Prisgaranti Prisgaranti Trygghetspaket Trygghetspaket ? 21 servicekontor i Danmark 21 servicekontor i Danmark 40 års erfarenhet 40 års erfarenhet
 

Dana Cup - internationell fotbollsturnering för ungdomar

Dana Cup fotbollsturnering. Hitta ert boende inför Danmarks största idrottsevenemang nu

Kategori
?
Nordvästjylland, Nr. Lyngby Attraktion: @{house.geo.distance_km} km

Semester lägenhet i ett semestercenter, 11-3012, Nr. Lyngby
 
4 Sovplatser, 1 Sovrum

 

SEK 6130,-
Lör 20-07-2019 - Lör 27-07-2019

Kategori
?
Nordvästjylland, Gl. Skagen Attraktion: @{house.geo.distance_km} km

Semester lägenhet i en stad, 10-1006, Gl. Skagen
 
4 Sovplatser, 1 Sovrum

 

SEK 9404,-
Lör 20-07-2019 - Lör 27-07-2019

Kategori
?
Nordvästjylland, Skagen, Nordby Attraktion: @{house.geo.distance_km} km

Semester lägenhet i en stad, 10-0836, Skagen, Nordby
 
4 Sovplatser, 1 Sovrum

 

SEK 8052,-
Lör 20-07-2019 - Lör 27-07-2019

 

Boka övernattning i samband med Dana Cup redan nu! Boka er semesterstuga nu medan urvalet är som störst. Sol og Strand erbjuder semesterstugor för alla smakriktningar i attraktiva semesterområden i närheten av Hjørring.

Den internationella fotbollsturneringen Dana Cup hålls varje år i Hjørring - den sista veckan i juli. År 2019 sker det i vecka 30. Här kan ni få en stor sportslig, social och kulturell upplevelse i internationell atmosfär och med ungdomar från hela världen.

Familjer till deltagarna och andra påhejare, vill allt oftare följa med spelarna till Dana Cup. För många har det blivit lite av en tradition att vara med på Dana Cup och se barnen spela. Därför är det som gjort för att bo tillsammans i en trevlig semesterstuga vid Västerhavet, nära till stranden, spännande attraktioner och naturligtvis Dana Cup området.

house_11-0202

Kombinera sommarlov och Dana Cup

Eftersom Dana Cup varar en hel vecka, är övernattning i en stuga i ett vackert fritidsområde vid stranden ett perfekt boendealternativ. Ni kan välja en Sol og Strand semesterstuga på en av de mest populära semesterorterna, som t.ex. Løkken, Lønstrup, Tornby och Tversted, och kombinera fotbollsturneringen med en semester i en stuga.

Ni kan följa alla Dana Cup matcherna och efteråt kan ni bada i Västerhavet, flanera omkring på ferieorterna, shoppa och äta glass eller besöka några av områdets sevärdheter, som t.ex. Fårup Sommarland, Nordsjön Oceanarium eller Ørnereservatet

På kvällen kan ni ha det trevligt tillsammans i stugan eller gå ner till stranden och njuta av solnedgången. Om ni är hundägare, är en vistelse i en stuga också perfekt för er, eftersom Sol og Strand erbjuder många stugor, dit er hund också är välkommen.

house_11-0192

Semesterstuga i Lønstrup - Nordjyllands mest charmerande semesterby

Det stämningsfulla Lønstrup ligger bara 13 km från Hjørring, och här är en semesterstuga perfekt för övernattning i samband med Dana Cup. Sol og Strand erbjuder många trevliga stugor här för varje smak och plånbok. Bortsett från den härliga sandstranden har Lønstrup vackra hus, en avslappnad atmosfär, restauranger, butiker, inbjudande glasskiosker och ett stort antal kreativa konsthantverkare. Och strax utanför Lønstrup kan ni klättra upp för den stora sanddynen Rubjerg Knude och se Rubjerg Knude Fyr - ett landmärke i området. Läs mer om Lønstrup och hitta stugan till er Dana Cup semester i vecka 30, från den 21 till den 28 juli 2019. Se urvalet

Om Dana Cup

Dana Cup är Danmarks största idrottsevenemang och en av världens största fotbollsturneringar för ungdomar. Dana Cup hölls för första gången 1982, då 222 lag deltog. År 2019 hålls turneringen för den 37: e gången, och här deltar inte mindre än 1000 lag. Deltagare från 100 olika nationer har besökt turneringen genom åren.
DanaCup Evenemanget inledes med en presentation av lagen, där alla 20 000 deltagare marscherar in på arenan, och efter den officiella invigningen, blir deltagarna omskakade med en popkonsert. Efter öppningsdagen, väntar en vecka fylld med fotbollsmatcher och massor av upplevelser.

Fotbollsturneringen handlar först och främst om fotboll, men deltagarna får också en hel del sociala upplevelser med varandra - både på och utanför planen. Jämnåriga ungdomar från hela världen tävlar om pokaler och medaljer på 50 fantastiska gräsplaner, och matcherna bedöms av erfarna, internationella domare. Oavsett hur långt ett lag når, är alla spelare garanterade minst 4 matcher. Och alla deltagarna kommer åtminstone att få ett diplom och alla lag får ett lagfoto.

Läs mer om Dana Cup 2019 här

Övernattning i samband med Dana Cup

Deltagarna i Dana Cup brukar vanligtvis inkvarteras på skolor, huvudsakligen i Hjørring med omnejd, och för de flesta familjer, kan en veckas boende på hotellet bli ett dyrt nöje, och det kan vara svårt att hitta lediga rum under perioden. Hos Sol og Strand har vi ungefär 1 000 semesterstugor, som är idealiska för övernattning i samband med Dana Cup, eftersom de ligger i rimligt köravstånd till Hjørring.

Se hela vårt stora urval av semesterstugor i vecka 30 här.

Övernattning för evenemang

 
Dana Cup

Dana Cup

Letar ni efter boende i samband med Dana Cup? Hyr en stuga nära Hjørring, så att hela familjen kan stödja fotbollsturneringen och sova gott.

Made in Denmark - European tour

Made in Denmark - European tour

Hyr en sommarstuga nära Danmarks största golfevenemang "Made in Denmark”, så har ni både boende och golfupplevelser i hamn.

Övernatta och delta i Folkemödet Bornholm

Övernatta och delta i Folkemödet Bornholm

Om ni skall gå på Folkemødet, så är ett boende i en sommarstuga en stor fördel. Här kan ni förbereda er, vila och njuta med resten av familjen.