Sol og Strands nyhetsbrev via e-post

Anmäl dig till Sol og Strands e-mail nyhetsbrev och få mycket inspiration för din sommarstugsemester.


Sol og Strands nyhetsbrev utkommar ett par gångar i månaden. Du kan förvänta dig mycket inspiration för din semester i en privat sommarstuga kryddad med bra erbjudanden och tävlingar. Det handlar om alla typer av sommarstuguthyrning och är gjord för dig som vill höra mer om lite av allt.

groenninghoved 14
 

I vårt nyhetsbrev ...

... kan ni å ena sidan lära mer om Danmark som semestermål. Vi presenterar olika regioner för er, som ni kan läsa mer om på vår hemsida. Å andra sidan, informerar vi er om våra bästa rabatter och vårt utbud av sommarstugor och fritidslägenheter i Danmark. Vi har en mängd av sommarstugor och fritidslägenheter i hela landet och vi kan erbjuda något, som passar individuellt för vars och ens smak och plånbok. Våra sommarstugor är privata, vilket innebär, att de kan vara mycket olika i fråga om inredning och utrustning. I vårt nyhetsbrev presenterar vi er gång på gång, för våra mångfaldiga produkter, så att ni med varje nyhetsbrev från Sol og Strand, får er tillsänt ny inspiration och goda idéer för er semester direkt i er inkorg.

Våra olika rabatter

Beroende på när, hur och hur länge ni önskar att resa, samt när ni bokar, kan vi erbjuda er olika rabatter, som ni kan använda er av, om ni bokar er sommarstuga eller er fritidslägenhet hos oss. En rabatt har den fördelen att, man som en familj eller par har lite mer pengar till semesterbudgeten. Det gör det möjligt för ett trevligt restaurangbesök, en spännande utflykt eller ett besök av en eller annan attraktion. Eller så kan ni använda våra rabatter för att boka en sommarstuga, som utan rabatten kanske skulle överskrida semesterbudgeten, t.ex. en sommarstuga med inomhus swimmingpool eller en sommarstuga, som ligger särskilt nära stranden och därför kostar mer.

2-personers rabatt

Om ni tillbringar semestern som ett par på två personer, har vi många sommarstugor, där2-personers rabatten gör sig gällande. Här kan ni spara upp till 25 % av hyran och njuta av den gemensamma tiden med lite extra pengar i fickan. Om ni som par vill njuta av en aktiv semester i naturen, är det en bra idé med en sommarstuga, i de typiskt lite avlägset belägna sommarstugeregionerna. Här är ni mitt i naturen, kan gå på promenader och på kvällarna laga läcker mat tillsammans i er sommarstuga. Om ni föredrar att vara precis där det händer, och njuta av konst, kultur, restauranger, osv., kan ni boka en sommarstuga eller en fritidslägenhet i närheten av en av de större danska städerna. Vi har också sommarstugor på Själland, som har bra kommunikationer till Köpenhamn, och som därför är särskilt populära bland de fritidsgäster, som vill kombinera kultur och sevärdheter med natur. Särskilt semestrar på fritidscenter är eftertraktade hos par, på grund av de många gemensamma faciliteter. Vi har exempelvis fritidslägenheter på Rømø, vars tillgång till gemensamma faciliteter som bastu, badland mm, lämpar sig perfekt för en wellness semester. 2 personers- rabatten kan i övrigt också användas av familjer bestående av 2 vuxna och 1 barn under 3 år.

