Danmarksrabatten - Semesterupplevelser med rabatt

Sol, strand – och spännande attraktioner. När ni hyr er semesterstuga hos Sol og Strand, kan ni samtidigt köpa entrébiljetter med rabatt och få tillgång till en mängd semesterupplevelser.

 

Njut av en skön semester i Danmark

Semester handlar om att koppla av, njuta av varandra och ha spännande upplevelser tillsammans. I Danmark väntar många spännande semesterupplevelser och det finns helt definitivt något för alla smaker. Här finns vacker natur, som kan utgöra utgångspunkten för många fina äventyr tillsammans. Ni får kanske lust att uppleva den på ett ganska nära håll med sköna promenader i naturen och möjlighet att köpa fisk från fiskebåtarna på stranden. Eller så vill ni att något händer som kittlar i magen, som i nöjesparkerna runt omkring. Det kan också vara kulturupplevelser med vackra museer, konsthantverk och härlig musik, som lockar. Här hittar ni allt möjligt och mer därtill med rabatt. Ta reda på vilka attraktioner, som ni vill besöka, redan hemifrån och se fram emot trevliga upplevelser tillsammans. Det kan vara roligt att planera, vad ni vill uppleva tillsammans och därigenom öka förväntningarnas glädje. De spännande upplevelserna bidrar till, att ni skapar er egen unika semester i en sommarstuga med minnen, som kommer att vara i många år framöver.

På den här sidan har vi samlat ett brett utbud av attraktioner, där vi kan erbjuda er rabatt, när ni hyr er sommarstuga via Sol og Strand. Ni kan få rabatt på en mängd spännande attraktioner för både familjer och par. När ni har bekräftat bokningen av er sommarstuga, får ni ett e-postmeddelande med möjlighet, att köpa entrébiljetter till de visade attraktionerna till fördelaktiga priser. På så sätt kan ni planera och förbereda er semester i en sommarstuga och även spara pengar. Då finns det kanske lite extra pengar till andra upplevelser och ännu lite till för att ytterligare förljuva semestern.


 
 
 

Trevliga upplevelser på er semester

I Danmark kan ni även få vackra upplevelser utanför sommarstugans dörr. Det kan vara trevligt att kombinera semestern med utflykter och upplevelser i närområdet. Det danska landskapet är fullt med vackra kuststräckor med vackra sandtäckta stränder, som alltid är populära att besöka oavsett årstid. Det mäktiga havet är imponerande, vare sig det är en varm sommardag eller en kylig vinterdag och på stranden finns det alltid något att uppleva. På sommaren är det härligt att kasta sig ut i de blå böljorna och njuta av det sköna vattnet. Här finns det plats för baddjur och lekar med badboll. Under alla årets dagar, är stranden en vacker plats att ta en promenad på. Ni kan plocka vackra snäckor och stenar, eller om ni har tur, hittar ni kanske bärnsten bland tången som sköljts upp stranden. On ni vill vara aktiv kan ni ta med era cyklar eller hyra cyklar i närheten. Det finns många bra cykelvägar i Danmark och det kan vara ett trevligt sätt att vara aktiv på med familjen. Spänn fast cykelhjälmarna och ta kanske med en trevlig picknick korg, när ni cyklar ut på nya äventyr. Det kan också vara ett spännande inslag på semestern, att hyra hästar och prova krafterna med en tur i det blå på hästryggen. Guidade ridturer kan vara ett helt nytt sätt att uppleva naturen på och är ett trevligt sätt att tillbringa tiden på tillsammans.

Om ni vill njuta av naturen i ett långsammare tempo med tid för eftertanke, så finns det också många utmärkta vandringsleder att gå utmed. Här ges det tid och utrymme för att stoppa upp och lukta på blommorna eller titta på de vackra fåglarna i luften. De danska skogarna är alltid vackra och häpnadsväckande att gå på promenad i och ofta kan ni hitta roliga naturlekplatser och hundskogar att besöka. Ni kan också prova på sportfiske vid sjöar och kuster. Det kan vara härligt att stå och njuta av naturen, medan ni fiskar och om det blir napp, har ni något att äta till middag. Det finns också möjlighet för att ta en golfrunda, när ni är på semester i en sommarstuga. Runt om i landet finns det många vackra golfbanor, där ni kan få ett bra spel. Om ni älskar vatten och är våghalsiga, kan det vara roligt att vindsurfa och i Danmark finns det många bra platser, där ni hittar optimala förutsättningar för just den sporten. Det kan också vara roligt att prova på kite buggy och susa iväg på stranden. Eller knyt på sportskorna och ta en härlig löptur i det vackra landskapet runtomkring er sommarstuga. Här finns det ofta ett bra och varierande underlag i form av både skog och strand, så att löpturen kan få en lite extra utmaning. Mountainbiking, paddling, skridskoåkning och naturfitnessredskap - det finns många möjligheter till en aktiv semester för hela familjen, när ni tillbringar semestern i en sommarstuga.

