Läs Sol og Strands nyhetsbrev

Är ni inte helt säker på, att Sol og Strands nyhetsbrev via e-post är något för er? Läs ett par av de tidligare utskicken, så blir ni garanterat överbevisad.

Kort information om vårt nyhetsbrev

I vårt nyhetsbrev presenterar vi under hela året vårt vackra semesterland Danmark för er, med dess många privata sommarstugor och privata fritidslägenheter. Ni får information om våra semesterregioner - Danmark är visserligen ett litet land, men det finns många olika landskap, mängder av kuster och många öar. Vare sig ni väljer Västerhavet eller Östersjön, Vadehavet eller Bornholm som semestermål, så väntar er en unik natur och rekreation med massor av lugn och ro. I vårt nyhetsbrev kan ni få inspiration till alla dessa spännande destinationer, och på köpet får ni veta, vilka intressanta rabatter vi kan erbjuda er.

blokhus

Semester i Danmark

Danmark har också under de senaste åren blivit ett mycket populärt resmål för både danskar och utländska semesterresenärer. Här kan ni som familj, par eller med vänner tillbringa en mycket bra och mycket trygg semester ihop, och dessutom kan en semester i en privat sommarstuga eller en privat fritidslägenhet också vara mycket ekonomiskt fördelaktigt. När det gäller naturen, finns det i Danmark mer än 7000 km kust. Några av de vackraste stränderna i Danmark ligger vid Västerhavet med ett brusande hav och massor av vind, och vid Östersjön med lägre vågor och grunt vatten. Öarna är till en del mycket speciella, avseende kultur och natur. Det finns något för alla smakriktningar. Ni behöver bara söka lite information om dem i förväg, och i detta sammanhang är vårt nyhetsbrev en mycket bra inspirationskälla.

Varför tillbringa semestern i en privat sommarstuga?

Om man väljer att tillbringa semestern i en privat sommarstuga, så förväntar man sig en semester som är 100 % individuell . Då sommarstugorna är privatägda, har ägarna själva valt inredning och är de som bestämmer över den. Många av Sol och Strands privata sommarstugor och fritidslägenheter är därför mycket individuella och ibland mycket speciellt inredda. Här kommer ni nära den regionala kulturen, utan att ni behöver rätta er för något. Ni bestämmer själv hur dagen kommer att utvecklas, och ni kan göra precis som ni vill. Detta betyder ren bekvämlighet. Dessutom är en semester i en privat sommarstuga eller en privat fritidslägenhet förhållandevis billig. Ni avgör själv, om och hur ofta ni vill handla och laga mat eller äta ute. Det är denna individualitet och frihet, som får många sommargäster i Danmark till att hyra en privat sommarstuga eller en fritidslägenhet.

stuga 53-3532

Inspiration

I Danmark kan man tillbringa en trevlig semester när som helst på året. På sommaren bokar många av våra fritidsgäster en sommarstuga vid havet och njuter av badstranden. Sommarstugorna ligger ofta i närheten av vattnet och i lugna omgivningar. Om ni tillbringar er semester i en privat sommarstuga under den kalla årstiden, kan vi rekommendera en stuga med öppen spis och eventuellt med Wellness möjligheter, där ni kan uppleva naturen och njuta av er tid i stugan. Vi har också sommarstugor med privat pool, som även kan hyras ganska förmånligt under lågsäsongen. Här kan ni se på de olika sommarstugorna och fritidslägenheterna som vi erbjuder. I vårt nyhetsbrev visar vi regelbundet exempel på våra olika privatägda sommarstugor och fritidslägenheter.

stuga 26-0689

Vi har tillgång till över 6000 sommarstugor i hela Danmark, och ni kan välja fritt över hela landet. I vårt nyhetsbrev presenterar vi er för de olika regionerna och fritidsområdena. Här kan ni kort läsa om vilka fördelar och särpräglingar, som finns i de olika delarna av landet, och på vår hemsida kan ni läsa om mer detaljerade beskrivningar av dessa. Se till exempel våra beskrivningar av öarna Fanø och Rømø. Båda öarna ligger vid Västerhavet där det finns enastående natur och kultur. På vår hemsida kan ni även titta på flera videofilmer om våra semesterorter. På det här sättet har ni de bästa möjligheterna för att välja ert resmål.

Använd er också av våra rabatter, som vi alltid gör er uppmärksam på i våra nyhetsbrev. Vi har särskilt bra rabatter, om ni till exempel, som par tillbringar semester i en privat sommarstuga. Här erbjuder vi en rad stugor med upp till 25 % rabatt. Vår Lågpris-semester är också speciellt populär. Här får ni en mycket bra rabatt om ni bokar 14 dagar eller mer under lågsäsongen. Och om ni har möjlighet att åka iväg helt spontant, kan ni ofta hitta bra Sista Minuten-erbjudanden. Läs mer här om våra olika rabattkoncept.

Vem är vi

Sol og Strand är ett familjeföretag med 30 års erfarenhet av att förmedla privata sommarstugor och fritidslägenheter. Vi har lokalkontor i hela landet och står gärna till tjänst med vår mångåriga erfarenhet med bra tips, rådgivning och hjälp, om problem uppstår.

Läs Sol og Strands nyhetsbrev

Är ni fortfarande inte säker på, om Sol og Strands nyhetsbrev är något för er, läs då några av de tidigare utskickade breven och bli överbevisad.