Lågpris-Semester

Under lågsäsong är vår Lågpris-Semester ytterst populär. Vi har många sommarstugor, där en reservation av huset i 14-28 dagar, sörjer för en riktigt bra rabatt, och där ni kan spara mycket pengar. Det fina med en Lågpris-Semester är, att ni får mer tid för varandra. En semester i två eller tre veckor innebär, att ni kan lägga vardagens stress bakom er och få en avkopplande paus, som verkligen kan löna sig. Ofta är ett par dagar eller en vecka inte tillräckligt, särskilt inte när det gäller årets semester, som familjen har tillsammans. Ni har också god tid på er, att utforska ert semesterområde runt omkring sommarstugan i mer ingående. Många områden erbjuder stora möjligheter för promenader, cykling, vandring och andra aktiviteter i naturen. De många semesterorterna har vanligtvis också affärer och intressanta butiker. I alla regioner finns det intressanta museer, nöjesparker och andra attraktioner, som ni kan besöka under en lång Lågpris-Semester. Bjuda er familj på något speciellt och boka en lång Lågpris-Semester .

Stuga 10-4019

Sista-Minuten

Om ni kan resa på semester helt spontant, har vi alltid har några bra Sista-Minuten rabatter redo för er, där ni har möjlighet att spara upp till 40 %. Om andra fritidsgäster blir tvungna att avboka sin semester i sista minuten, erbjuder vi riktigt bra rabatter, för att kunna hyra ut våra sommarstugor till någon annan med kort varsel. Så om ni kan resa iväg med kort varsel, även om det bara gäller för en förlängd weekend, kan vi absolut rekommendera, att ni håller ögonen på vår hemsida.

Vårt utbud av sommarstugor

Hos oss finner ni allt, vad semesterhjärtat kan önska. Vi har sommarstugor och fritidslägenheter i hela Danmark. Det finns ganska enkla sommarstugor till tämligen fördelaktiga priser, vilka kanske ligger ett par kilometer från stranden. Sommarstugorna är billiga och bildar en stabil ram runt varje familj. Ni kan också ta upp lite mer pengar ur fickan och boka en sommarstuga direkt på första raden av sanddyner eller en lyxig sommarstuga med all extrautrustning, som t.ex. bastu, spa, swimmingpool eller designinredning. Våra fritidslägenheter är likaledes ytterst populära. Även här finner ni ett brett utbud, när det gäller läge, inredning och möjligheter.

Stuga 25-2073

Semester i Danmark under alla årstider

I Danmark kan ni under alla årstider uppleva en oförglömlig semester. Naturligtvbis, är sommaren särskilt populär. Under badsäsongen har de danska stränderna en magisk dragningskraft. Men även påsken, våren eller i början av sommaren är populära semestertider för fritidgäster i Danmark. Vid påsk vaknar den danska naturen i sin fulla färgprakt, som ni kan njuta av under långa promenader på stranden eller i naturen. Var bara noga med att boka en sommarstuga med öppen spis, för att ni skall kunna samlas kring den och bli ordentligt genomvarma efter er utflykt. Detsamma gäller naturligtvis även för våren, början på sommaren samt höst och vinter. Våren och försommaren är på grund av de låga priserna speciellt populära bland de fritidsgäster, som har möjlighet att semestra under lågsäsongen. Här kan ni verkligen spara lite pengar i jämförelse med sommarsäsongen. Det finns också många, som bokar en sommarstuga eller en fritidslägenhet i Danmark över jul eller nyår eller också under vinterlovet. Speciellt familjer, som vill fly från juldagarnas stress tycker mycket om en semester i en sommarstuga. Här kan de tillbringa julen men också nyår, precis som det passar dem. Det blir särskilt roligt när barnen, susar ned på de snötäckta sanddynerna på stranden på sina kälkar. Danmark har något att erbjuda under alla årstider, och om ni inte har möjlighet att komma på sommaren och ändå vill bada, kan ni med fördel boka en sommarstuga med swimmingpool. Priserna på våra sommarstugor med pool är under lågsäsong speciellt prisvärda.

Nedgang til stranden mellem klitter med sol og sne

Ta bara en titt på vårt breda utbud på över 5 000 sommarstugor. Om ni har frågor, är vi med våra 30 års erfarenhet inom förmedling av sommarstugor, den rätta kontakten för er. Ring till oss eller skicka ett e-postmeddelande.