Två barn på var sitt baddjur i vattnet vid stranden

I Danmark finns det många spännande attraktioner. De sträcker sig alltifrån små konstgallerier, där ni kan fördjupa er i konsthantverket, till de fantastiska nöjesparkerna och djurparkerna, där det kan pirra i magen och se på de fascinerande djurarterna. Besök intressanta konstmuseer och upplev spännande konstsamlingar. De flesta konstmuseerna har specialutställningar, så ett besök erbjuder alltid något nytt varje gång. Det finns också många andra intressanta museer att besöka runt omkring i Danmark. Ett museum i dag, är inte vad det en gång var och är ofta kännetecknat av spännande upplevelser och nya sätt att sprida kunskap. Att gå på museum är en spännande tidsresa för hela familjen, där ni kan få en känsla av, hur livet levdes förr i tiden. Det kan ofta ge upphov till intressanta samtal efter besöket och tankar om den utveckling som har varit.

I semesterlandet finns det många roliga nöjesparker, som står redo att ge er ett vansinnigt sug i magen och färgstarka upplevelser. Prova på att åka i de galna rutschbanorna och tjut av glädje, när de tar oväntade vändningar i banan. I nöjesparkerna, finns det mycket att uppleva och prova för alla i familjen. Stora lekplatser och lunch utanför - här finns det alltid något att titta på. Det blir ofta en lång och aktiv dag, och det är lätt att falla ner i soffan i er sommarstuga, mätta av nya, roliga intryck. Det kan också vara intressant att gå på upptäcktsfärd i de många fisk- och djurparkerna runt om i landet. Låt er förtrollas av de stora akvarierna med färgglada fiskar och roliga havsdjur. Här kan ni, förutom att titta på de många vackra djuren, på ett spännande sätt, lära er en massa om dem och deras sätt att leva. Lyssna på det stora vrålet av en tiger och de lustiga skratten från papegojor - besök en av de många vackra djurparkerna, som ni hittar runt omkring i landet. Det finns många typer av djurparker, allt ifrån de klassiska djurparkerna till de jättestora safariparkerna, där ni kan köra bil och kanske komma alldeles i närheten av era favoritdjur. Alla djurparker bjuder på spännande möten med exotiska djur och spännande kunskap om djuren. Ofta finns det på samma gång roliga lekplatser här, där barnen kan ha roligt och vuxna kan ta en välförtjänt vilopaus.

Rutschbana med röd vagn full med människor

En semester i en sommarstuga i Danmark behöver inte vara dyr. Förutom att kunna spara mycket pengar på entrépriser, kan ni också hitta våra trevliga sommarstugor med olika typer av rabatt. Vi har både rabatter och erbjudanden för de korta och långa semestrarna i en sommarstuga och när ni har sparat lite på vistelsen, får ni mer råd till allt det roliga på semestern. Då kanske det kan finnas något till ett extra nöje eller till en jättestor glass, när ni går på promenad på stranden. När ni tillbringar semester i en sommarstuga, kan ni njuta av att sätta ihop exakt den semester, som ni själv önskar. Ni är alltid i närheten av en vacker natur och spännande attraktioner, så det enda ni behöver göra är, att välja hur er semester skall se ut den här gången.

Erbjudanden och rabatter på sommarsemester och upplevelser

 
Sista Minuten

Sista Minuten

Bo i en sommarstuga nu på lördag och spara upp till 40 % på semestern i en sommarstuga. Njut av en spontan semester med vårt Sista Minuten erbjudande.

Minisemester i en sommarstuga

Minisemester

Håll minisemester i en sommarstuga om ni behöver en paus från vardagen. En sommarstuga utgör en perfekt miljö för en avkopplande vistelse.

Spar-Semester

Spar-Semester

Ta en lång semester med tid för avkoppling och upplevelser. Boka en sommarstuga i min. 14 dagar och upp till 28 dagar med rabatt och kom helt ned i varv.

2-Personen rabat

2-Personen rabat

Om ni är två, som skall ha semester tillsammans i en stuga, kan ni spara pengar. Med rabatt för 2-personer får ni upp till 25% rabatt på semestern i en sommarstuga.

Här-och-Nu-semester

Här-och-Nu-semester

Solen värmer, och ni vill bara åka iväg till havet och stranden. Boka en Här-och-Nu stuga och skynda er iväg till en minisemester i sommarlandet.

Danmarksrabatten

Danmarksrabatten

När ni hyr en sommarstuga, får ni tillgång till Danmarks-Rabatten. Här hittar ni ett brett utbud av rabattbiljetter till Danmarks många attraktioner.