Hovedkontor

Kontakt info

Sol og Strand 
Ilsigvej 21
9492 Blokhus

 
Visa på karta Visa på karta

Larmnummer utanför öppettiden: +0045 96 73 14 00.

Vi hjälper dig med att hyra en sommarstuga

Du är välkommen att kontakta försäljningsavdelningen på vårt huvudkontor, om du behöver hjälp med att hyra en sommarstuga, t.ex. en lyxig sommarstuga med pool. Här sitter kompetenta rådgivare till hjälp inför din semester, redo att ta emot din e-post eller telefonsamtal angående uthyrning av sommarstugor. De utför gärna bokningen för dig, baserat på dina instruktioner om semesterområde, sommarstugor och tidsperiod. Våra semesterrådgivare hjälper dig också gärna vidare, om det skulle uppstå problem på webbsidan, när du håller på att boka en sommarstuga, eller om du har frågor om, hur man hyr en sommarstuga. på vår hemsida.


Få hjälp under semestern en sommarstuga

Om du behöver hjälp under tiden du har semester i en sommarstuga, så skall du kontakta Sol og Strands lokala kontor i det område, där du tillbringar din semester. Personalen på de lokala kontoren har en grundlig kunskap om våra sommarstugor i sina respektive områden, så att de kan svara på alla dina frågor om sommarstugorna hos Sol og Strand Feriehusudlejning.

Under din semester, är det personalen på det lokala kontoret, som tar hand om din hänvändelse. De står redo att svara på dina frågor, och om du behöver hjälp vid sommarstugan, så skickar de ut en servicetekniker till sommarstugan.

Det är också lokalkontoren, som du skall vända dig till, om du vill ha information om upplevelser i området, där du skall tillbringa semestern i en sommarstuga. Personal på de lokala kontoren har lokalkännedom och kan berätta allt för dig om spännande attraktioner, evenemang, bra restauranger och naturupplevelser.

Du hittar kontaktinformation till lokalkontoren på vår hemsida under punkten Lokalkontor. Här kan du klicka på det lokalkontor som du vill kontakta, och därefter ser du e-postadress, telefonnummer och de enskilda medarbetarna.


Sol og Strands huvudkontor

Du är välkommen till att komma förbi receptionen på vårt huvudkontor, om du har ett ärende, som t.ex. leverans av varor eller jobbsökande. Receptionen är bemannad under huvudkontors öppettider.Als

Als

Bjerregaard

Bjerregaard

Blokhus

Blokhus

Blåvand

Blåvand

Bornholm

Bornholm

Ebeltoft

Ebeltoft

Falster

Falster

Fanø

Fanø

Gilleleje

Gilleleje

Hals

Hals

Klitmøller

Klitmøller

Læsø

Læsø

Løkken

Løkken

Lønstrup

Lønstrup

Odsherred

Odsherred

Rudkøbing

Rudkøbing

Rømø

Rømø

Skagen

Skagen

Søndervig

Søndervig

Vejers

Vejers

Vejlby Klit

Vejlby Klit