Prisgaranti Prisgaranti Trygghetspaket Trygghetspaket ? 21 servicekontor i Danmark 21 servicekontor i Danmark 40 års erfarenhet 40 års erfarenhet
 

Made in Denmark - EUROPEAN TOUR

Europeisk golfturnering i Himmerland

 
made in denmark golf

Upplev golf i världsklass golf och övernattning i semesterstuga när golfturneringen Made i Danmark avhålls på Himmerland Golf & Spa Resort i Gatten, 50 km från Aalborg.

Till Made in Denmark - European Tour kan ni uppleva några av Europas bästa golfspelare i aktion, när danska spelare som t.ex. Thomas Bjørn, Søren Kjeldsen och Anders Hansen blir utmanade på hemmabanan.

Årets golfhändelse, Made i Danmark, kommer de närmaste 2 åren att vara en del av GPA European Tour, och turneringen avhålls varje år på Himmerland Golf & Spa Resorts nyomlagda Backtee Course.

Gatten


Gatten

Banan

Golfbanan är känd för att vara en av Danmarks bästa golfbanor, och där har många turneringar och tävlingar ägt rum. Dessutom är banan hemmabana för den danska golfspelaren Thomas Bjørn, som ser fram emot denna mycket speciella händelse.

Biljetter

Ni kan hitta biljettpriserna här.

Andra golfbanor i området

Efter en dag som åskådare på golftävlingen, får ni säkerlilgen lust till att själv svinga klubban. Och som tur är, erbjuder området flera golfbanor, där ni kan prova att spela som turneringsdeltagare vid Made in Denmark. Ni kan bland annat prova banorna på Tollundgaard Golf Park, väster om Silkeborg, Himmelbjerg Golf Club av Them och Søhøjlandet Golf Resort i Gjern.

Upplevelser i området

Om ni övernattar i en sommarstuga i samband med Made i Danmark, kan ni efter dagens golfspelande gå på upptäcktsfärd i Søhøjlandet runt omkring Silkeborg. Där finns fantastiska möjligheter att njuta av den vackra naturen.

Ni kan hyra en kajak eller kanot och paddla på sjöarna, eller så kan ni vandra på en av de många vandringslederna i området. Det finns fyra nedlagda järnvägsbanor, som har gjorts om till vandrings- och cykelleder och ridvägar.

En av lederna heter Himmelbjergruten, och leder er runt omkring sjöarna och förbi Himmelsberget. Hela leden är 40 km lång.
Annars kan ni besöka det berömda Museum Jorn och njuta av en utställning av den välkände danske konstnären Asger Jorn.

made in denmark golf

Övernattning i semesterstuga under golfturneringen

Kombinera golftävlingen med en familjesemester med övernattning i en stuga. En semesterstuga är idealisk till övernattning i samband med Made in Denmark, då ni har friheten till själv att planera semestern. Sol og Strand erbjuder många, fina stugor nära Silkeborg och i andra attraktiva områden, som ligger en kort bilresa från golfbanan.

Under den tid, som Made i Danmark pågår, hyrs stugorna ut från lördag till lördag. Därmed kan ni välja att vara med på alla de inledande rundorna under den 1:a veckan eller den sista rundan samt finalrundan på söndagen under den 2:a veckan. Alternativt kan ni boka en semesterstuga i 2 veckor och vara med om allting.

Välj 1:a veckan, vecka 35, från lördag den 25 augusti till lördag den 1 september eller 2: a veckan, vecka 36, från den 1 till den 8 september. Eller välj både vecka 35 och 36 - så får ni gott om tid att uppleva Silkeborg samt att själv spela golf.

Hitta er övernattning i semesterstuga till Made in Danmark här:


Beställ vecka 21

Beställ vecka 22

Beställ båda två

Övernattning för evenemang

 
Dana Cup

Dana Cup

Letar ni efter boende i samband med Dana Cup? Hyr en stuga nära Hjørring, så att hela familjen kan stödja fotbollsturneringen och sova gott.

Made in Denmark - European tour

Made in Denmark - European tour

Hyr en sommarstuga nära Danmarks största golfevenemang "Made in Denmark”, så har ni både boende och golfupplevelser i hamn.

Övernatta och delta i Folkemödet Bornholm

Övernatta och delta i Folkemödet Bornholm

Om ni skall gå på Folkemødet, så är ett boende i en sommarstuga en stor fördel. Här kan ni förbereda er, vila och njuta med resten av familjen.