppla av och gå på en promenad längs kusten, där ni kanske kan hitta en bit bärnsten. Det är möjligt överallt längs med Falsters kuster, men speciellt vid Gedser udde. Ni kan också göra ett besök på solskensön Bornholm, som är en populär destination för en semester i en sommarstuga. Här finns det många spännande attraktioner och storslagen natur. Besök de över 800 år gamla rundkyrkorna eller gå på upptäcktsfärd bland de många konsthantverkarna på ön.


Det finns många spännande möjligheter, när ni väljer sommarstugeuthyrning för er semester. Så låt er frestas av våra många destinationer. På alla destinationerna står våra medarbetare på lokalkontoren beredda, för att kunna ge er den bästa semestern.


Kategori
?
Nordvästjylland, Saltum Attraktion: @{house.geo.distance_km} km

Stuga, 13-0079, Saltum
 
7 Sovplatser, 3 Sovrum

 

1 vecka från SEK 6664

Kategori
?
Nordvästjylland, Grönhöj Attraktion: @{house.geo.distance_km} km

Stuga, 12-0008, Grönhöj
 
10 Sovplatser, 4 Sovrum

 

1 vecka från SEK 8322

Kategori
?
Nordvästjylland, Saltum Attraktion: @{house.geo.distance_km} km

Stuga, 13-0024, Saltum
 
10 Sovplatser, 4 Sovrum

 

1 vecka från SEK 8611

Kategori
?
Västjylland, Thorsminde Attraktion: @{house.geo.distance_km} km

Stuga, 20-7016, Thorsminde
 
6 Sovplatser, 3 Sovrum

 

1 vecka från SEK 5665

Kategori
?
Sydöstjylland, Hejlsminde Attraktion: @{house.geo.distance_km} km

Stuga, 61-6022, Hejlsminde
 
6 Sovplatser, 3 Sovrum

 

1 vecka från SEK 7283

Kategori
?
Nordvästjylland, Nörlev Attraktion: @{house.geo.distance_km} km

Stuga, 10-8156, Nörlev
 
12 Sovplatser, 4 Sovrum

 

1 vecka från SEK 11869

Kategori
?
Nordvästjylland, Saltum Attraktion: @{house.geo.distance_km} km

Stuga, 13-0021, Saltum
 
8 Sovplatser, 4 Sovrum
 
Inklusive slutrengöring
 

1 vecka från SEK 9448

Kategori
?
Nordvästjylland, Lönstrup Attraktion: @{house.geo.distance_km} km

Stuga, 11-0424, Lönstrup
 
8 Sovplatser, 4 Sovrum

 

1 vecka från SEK 7305

Kategori
?
Lolland, Falster och Mön, Marielyst Attraktion: @{house.geo.distance_km} km

Stuga, 82-0673, Marielyst
 
12 Sovplatser, 4 Sovrum

 

1 vecka från SEK 13860

Kategori
?
Fyn och öar, Helnæs Attraktion: @{house.geo.distance_km} km

Stuga, 70-5020, Helnæs
 
11 Sovplatser, 4 Sovrum

 

1 vecka från SEK 8043

Kategori
?
Nordvästjylland, Nörlev Attraktion: @{house.geo.distance_km} km

Stuga, 10-8176, Nörlev
 
6 Sovplatser, 3 Sovrum

 

1 vecka från SEK 4506

Kategori
?
Nordvästjylland, Saltum Attraktion: @{house.geo.distance_km} km

Stuga, 13-0298, Saltum
 
12 Sovplatser, 6 Sovrum

 

1 vecka från SEK 12044

Kategori
?
Västjylland, Vejlby Klit Attraktion: @{house.geo.distance_km} km

Stuga, 20-2202, Vejlby Klit
 
9 Sovplatser, 4 Sovrum

 

1 vecka från SEK 4238

Kategori
?
Bornholm, Dueodde Attraktion: @{house.geo.distance_km} km

Stuga, 95-1002, Dueodde
 
8 Sovplatser, 3 Sovrum

 

1 vecka från SEK 8755

Kategori
?
Lolland, Falster och Mön, Marielyst Attraktion: @{house.geo.distance_km} km

Stuga, 82-0758, Marielyst
 
8 Sovplatser, 3 Sovrum

 

1 vecka från SEK 10612

 

Företagsprofil

Företagsprofil

Sol och Strand vill placera semestergästen i mitten, ge landets bästa service och vara våra semestergästers föredragna semesterstuguthyrningsbyrå.

Huvudkontor

Huvudkontor

Sol og Strands huvudkontor ligger i norra Jylland, nära Nordsjön. Här finns ledningen, försäljningen/marknadsföringen, datainmatningen och finansavdelingen.

Servicekontorer

Servicekontorer

Personalen på Sol och Strand lokala servicebyråer, som ligger i semesterområdena i hela Danmark, är redo att hjälpa och vägleda er under er semester.

Gästbok

Gästbok

Se vad tidigare semestergäster tycker om stugan och området, såväl som vår service och pris. I gästboken kan ni ge er semester betyg från 1 till 5.

Trygghetspaket

Trygghetspaket

Ni kan säkert hyra en semesterstuga vid Sol og Strand, eftersom vi har inkluderat avbeställningsskydd och inventarieförsäkring samt utökad sjukvård i priset.

Historik

Historik

Läs berättelsen om Sol og Strand, som efter 40 års uthyrning av semesterstugor i Danmark fortfarande ägs av den danska familjen som grundade byrået.

40 år med Sol og strand

40 år med Sol og strand

Läs hela historien om hur en sommarstuga på en bit sandjord i Lyngså söder om Sæby blev startskottet för Sol og Strand Feriehusudlejning. Läs också mer om Fonden Sol og Strand ved Margit og Kjeld.

Semestra med gott hjärta.

Semestra med gott hjärta.

Väljer man att semestra i en sommarstuga eller hyra ut sitt fritidshus genom Sol og Strand är man indirekt med och gör skillnad för andra.