Feriecenter Søndervig

I Feriecenter Søndervig kan ni ha en trevlig och aktiv familjesemester i natursköna omgivningar. Njut av stranden, naturen och de många aktivitetsmöjligheterna på orten.

Feriecenter Søndervig

Om ni vill bo bara ett stenkast från Västerhavets härliga sandstrand, så har ni i Feriecenter Søndervig en perfekt chans. Här är ni nära den härliga badstranden och den vackra, västjylländska naturen, men samtidigt bor ni bland aktiviteter, restauranger och butiker och nära trevliga städer som Ringkøbing och Hvide Sande.

Feriecenter Søndervig är ett familjevänligt feriecenter med aktiviteter för alla. Ni kan bl. a spela tennis och biljard eller leka i lekrummet och på lekplatsen. Pröva även det subtropiska badlandet med vattenrutschbana, vattenfall och barnbassäng.

Här kan hela familjen ha det trevligt tillsammans eller var för sig, eftersom barnen själva kan gå runt på området och bland aktiviteterna.

Och eftersom ni kan använda er av en massa olika inomhusaktiviteter på plats, är Feriecenter Søndervig ett attraktivt semestermål - oavsett väder och årstid.


Ta en aktiv semester vid Västerhavet, omgivet av vacker natur, fiskelägen och historiskt intressanta städer.

Badeland i Søndervig Feriecenter

 

Sommarstugor med särskilda bekvämligheter

Marina hus

Fritidsbostäder i pittoreska, maritima omgivningar med utsikt över småbåtshamnen. Tillbringa semestern i ett maritimt hus, så är ni nära hav och stad.

Swimmingpool

Hyr en sommarstuga med swimmingpool, och njut av ett dopp i det varma vattnet, oavsett årstid och oberoende av väder och vind. Barnen kommer att älska det!

Stora sommarstugor

Skall hela stora familjen resa på semester tillsammans, eller behöver ni en samlingsplats för mer än 12 personer? Se urvalet av stora sommarstugor.

Semesterlägenhet

Vill ni ha utsikt över vattnet eller vara nära aktiviteter för barnen? Ni kan få både delarna, när ni tillbringar semestern i en fritidslägenhet.

Gratis aktivitetscenter

Hyr en stuga eller fritidslägenhet med fri tillgång till aktivitetscenter. Det är en semester med gratis aktiviteter och kul för hela familjen.

Lyxstugor

Tillbringa semestern förstklassigt i en lyxig sommarstuga med vacker inredning, lyxiga detaljer, massor av utrustning, havsutsikt eller wellness.

Rullstolsanpassat

Rullstol är inget hinder för en trevlig semester i en sommarstuga. Se urvalet av rullstolsanpassade stugor över hela landet och hitta er favorit.

Sportsfiskarhus

Om fiskespö och vadarbyxor är en viktig del av semestern, hyr då en stuga inredd för sportfiskare – i närheten av fiskeställen vid hav, mol, å och sjö.

Sommarstugor i närheten av LEGOLAND®

Bor ni nära LEGOLAND® på semestern, så finns roliga upplevelser i närheten. Ni får 25% rabatt på entrébiljetter till LEGOLAND®, när ni hyr en sommarstuga.

Hyr sommarstuga

Läs om sommarstugeuthyrning, där ni kan tillbringa semestern i en stuga i Danmark och vilka rabatter ni kan få, när ni hyr en sommarstuga.