Rabatter på upp till 40 % - boka er sommarstuga inför semestern nu

Vill ni tillbringa semestern i en sommarstuga i Danmark och samtidigt spara pengar? I så fall, erbjuder Sol og Strand olika rabatter, allt beroende på när och hur ni vill resa. Om ni till exempel bokar en sommarstuga utanför högsäsong eller för en väldigt kort tid, kan ni få en mycket attraktiv rabatt.


Minisemester i en sommarstuga

Minisemester

Håll minisemester i en sommarstuga om ni behöver en paus från vardagen. En sommarstuga utgör en perfekt miljö för en avkopplande vistelse.

Spar-Semester

Spar-Semester

Ta en lång semester med tid för avkoppling och upplevelser. Boka en sommarstuga i min. 14 dagar och upp till 28 dagar med rabatt och kom helt ned i varv.

2-Personen rabat

2-Personen rabat

Om ni är två, som skall ha semester tillsammans i en stuga, kan ni spara pengar. Med rabatt för 2-personer får ni upp till 10% rabatt på semestern i en sommarstuga.

Här-och-Nu-semester

Här-och-Nu-semester

Solen värmer, och ni vill bara åka iväg till havet och stranden. Boka en Här-och-Nu stuga och skynda er iväg till en minisemester i sommarlandet.

 

Hos Sol og Strand finns det sommarstugor med rabatter i alla delar av Danmark. Och naturligtvis också på de mest populära destinationerna, som t.ex. längs Västerhavets kust. Allt ni behöver göra är, att spendera lite tid på att hitta den helt perfekta sommarstugan och kanske även ha lite tur. Det beror inte på sommarstugans kvalitet, om vi erbjuder rabatt på priset. Vi erbjuder rabatter på sommarstugor i alla kategorier och på specifika typer av vistelser. När ni bokar en sommarstuga med en av våra rabatter, har ni mer pengar över till olika nöjen under semestern.

Sista Minuten-rabatt

Om ni vågar vänta till sista minuten, så kan ni spara mycket pengar på det. Oftast kommer kortfristiga avbokningar att leda till, att priset på sommarstugan kommer att bli kraftigt reducerat. Och det kan bli till er fördel.
Om ni har möjlighet att vänta med att boka till några dagar före er avresa, kan ni spara upp till 40% på semesterpriset – alltså nästan halva priset. Så det kan verkligen löna sig att vänta.
Och om ni har bestämt ett pris, som ni kommer att betala för sommarstugan, skulle ni med en rabatt, kunna boka en större sommarstuga med privat pool eller annan lyx - utan att semesterbudgeten spricker.

Sommarstugor med utsikt över Västerhavet

Spar-Semester-rabatt

Spar-Semester riktar sig till er, som har möjlighet att gå på semester i 14–28 dagar utanför högsäsong. Om ni till exempel, hyr en sommarstuga i 14 dagar, får ni 3 dagar gratis. Med en längre semester i en sommarstuga kan ni verkligen lära känna området väl och koppla av helt och hållet. Efter 2 veckors semester är stressen i vardagen långt borta och ni kan återvända till jobbet och hemmet med nyförvärvad energi. Dra nytta av vår Spa-Semester-rabatt och kom ordentligt ner i varv.

2-personers rabatt

När ni är i behov av en avkopplande semester för två personer, antingen kort eller lång, får ni inte missa vår 2-personers rabatt. På utvalda sommarstugor ger vi upp till 10% rabatt. Så håll ögonen på sommarstugor, som erbjuder rabatter efter att ni skrivit in antalet personer. Här får ni nämligen möjlighet att tillbringa ett par avkopplande dagar tillsammans och spara pengar på samma gång.

Charmig sommarstuga i natursköna omgivningar

Här-&-Nu-Semester

Om ni helt plötsligt har behov av en kort paus från vardagen under högsäsongen, kan ni boka en Här-&-Nu-Semester i en sommarstuga. Under en längre tid har sommarstugorna, som kan bokas för en Här-&-Nu-Semester, endast varit tillgängliga utanför högsäsong. Men, det har vi nu ändrat på, för att kunna erbjuda våra gäster ännu större flexibilitet. Under en varm och solig sommardag är efterfrågan stor. Om en sommarstuga är ledig eller blir tillgänglig med kort varsel, kan ni tillbringa en Här-&-Nu-Semester här, även under högsäsong. Denna form av semester appellerar naturligtvis inte till semesterfirare, som vill eller behöver planera på lång sikt. Men en spontan semester i en sommarstugas har också många fördelar.

MiniSemester

Om ni har lust att ta en kort resa till havet, ladda batterierna och njuta av den friska luften och naturen, boka då en lång weekend i en sommarstuga. Vi vet, att det inte alltid är möjligt för våra gäster att gå på semester under en hel vecka. Därför kan vi erbjuda er att hyra de flesta av våra sommarstugor under några få dagar. Och bara några få dagars semester kan göra underverk. En MiniSemester är inte bara populär bland barnfamiljer, utan även bland vänner eller grupper av personer, som vill tillbringa en mysig helg tillsammans i en av våra större sommarstugor med plats för många personer.

Sommarstuga med utsikt över Västerhavet